The Last Kingdom Seizoen 5 Is het wachten bijna voorbij?

The Last Kingdom Seizoen 5 komt eraan en je mag er zeker van zijn dat fans vol ongeduld aan het wachten zijn. De keerzijde is dat seizoen 5 het laatste seizoen van de serie zal zijn. We hebben nog 1 seizoen tijd om van deze prachtige serie te genieten. Nog 1 seizoen met Uhtred van BebBanburg rond Angelsaksisch Engeland. We geven je alle updates over de serie tot en met september 2021.

De serie werd verlengd door Netflix op 7 juli 2020 voor het vijfde seizoen. De vele fans waren enthousiast en blij dat er een vijfde seizoen zou komen. Toch was er ook teleurstelling toen duidelijk werd dat het ook het laatste seizoen zou zijn van de serie. Er kwam ook een aankondiging in de vorm van een clip die je hieronder kan bekijken.

Nigel Marchant de uitvoerende producent is echt trots dat The Last Kingdom het publiek over de hele wereld blijft vermaken. De geweldige reacties die ze kregen maakte Nigel verheugd om terug te komen met seizoen 5. Hij was bij met de trouwe fanbase en dat ze Uhtred zouden kunnen volgen in de volgende fase van zijn epische zoektocht, hij vermelde ook dat niet iedereen het zou overleven.

Alexander Dreymon vertelde over het laatste seizoen dat hij van zijn baan hield, het spelen van Uhtred voor de 4 afgelopen seizoenen was een prachtige reis en zal nog verder gaan in het komende seizoen 5. Hij wees ook naar het spectaculaire talent en de vaardigheid van de rest van de crew en dat hij dit nog meer was gaan waarderen.

Alexan Dreymon verkondigde dat de opnames in 2020 zouden beginnen in de Korda Studios in Hongarije. Het was raar dat er geen enkele officiële melding kwam dat de serie in productie was. Het was wachten tot april 2021 toen er een korte video verscheen op het youtube kanaal van de serie.

Tijdens het filmen verschenen er ook enkele afbeeldingen op instagram die je hieronder kan bekijken.

Ian Cooper van de Teeside Gazette de plaatselijk krant van Middlesborough een stad in het noordoosten van England dat er opnames werden gemaakt voor de serie op Blackhall Beach. De 28 foto’s van het filmen kan je hieronder bekijken.

Op 18 juni 2021 kwam er een melding van Jon East dat het filmen bijna voltooid was toen ze aflevering 10 van de serie aan het filmen waren.

4 dagen later op 22 juni 2021 melde Jon East dat het filmen van The Last Kingdom voltooid was waarna de postproductie van start zou gaan.

Al wat er nu nog overblijft is de release datum van seizoen 5. Spijtig genoeg is daar geen goed nieuws voor omdat er nog geen officiële release datum is vrijgegeven. 

Het vroegste verwachten we seizoen 5 eind 2021, maar dit zou wel eens wat te optimistisch kunnen zijn.

Als we het realistisch bekijken zal het tot het eerste kwartaal duren van 2022 voor we zullen kunnen smullen van seizoen 5.

Natuurlijk zou het ook niet de eerste keer zijn dat we teleurgesteld zijn door Netflix, maar heel soms zijn we ook verbaasd en komt Netfflix met een verrassing wat altijd mogelijk is.

We zullen het eerst weten als de officiële melding er is voor de release.

Epic Place

Bezoek ook eens Epic Place waar je meer informatie vind over Gezondheid, Reizen, Eten, Beroemdheden, Levensstijl en Mode!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)