Fresh Prince of Bel-Air drama reboot voor Peacock selecteert hoofdcast

The Fresh Prince Of Bel Air reboot Bel Air heeft de acteurs en actrices aangekondigd. Van de serie zijn al twee seizoenen besteld door Peacock. Het zal voor iedereen toch aanpassen zijn bij de reboot. We houden zo van de hoofdrolspelers zoals Will, Carlton, Asheley, Vivian, Hilary, Geoffrey, Jazz en Lisa. Het zal niet alleen aanpassen zijn aan de hoofdrolspelers, maar de reboot zal meer een dramaserie zijn en veel minder comedy. Het is nu de vraag of de hoofdrolspelers hun rol kunnen doordrukken zodat de herinneringen aan de Fresh Prince cast vervagen. Bekijk de hoofdrolspelers hieronder:

De hoofdrolspelers van Bel Air

Jabari Banks - Will

Jabari Banks is een best-in-class entertainer en ster die te vinden zal zijn in een herhaling van een eminente tv-show. Alles bij elkaar genomen, is dit waarschijnlijk zijn eerste grote tv-werk en hij zal absoluut de kans van zijn leven tegenkomen na deze baan. Als een nieuwe student van de University of Arts, Philadelphia, behaalde hij zijn certificaat in beeldende kunst, wat hem zeker hielp bij het acteren in een auditorium.

Olly Sholotan - Carlton Banks

Olly Sholotan is een Nigeriaans-Amerikaanse acteur, zanger en muziekproducent. Hij speelde onlangs in de 2020-selectie van het Internationale Filmfestival van Venetië, “Run Hide Fight” voor Voltage, tegenover Thomas Jane, Radha Mitchell en Isabel May voor schrijver/regisseur Kyle Rankin. Sholotan verschijnt als volgende in de aankomende film “Evolution of Nate Gibson” geschreven door David Hudgins (“Friday Night Lights”) voor regisseur Nick Hamm (“Driven”) en samen met Marcia Gay Harden, Josephine Langford, Diane Ladd en Jim Belushi.

Adrian Holmes - Phillip Banks

Met meer dan 100 film- en televisiecredits op zijn naam, is de bekroonde acteur Adrian Holmes uitgegroeid tot iemand om naar te kijken in de entertainmentindustrie. Hij is te zien tegenover Ian Somerhalder, in de Netflix-vampierdramaserie “V Wars”, gebaseerd op de populaire bestseller-boekenreeks van Jonathan Maberry.  Op het filmfront is Holmes te zien in de actiethriller “Skyscraper” van Universal Pictures naast Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Steun Films Epic Place

Hey een site hosten en al wat je nodig hebt wordt al een hele investering als je de bedragen bekijkt op een jaar.

Mogen we op je steun rekenen? Als je hier naast even op de advertentie klikt en de pagina laat laden dan steun je ons.

We zijn je vooraf zeer dankbaar voor de tijd en de medewerking om op deze manier de site te steunen. Van Harte Bedankt

Cassandra Freeman - Vivian Banks

Cassandra Freeman is een Amerikaanse actrice en schrijfster die bekend is van haar rollen in Inside Man, Luke Cage, Atlanta, en voor haar rol als Shelly Wayne in de CBS misdaad drama televisieserie Blue Bloods in de Seizoen 7 aflevering “Love Lost”. Later herhaalde ze haar rol in de aflevering “Common Ground” van seizoen 8.

Coco Jones - Hilary Banks

Zangeres/actrice Coco Jones is een vaste Disney Channel-actrice en opnameartiest. Geboren in Columbia, South Carolina en opgegroeid in Lebanon, Tennessee. Jones is de dochter van voormalig NFL defensive lineman Mike Jones en studiozangeres Javonda Jones. Jones zong al van jongs af aan en bracht in 2010 een zelfgeproduceerde album uit dat de aandacht trok van Disney, dat haar opnam in de Radio Disney muziekcompetities show NBT (Next Big Thing). Van 2011 tot 2012 vertolkte Jones het personage Coco Blue in de Disney Channel televisieshow So Random! Daarna speelde ze de hoofdrol in de Disney Channel film Let It Shine uit 2012, waar ze ook te horen was op de soundtrack.

