Kinderfilms Om Te Kijken Met Het Hele Gezin

Kinderfilms het blijft soms een moeilijke keuze of een zoektocht naar welke film gaan we kijken. Gezellig in de zetel samen met de kinderen en dan een keuze maken voor een film. Het is niet altijd zo eenvoudig om een filmtitel te vinden daarom geven we jou hier films voor jongeren die door volwassenen goed onthaald worden. Samen met het hele gezin een film kijken een fantastische manier om een middag of avond door te brengen.

Vele ouders kennen het wel, we zetten de kinderen voor tv en ondertussen gaan we wat anders doen. Er zijn zovele films die je als ouder samen met je kinderen kan bekijken.

Voor je volgende familie middag of avond heb we hier een aantal titels voor je op een rij. Je kan de titels bekijken en wie weet vind je wel enkele titels waar je nog niet aan gedacht had om samen met je kinderen te kijken.

The Incredibles

Zowel het origineel als het langverwachte vervolg hebben absoluut hilarische momenten die zelfs volwassen komedies niet kunnen bereiken. Bovendien pakken de films, samen met fantasierijke personages, enkele grotere maatschappelijke problemen aan.

ET The Extra-Terrestrial

Het klassieke sciencefictionverhaal van Steven Spielberg over een buitenaards wezen dat op planeet Aarde is gestrand, is pure filmmagie, en volwassenen zullen genieten van de erfenis, vooral bij het zien van een baby-faced Drew Barrymore.

Spirited Away

Deze verbluffende Studio Ghibli-film, over een meisje dat haar familie probeert te redden nadat ze door een boze heks in varkens zijn veranderd, is een noodzakelijke dosis fantasie en kunstenaarschap voor alle volwassenen.

Aladdin

De nieuwste live-actionversie is eigenlijk kindvriendelijker dan de geanimeerde klassieker, die een scène bevat waarin Jasmine doet alsof ze Jafar verleidt en hem zelfs kust. Beide hebben hun hilarische momenten, en natuurlijk zijn Robin Williams en Will Smith de juweeltjes van elk.

Harry Potter

Laten we eerlijk zijn, het beste aan kinderen hebben is dat je het magische verhaal van JK Rowling over hekserij en tovenarij opnieuw kunt bekijken zonder te worden beoordeeld, toch?

Meet the Robinsons

Met de onderliggende boodschap van het volgen van je dromen, levert deze film de slapstickhumor en avontuurlijke spanning om alle kijkers geïnteresseerd te houden. Bovendien herinnert het verhaal er goed aan dat familie een van de beste prestaties van allemaal is.

Finding Nemo

Dory, gespeeld door Ellen DeGeneres, was zo grappig in deze film dat ze haar eigen even hilarische vervolg kreeg, 'Finding Dory'.

Voeg je header hier toe

Deze verfilming van het populaire boek van Roald Dahl is een fantastische erfenis (shout-out naar Danny DeVito) en de Bulstronk laat kijkers van elke leeftijd trillen in hun laarzen.

Jumanji

De originele film uit 1995 is een van de noodzakelijke introducties van Robin Williams die elk kind moet hebben, en het verhaal over een magisch bordspel zal het hele gezin in de ban houden.

Annie

Elke ouder zou hun kinderen deze film moeten laten zien, zodat ze niet meer klagen over hun klusjes. De aanstekelijke deuntjes zorgen er ook voor dat je mee blijft neuriën.

Moana - Vaiana

Een geweldige soundtrack (met dank aan Lin-Manuel Miranda) en een krachtige heldin maken dit een feelgoodfilm voor gezinnen van alle leeftijden.

Wreck-It Ralph

Met een mix van videogames en sci-fi-schurken, heeft deze film alles voor de kleintjes, maar ook enkele hilarische momenten die als traktatie dienen voor alle ouders die hun kinderen meebrachten om hem te zien.

Inside Out

Deze film is een volwassen tranentrekker vermomd in heldere animaties. Het is indrukwekkend fantasierijk in zijn reikwijdte.

Wallace And Gromit: Curse Of The Were-Rabbit

Deze personages zijn perfect voor volwassenen die typisch Britse humor waarderen, en dit avontuur in het bijzonder is misschien wel hun grootste farce.

Shrek

Deze filmserie is grotendeels gecoöpteerd door volwassenen op internet, en sommigen beweren dat de ware humor en briljantheid van de film, met in de hoofdrollen Mike Myers en Eddie Murphy, alleen als volwassene ten volle kan worden gewaardeerd.

Meer Netflix Titels

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)