20 Films In Een Toplijst Met Meta Score

20 films in een lijst gerangschikt van 20 naar 1 volgens de metascore. Bekijk de lijst van 20 fantastische films. De filmtitels komen met extra informatie met een link naar Media Epic Place waar je nog meer informatie kan vinden over de titels. Een trailer kan bekijken, de film kan streamen en als je de film later wil bekijken is er een mogelijkheid om de meeste films te downloaden. Bekijk de lijst en wie weet vind je wel net die titel waar je naar op zoek bent. Alle grote hits van elk filmhuis komen aanbod. 

Media Epic Place is een site waar je meer informatie vind over films en series. Je kan tussen de titels browser een titel nader bekijken met informatie over cast en verhaal. Je kan ook de trailer bekijken. De mogelijkheid om de titel te bekijken en voor de films is er een mogelijkheid om de film te downloaden. 

20 films gerangschikt volgens Meta Score (beoordeeld door Metacritic)

20

Paw Patrol: The Movie

De PAW Patrol is goed op dreef! Wanneer hun grootste rivaal, Humdinger, burgemeester wordt van het nabijgelegen Adventure City en een ravage aanricht, schakelen Ryder en iedereens favoriete heldhaftige pups in de hoogste versnelling om de uitdaging aan te gaan. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet zien in Adventure City, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot, de slimme teckel Liberty. Samen, gewapend met spannende nieuwe gadgets en uitrusting, vecht de PAW Patrol om de inwoners van Adventure City te redden!

6.8

19

Summer of Soul (…Or, When the Revolution Could Not Be Televised)

In 1969, tijdens dezelfde zomer als Woodstock, vond 100 mijl verderop een ander muziekfestival plaats. Meer dan 300.000 mensen woonden de zomerconcertreeks bij die bekend stond als het Harlem Cultural Festival. Het werd gefilmd, maar na die zomer bleven de beelden 50 jaar lang in een kelder liggen. Het is nooit meer gezien. Tot nu. [Sundance]

6.9

18

Fear Street Part Two: 1978

Shadyside, 1978. School is uit voor de zomer en de activiteiten op Camp Nightwing staan op het punt te beginnen. Maar wanneer een andere Shadysider bezeten is van de drang om te doden, wordt de pret in de zon een gruwelijke strijd om te overleven.

6.9

17

In the Heights

Lichten aan in Washington Heights…De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht net buiten de metrohalte 181st Street, waar een caleidoscoop van dromen deze levendige en hechte gemeenschap bijeenbrengt. Op het kruispunt van dit alles staat de sympathieke, magnetische bodega-eigenaar Usnavi (Anthony Ramos), die elke cent van zijn dagelijkse sleur spaart terwijl hij hoopt, fantaseert en zingt over een beter leven.

7.0

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

16

Summer of 85

Wanneer Alexis (Félix Lefebvre) voor de kust van Normandië kapseist, schiet David (Benjamin Voisin) te hulp. Al snel opent hij de ogen van de jongen voor een nieuwe horizon van vriendschap, kunst en seksuele gelukzaligheid. Davids wereldse houding en joodse afkomst geven een vurige schok aan Alexis’ traditionele, arbeidersgezinden opvoeding. Nadat Alexis begint te werken in de winkel aan zee die eigendom is van Davids moeder (Valeria Bruni Tedeschi), stelen de twee geliefden elk mogelijk moment voor een vluchtige kus, een motorrit of een uitstapje naar de bioscoop. Hun relatie wordt al snel opgeschrikt door een groot aantal uitdagingen, waaronder een onverwachte seksuele rivaal (Philippine Velge) en een romantische eed die het leven zelf overstijgt.

7.0

15

I Carry You With Me

Beginnend in het provinciale Mexico en verder als eerst Iván, dan Gerardo, op weg gaan naar een gezamenlijk leven in New York City, is I Carry You with Me een intieme liefdesgeschiedenis, maar ook een zielsvolle bespiegeling over familie, opoffering, spijt, en uiteindelijk, hoop.

7.0

14

Nine Days

Will (Winston Duke) brengt zijn dagen door in een afgelegen buitenpost met het live volgen van Point of View (POV) op TV’s van mensen die hun leven leiden, totdat één persoon sterft en er een vacature vrijkomt voor een nieuw leven op aarde. Al snel arriveren verschillende kandidaten – ongeboren zielen – bij Will om tests te ondergaan om te bepalen of ze geschikt zijn, waarbij ze de vergetelheid tegemoet gaan als ze ongeschikt worden bevonden. Maar Will wordt al snel geconfronteerd met zijn eigen existentiële uitdaging in de vorm van de vrijgevochten Emma (Zazie Beetz), een kandidaat die anders is dan de anderen, waardoor hij gedwongen wordt zich naar binnen te keren en zijn eigen tumultueuze verleden onder ogen te zien. Gevoed door onverwachte kracht, ontdekt hij een gedurfde nieuwe weg voorwaarts in zijn eigen leven.

7.0

13

Annette

Los Angeles, vandaag. Henry (Adam Driver) is een stand-up comedian met een vurig gevoel voor humor die verliefd wordt op Ann (Marion Cotillard), een wereldberoemde operazangeres. Onder de schijnwerpers vormen ze een gepassioneerd en glamoureus koppel. Met de geboorte van hun eerste kind, Annette, een mysterieus klein meisje met een uitzonderlijke lotsbestemming, wordt hun leven op zijn kop gezet.

7.1

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

12

Pig

Een truffeljager, die alleen in de wildernis van Oregon woont, keert terug naar Portland om de persoon te vinden die zijn geliefde varken heeft gestolen en op kat-en-muisrennen langs de kust gaat.