Akira Akbar - Ashley Banks

Akira Akbar is een populaire kind actrice. Ze werd beroemd door haar acteerwerk in de film Captain Marvel. Akira is bekend om het personage van Monica Rambeau in de superheldenfilm genaamd “Captain Marvel”. Ze is ook te zien geweest in verschillende andere shows als gastoptredens. Akira maakte haar scherm debuut voor de eerste keer tijdens de “Criminal Minds” aflevering in het jaar 2015. Vooraf aan de transformatie naar acteren, was ze ook een model.

Jimmy Akingbola - Geoffrey

Jimmy Akingbola werd in Londen geboren uit ouders van de Yoruba-stam die uit Nigeria waren geëmigreerd. In 1996 begon Akingbola aan de Academy of Live and Recorded Arts (ALRA) in Wandsworth, Londen. Hij voltooide hun 3-jarige, voltijdse acteerdiploma. Akingbola begon zijn carrière op het podium van het Birmingham Repertory Theatre in The Nativity voor Bill Alexander. Hij ging verder in een productie van Baby Doll in het Royal National Theatre. Vervolgens verscheen hij in “Naked Justice” door toneelschrijver John Mortimer in het West Yorkshire Playhouse, tegenover Leslie Phillips.

Fresh Prince of Bel-Air drama reboot voor Peacock selecteert hoofdcast 8

Jordan L. Jones - Jazz

Jordan L. Jones Acteur bekend van zijn rol als Nat in het Fox-programma Rel. Hij had ook prominente rollen in de programma’s Wisdom Of The Crowd en Disjointed. Hij studeerde in 2016 af aan de University of Southern California. Hij verscheen in de videoclip GoldLink van Got Friends ft Miguel Jontel Pimentel. Hij werd opgevoed door zijn moeder, en op Vaderdag 2017 stuurde hij haar een sms waarin hij haar bedankte dat ze zowel een moeder als een vader was.

Fresh Prince of Bel-Air drama reboot voor Peacock selecteert hoofdcast 9

Simone Joy Jones - Lisa

Simone komt oorspronkelijk uit Texas en acteert en zingt al haar hele leven. Op 10-jarige leeftijd speelde ze op Broadway in MIRACLE WORKER, gebaseerd op het leven van Helen Keller. Later werd ze toegelaten tot het Drama/Musical Theatre-programma in Carnegie Mellon, waar ze in juni 2021 haar BFA ontving. Naast acteren is ze een fenomenale zangeres en heeft ze onlangs haar debuutalbum DIVINE FOUTEN uitgebracht, dat nu op alle platforms wordt gestreamd. 

Bel-Air is gebaseerd op de gelijknamige virale video van Morgan Cooper, waarin de geliefde sitcom onder leiding van Will Smith opnieuw wordt verbeeld als een dramaserie. Peacock gaf de serie een twee-seizoenen order in september 2020. Bel-Air” speelt zich af in het hedendaagse Amerika en wordt beschreven als een dramatische analoog van de sitcom-versie van een uur in serie, met als uitgangspunt Will’s gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de gated mansions van Bel-Air.

Cooper wordt medeschrijver, regisseur en uitvoerend producent. T.J. Brady en Rasheed Newson zullen fungeren als co-showrunners en uitvoerend producenten, na het vertrek van Chris Collins. Smith is ook uitvoerend producent via Westbrook Studios, samen met Quincy Jones, Benny Medina, en de oorspronkelijke makers van de serie, Andy en Susan Borowitz. Miguel Melendez en Terence Carter van Westbrook Studios zullen ook de productie op zich nemen. Westbrook Studios en Universal Television zullen de productie op zich nemen. UTV was ook de studio achter de originele serie.

Holmes wordt gesteund door Greene Talent en Play Management. Freeman wordt gesteund door Buchwald, One Entertainment en Granderson Des Rochers. Sholotan wordt gespped door Buchwald en Endorse Management Group. Jones wordt gespped door CAA en M88. Akbar wordt vertegenwoordigd door Paradigm, Moxie Artists Management, en Hansen Jacobson. Akingbola wordt vertegenwoordigd door Hamilton Hodell, A3 Artists en Personal PR. Jordan L. Jones wordt vertegenwoordigd door Main Title Entertainment en UTA. Simone Joy Jones wordt gespped door Buchwald en Zero Gravity.

Please follow and like us:
Fresh Prince of Bel-Air drama reboot voor Peacock selecteert hoofdcast 10
Pin Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.