7 Prisoners (7 Prisioneiros) Netflix Drama Film Bekijk De Trailer

7 Prisoners in het Portugees bekend als 7 Prisioneiros is een Braziliaanse Netflixdramafilm die geregisseerd is door Alexandre Moratto en Thayná Mantesso.  De hoofdrollen zijn voor Christian Malheiros als Mateus en Rodrigo Santoro als Luca. De film maakt zijn debuut op het 78e Internationale Filmfestival van Venetië op 6 september 2021. Na de première heeft de film voor het grootste deel positieve reacties gekregen van de genodigde die bij de première aanwezig waren. Het grote publiek zal nog enige tijd moeten wachten om de film te beoordelen! Release datum verder in dit bericht.

Het Verhaal 7 Prisoners

De 18-jarige Mateus verlaat het platteland op zoek naar een baan op een autokerkhof in Sao Paulo. Eenmaal daar worden Mateus en enkele ander jongens het slachtoffer van een werksysteem dat analoog is aan de moderne slavernij. Mateus zal moeilijke beslissingen moeten nemen tussen werken voor de man die hem als moderne slaaf heeft gemaakt of de toekomst van zijn hemzelf en zijn gezin in gevaar te brengen.

Rolverdeling

  • Christian Malheiros als Mateus
  • Rodrigo Santoro als Luca
  • Bruno Rocha
  • Vitor Julian als Ezequiel
  • Lucas Oranmian als Isaque
  • Cecilia Homem de Mello
  • Dirce Thomaz

Productie

Tijdens een interview over zijn bekroonde regiedebuut Socrates maakte de Braziliaans-Amerikaanse filmmaker Alexandre Moratto bekend dat hij bezig was met de ontwikkeling van een origineel scenario over moderne slavernij en mensenhandel in Brazilië. Moratto zou opnieuw samenwerken met co-schrijver Thayná Mantesso voor de film.

Op 5 september 2020 onthulde Moratto dat hij opnieuw samenwerkte met regisseurs Ramin Bahrani en Fernando Meirelles , via zijn productiebedrijf O2 Filmes, om de film te produceren, met distributie door Netflix.

De hoofdrol van de film werd door Moratto speciaal geschreven voor Christian Malheiros , die hij ontdekte tijdens intensieve audities voor Sócrates, waar hij uiteindelijk werd gecast en opklom tot Braziliaanse bekendheid. Moratto castte ook een Braziliaanse immigrant die zes maanden in een sweatshop werkte terwijl hij gesprekken hield met overlevenden van mensenhandel.

Foto's

7 Prisoners (7 Prisioneiros) Netflix Drama Film Bekijk De Trailer 1
7 PRISIONEIROS (L to R) RODRIGO SANTORO as LUCA, CHRISTIAN MALHEIROS as MATEUS in 7 PRISIONEIROS movie. Cr. ALINE ARRUDA/NETFLIX © 2021
7 Prisoners (7 Prisioneiros) Netflix Drama Film Bekijk De Trailer 2
7 Prisoners Poster November 2021 Netflix

Trailer

Release

De film ging op 6 september 2021 in wereldpremière op het 78e Internationale Filmfestival van Venetië onder de sectie Horizons Extra gevolgd door de Noord-Amerikaanse première tijdens het Toronto International Filmfestival in de categorie van de hedendaagse wereld cinema.

De film wordt verwacht in november 2021 met een wereldwijde release op Netflix.

FACEBOOKGROEP

lid worden van onze facebook groep met informatie over films en series en streaming nieuws

YOUTUBE

Abonneer je op ons Youtube Kanaal bekijk en blijf op de hoogte van de nieuwste trailers!
Please follow and like us:
7 Prisoners (7 Prisioneiros) Netflix Drama Film Bekijk De Trailer 4
Pin Share