Trailer Nightmare Alley Met Bradley Cooper en Cate Blanchett

De eerste trailer voor Guillermo del Toro ‘s psychologische thriller ” Nightmare Alley ” is gearriveerd. De film, die op 17 december in de bioscoop draait, volgt Stan Carlisle ( Bradley Cooper ), een ambitieuze carny met een talent voor het manipuleren van mensen met een paar welgekozen woorden, terwijl hij Dr. Lilith Ritter ( Cate Blanchett ) ontmoet , een psychiater die is nog gevaarlijker dan hij is.

De all-star cast wordt afgerond met Willem Dafoe als Clem Hoately, Toni Collette als Zeena Krumbein, Richard Jenkins als Ezra Grindle, Ron Perlman als Bruno, Rooney Mara als Molly Cahill, Holt McCallany als Anderson, Tim Blake Nelson als Carny Boss, Mary Steenburgen als Miss Harrington, David Strathairn als Pete Krumbein en Clifton Collins Jr.

 

Jim Beaver speelt Sheriff Jedediah Judd, Mark Povinelli speelt The Major en David Hewlett neemt het op tegen Dr. Elrood. Romina Power en Paul Anderson verschijnen ook in de film.

Gebaseerd op William Lindsay Gresham’s gelijknamige roman uit 1946, markeert “Nightmare Alley” een vertrek voor de “Shape of Water”-regisseur, omdat het geen “bovennatuurlijke” elementen bevat.

“Dit is de eerste kans die ik heb om een ​​echte onderbuik van het soort samenlevingsfilm te maken”, vertelde del Toro in 2019 aan Collider . “Er zijn geen bovennatuurlijke elementen. Gewoon een eerlijk, heel donker verhaal.” De regisseur bevestigde ook dat de film erg R-rated is.

De film is geschreven door del Toro en Kim Morgan en gedistribueerd door Searchlight Pictures. J. Miles Dale produceert met del Toro, wiens gebruikelijke medewerkers Luis Sequeira en Dan Laustsen respectievelijk de kostuumontwerper en cameraman zijn.

Bekijk de trailer hieronder.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)