Beelden van Last Night in Soho tonen Anya Taylor-Joy als spiegel van Thomasin McKenzie

De leading ladies van Edgar Wright’s Last Night in Soho, Thomasin McKenzie en Anya Taylor-Joy, spiegelen elkaar in nieuwe beelden uit de film. De auteur keert terug voor zijn eerste film sinds de kritische hit Baby Driver uit 2017. Last Night in Soho is ingesteld om aan te komen in theaters tijdens Halloween weekend, hoewel het al in première is gegaan op het Venice Film Festival. De eerste kritieken over Last Night in Soho waren lovend over Wrights regie en de hoofdrolspelers, maar er waren ook gemengde kritieken over andere aspecten van de film.

Desondanks is het publiek klaar voor een nieuwe productie van Wright. In Last Night in Soho speelt McKenzie de rol van aspirant modeontwerpster Eloise. Ontkoppeld van haar omgeving in het Londen van vandaag, is ze op een of andere manier in staat om terug in de tijd te reizen naar de jaren 1960 en in het lichaam van zangeres Sandie (Taylor-Joy) te kruipen. Wat eerst een geschenk lijkt, wordt een nachtmerrie als het verleden en het heden beginnen te vervagen. De film wordt door Taylor-Joy omschreven als een acid trip. In Last Night in Soho spelen ook Matt Smith, Terence Stamp en Diana Rigg in haar laatste rol op het witte doek mee.

In zekere zin zullen de dames van Last Night in Soho dubbele diensten draaien tijdens het verhaal, en de nieuwste beelden van de film weerspiegelen dit. Online gedeeld met dank aan Total Film (via GamesRadar), nieuwe promotionele beelden hebben McKenzie en Taylor-Joy spiegelen elkaar, ook al hebben ze nog steeds een aantal individuele eigenaardigheden. Een laatste foto lijkt uit de film zelf te komen, waarop McKenzie’s Eloise alleen in een modeatelier zit. Bekijk ze allemaal hieronder.

Uit de premisse alleen al is duidelijk dat Last Night in Soho een aantal wendingen in petto heeft. Wright heeft het publiek zelfs uitdrukkelijk gevraagd de film niet te verpesten nadat ze hem gezien hebben. Er is duidelijk een vreemde connectie tussen Eloise en Sandie, wat duidelijk naar voren komt in de nieuwe beelden. Zoals de trailers van Last Night in Soho al lieten doorschemeren, zal Eloise geleidelijk aan steeds meer van Sandie’s persoonlijkheid in haar eigen leven trekken; op de bovenstaande foto’s is ze al te zien met haar geverfde haar, dat komt nadat ze meer tijd in de jaren zestig heeft doorgebracht.

Wright staat bekend om het maken van unieke films, van Scott Pilgrim vs the World tot het eerder genoemde Baby Driver. Last Night in Soho is een grote verandering voor de regisseur, aangezien het zijn eerste horrorfilm wordt. Dat maakt het een van de buzziest films van het najaar, en dat het een exclusieve theatrical release (iets van een zeldzaamheid deze dagen) maakt alleen maar meer intrigerend vooruitzichten. Het publiek kan dit tijdbindende mysterie ontrafelen wanneer het volgende maand verschijnt.