7.2

11

The Suicide Squad

Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Waar de ergste super-schurken worden vastgehouden en waar ze alles zullen doen om eruit te komen, zelfs lid worden van de super-geheime, super-schimmige Task Force X. De do-or-die opdracht voor vandaag? Verzamel een verzameling misdadigers, waaronder Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en ieders favoriete psychopaat, Harley Quinn. Bewapen ze vervolgens zwaar en drop ze (letterlijk) op het afgelegen, door vijanden geteisterde eiland Corto Maltese. Trekking door een jungle vol met militante tegenstanders en guerrilla troepen op elke beurt, de Squad is op een zoek-en-vernietig missie met alleen kolonel Rick Flag op de grond om hen te gedragen … en Amanda Waller’s regering techneuten in hun oren, het bijhouden van hun elke beweging. En zoals altijd, een verkeerde beweging en ze zijn dood (of het nu door de handen van hun tegenstanders, een teamgenoot, of Waller zelf). Als iemand weddenschappen afsluit, is het slimme geld tegen hen – tegen hen allemaal.

7.2

10

Together

Een man en een vrouw worden gedwongen om zichzelf en hun relatie opnieuw te evalueren door de realiteit van de COVID-19 lockdown.

7.5

9

Val

Al meer dan 40 jaar documenteert Val Kilmer, een van Hollywoods meest kwikzilveren en/of onbegrepen acteurs, zijn eigen leven en vakmanschap door middel van film en video. Hij heeft duizenden uren aan beeldmateriaal verzameld, van 16mm home movies gemaakt met zijn broers, tot tijd doorgebracht in iconische rollen voor blockbuster films als Top Gun, The Doors, Tombstone, en Batman Forever. Deze rauwe, wild originele en onverbiddelijke documentaire onthult een leven dat tot het uiterste is gegaan en een hartveroverende, soms hilarische kijk op wat het betekent om een artiest en een complexe man te zijn.

7.6

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

8

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi moet het verleden onder ogen zien dat hij dacht achter zich te hebben gelaten toen hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

7.6

7

Respect

Het levensverhaal van de legendarische R&B-zangeres, Aretha Franklin. ‘Respect’ volgt Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd.

7.7

6

Free Guy

Guy (Ryan Reynolds) is een bankmedewerker die elke dag dezelfde routine volgt. Hij wordt wakker, gaat naar zijn werk, overleeft een bankoverval, speelt en verliest altijd een potje softbal en gaat nadien wat met zijn teamgenoten drinken voordat hij naar bed gaat. Op een dag vindt hij echter een bijzondere bril. Eenmaal opgezet ontdekt hij dat hij in een videospel zit.

7.7

5

Luca

Luca speelt zich af in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra en is een coming-of-age-verhaal over een jonge jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol gelato, pasta en eindeloze scooterritjes. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diep gekoesterde geheim: ze zijn zeemonsters uit een andere wereld net onder het wateroppervlak.

7.8

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

4

In the Same Breath

In the Same Breath vertelt de ervaringen van mensen ter plaatse in de eerste dagen van het nieuwe coronavirus en de manier waarop twee landen omgingen met de aanvankelijke verspreiding ervan, van de eerste dagen van de uitbraak in Wuhan tot de ravage in de Verenigde Staten. Wang, die in China geboren is en nu in de Verenigde Staten woont, regisseerde de film met een zeer persoonlijke benadering. De film verkent de vroege verwarring en de parallelle campagnes van de autoriteiten om te proberen het virus in te dammen en het publieke verhaal vorm te geven door verkeerde informatie, wat resulteerde in een verwoestende impact op de burgers van beide landen. [HBO]

8.0

3

No Man Of God

In 1980 werd Ted Bundy veroordeeld tot de dood door elektrocutie. In de jaren die volgden, stemde hij ermee in de details van zijn misdaden bekend te maken, maar slechts aan één man. No Man of God is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de vreemde en gecompliceerde relatie die ontstond tussen FBI-agent Bill Hagmaier en een opgesloten Ted Bundy in de jaren die voorafgingen aan Bundy’s executie.

8.3

2

Coda

De 17-jarige Ruby (Emilia Jones) is begaafd met een stem die haar ouders niet kunnen horen. Ze is het enige horende lid van een dove familie – een CODA, wat staat voor Child of Deaf Adults. Haar leven draait om het tolken voor haar leuke, maar soms gênante ouders (Marlee Matlin, Troy Kotsur) en om het werken op de vissersboot van de familie, elke dag voor school met haar vader en oudere broer (Daniel Durant). Maar wanneer Ruby lid wordt van de koorclub van haar middelbare school, ontdekt ze een gave voor zingen en voelt ze zich aangetrokken tot haar duetpartner Miles (Ferdia Walsh-Peelo). Met de hulp van haar ondersteunende, maar hardvochtige koorleider (Eugenio Derbez), wordt Ruby aangemoedigd om zich aan te melden bij een prestigieuze muziekschool. Ze wordt echter verscheurd tussen de zorg voor haar gezin en het najagen van haar dromen.

8.4

1

Cinderella

Cinderella is een muzikaal gedreven gedurfde nieuwe kijk op het traditionele verhaal waar je mee bent opgegroeid. Onze heldin (Camila Cabello) is een ambitieuze jonge vrouw wiens dromen groter zijn dan de wereld zal toestaan, maar met de hulp van haar Fab G (Billy Porter), is ze in staat om door te zetten en haar dromen waar te maken.

8.5

Please follow and like us:
20 Films In Een Toplijst Met Meta Score 1
Pin Share