Only Murders in the Building Verlengd voor seizoen 2 bij Hulu

Only Murders in the Building is verlengd voor seizoen 2 bij Hulu, met Steve Martin, Martin Short, en Selena Gomez. De komedieserie met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in de hoofdrollen is momenteel halverwege het eerste seizoen, met de vijfde aflevering dropping op 14 sept 2021. “Iedereen in ons geweldige ‘Gebouw’ werkte met zoveel liefde en deskundigheid door buitengewone tijden – en met ongelooflijke steun van Disney, Hulu en 20th TV om een eerste seizoen te creëren dat onze legendarische cast, onze geliefde New York City en een show over verbinding zou kunnen waarmaken,” zei serie co-creator en uitvoerend producent John Hoffman.

“Om te voelen dat we een band hebben met ons publiek en al genoeg hebben bereikt om de kans te krijgen om door te gaan – en de wilde rit van onze show van mysterie-komedie-empathie voort te zetten – is te opwindend voor woorden. Dus ik zwijg nu – en zeg alleen maar een enorme dank aan allen en ik kan niet wachten op meer!”

De serie volgt drie vreemden (Martin, Short en Gomez) die een obsessie delen voor true crime en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer een griezelige dood plaatsvindt in hun exclusieve Upper West Side flatgebouw, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van true crime om de waarheid te onderzoeken.

“Er was iets aan dit project dat vanaf het begin bijna noodlottig aanvoelde; van Dan’s eerste lunch met Steve waarin Steve toevallig vertelde dat hij een idee had voor een serie, tot John die aan boord sprong om mee te werken aan de creatie, tot Steve’s instemming om de hoofdrol te spelen, maar alleen als Marty zich bij hem zou voegen, tot de geïnspireerde toevoeging van Selena,” aldus 20th Television president Karey Burke. “De komedie die dit team heeft afgeleverd is de obsessie geweest van elke leidinggevende bij deze studio, en onze vrienden bij Hulu hebben het behandeld als het kroonjuweel dat het is. En nu, dankzij de ongelooflijke publieksreacties, zijn we zo blij om te kunnen zeggen dat er meer moorden in het gebouw zullen zijn – wat geweldig nieuws is voor iedereen, behalve misschien de bewoners van het Arconia.”

“Only Murders in the Building” is gecreeerd door Martin en Hoffman. Beiden zijn uitvoerend producent samen met Short, Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman, en Jess Rosenthal. 20th Television is de studio.