Sniff Film Heeft Een Top Cast Met Klinkende Namen

Morgan Freeman , Al Pacino , Helen Mirren en Danny DeVito spelen de hoofdrol in ‘Sniff’, een stijlvolle heruitvinding van de film noir. Geholpen door Taylor Hackford, de met een Oscar bekroonde regisseur achter ‘Ray’, volgt de film detective Joe Mulwray (Freeman) en partner William Keys (DeVito) terwijl ze een high-end luxe pensioneringsgemeenschap onderzoeken na de mysterieuze dood van twee van haar bewoners . Wat begint als een normale zaak, wordt al snel vreemd, wanneer het detectiveduo een verborgen onderwereld van seks, drugs en moord ontdekt die wordt bestuurd door de hooggeplaatste gemeenschapskoningin Harvey Stride (Pacino) en zijn femme fatale handhaver The Spider (Mirren).

Endeavour Content lanceert wereldwijde verkoop op het Toronto International Film Festival (TIFF), waarbij CAA Media Finance de VS vertegenwoordigt

Adam Goodman en Matt Skiena zullen produceren via hun Dichotomy Creative Group naast Hackford via zijn productiebedrijf Anvil Films.

“Ik ben altijd een grote fan geweest van film noir, maar heb er nog niet echt een gemaakt”, zei Hackford via Deadline. “Het hele concept van het plaatsen van een film noir in een luxe pensioneringsgemeenschap … deze verspreiden zich over de hele Verenigde Staten naarmate de babyboomgeneratie met pensioen gaat. Er is veel geld en mensen willen in een mooie omgeving wonen. Die staan ​​op de brochures, maar wat Tom Gray deed was laten zien wat er onder de oppervlakte op de loer lag.”

Hackford voegde eraan toe: “Ik vond het een briljant idee en hij begreep de aard van goede noir – het donkere verhaal, de ongelooflijk verwrongen karakters – en ik dacht dat hij een geweldige greep had. Adam en Matt zeiden: ‘Het is van jou als je ermee wilt rennen.’ Ik ontmoette de schrijver, Tom Grey, het klikte en we werkten er samen aan, hij schreef en ik bracht ideeën in.”