Star Trek Picard Seizoen 2 Trailer bevestigt release van februari 2022

Star Trek: Picard seizoen 2 heeft nu een officiële release datum in februari 2022 samen met een gloednieuwe trailer. Een vervolg op de tweede serie in de franchise, Star Trek: The Next Generation, de serie volgt Patrick Stewart’s Jean-Luc Picard terwijl hij navigeert in het Star Trek-universum. Het eerste seizoen van de serie ging in première in 2020, en hoewel het niet warm werd ontvangen door de fans, werd het genoeg bekeken om het te verzekeren van een tweede seizoen.

Het is al aangekondigd dat dit nieuwe seizoen Picard zal koppelen aan zijn oude TNG nemesis, Q (John de Lancie). Q is een bedrieger, vergelijkbaar met Loki in de MCU, dus hoewel hij de bemanning van de USS Enterprise-D hielp, was hij nooit volledig te vertrouwen. Q kan het niet laten om Picard belachelijk te maken, zelfs in de moeilijkste situaties, en gezien de details die uit de nieuwe trailer van seizoen 2 naar voren komen, kan het niet slechter gaan, dus Q kan nog veel plezier verwachten.

Paramount+ onthulde de gloednieuwe trailer tijdens het Star Trek: Picard panel op het wereldwijde live-streamed Star Trek Day evenement van vandaag.

Niet alleen kondigt de trailer aan dat het tweede seizoen in februari 2022 op Paramount+ in première zal gaan, maar tijdens het panel werd ook bevestigd dat de serie ook zal terugkeren voor een derde seizoen.

De trailer, die moeiteloos het serieuze met het gekke mengt, geeft kijkers een nadere blik op Picard’s vijandigheid met Q.

De eerste blik op Annie Wersching’s Borg Queen, en details over het dreigende gevaar waarin de toekomst zich bevindt. Bekijk de volledige trailer hieronder:

Het lijkt er zeker op dat het pensioen niet zo makkelijk zal zijn voor kapitein Picard. Patrick Stewart belichaamt de ernst van het hele seizoen, maar zijn komische vaardigheden komen af en toe aan het licht, vooral in de clip waar hij samenwerkt met Q à la Danny Glover in Lethal Weapon.

Naast Stewart spelen in seizoen 2 ook Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady en Brent Spiner, die zijn rol als Data weer opneemt.

Star Trek: Picard heeft nog wat werk voor de boeg als het de goodwill van het eerste seizoen wil terugwinnen, maar het lijkt erop dat ze hun kaarten heel verstandig uitspelen.

Ze roepen nostalgie op door meer geliefde personages terug te brengen, maar ze maken een remix van het verhaal met het tijdreis plot apparaat dat de personages in de 21ste eeuw brengt.

Kijkers die terughoudend waren over de show willen misschien hop in en zien waar dingen vanaf hier gaan.