Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White

Het is niet te ontkennen het afgelopen anderhalf jaar is stormachtig geweest voor de serie industrie en de wereld algemeen. De wereldwijde COVID-19 pandemie veroorzaakte productiestops waardoor serieorders en releasedata verschoven werden. Ook niet te vergeten de sociale onrust rond de moorden op George Floyd en Breonna Taylor en de andere gebeurtenissen zoals de rellen bij het Capitool dragen er toe bij dat de manier waarop consumenten naar series kijken is veranderd. Maar de entertainmentsector heeft een wijze gevonden om door te gaan en zich zo goed mogelijk aan te passen aan de eisen van de nieuwe wereld.

Het herfstseizoen 2021 weerspiegelt veel van deze dingen van een uitgesteld debuut voor de derde aflevering van American Crime Story tot series waarin veel meer diverse en inclusieve verhalen centraal staan. We geven je hier de meest verwachtte nieuwe series die dit najaar hun debuut maken.

Blijf Scrollen Voor De Series

Hulp Gevraagd

Films Epic Place brengt je informatie over films en series en we doen dit allemaal gratis. We vragen jullie hulp om de site betaalbaar te houden. Je kan ons steunen door enkele seconden van je tijd te besteden door ook eens op een advertentie te klikken om deze wijze steun je ons en wij zijn vooraf zeer dankbaar!

Impeachment: American Crime Story

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 1

(première 7 sept. om 22.00 uur op FX)
De nieuwste aflevering van “American Crime Story” gaat over een seksschandaal uit de jaren 1990 dat vandaag de dag nog steeds door de politiek galmt: de affaire van toenmalig president Bill Clinton met Monica Lewinsky, een jonge stagiaire die in het Witte Huis werkte, en de juridische machinaties achter de schermen toen de affaire bekend werd. De ondeugende serie, op het randje van pulpy, heeft een high-octane cast geleid door Beanie Feldstein als Lewinsky en Sarah Paulson als Linda Tripp, de op een moeder lijkende vriendin die stiekem de telefoongesprekken van haar jonge vriendin over de affaire opnam en de informatie naar de media lekte; Clive Owen speelt de voormalige president, met Edie Falco als Hillary en Billy Eichner als een fedora-dragende Matt Drudge. De grote vraag: zullen Red State-kijkers willen kijken naar een serie over de politici die ze zo graag haten?

Doogie Kameāloha, M.D.

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 2

(première 8 sept. op Disney Plus)
Een van de vele series die deze herfst opnieuw worden uitgebracht, “Doogie Kamealoha, M.D.” is een nieuwe versie van “Doogie Howser, M.D.” met “Andi Mack” ster Peyton Elizabeth Lee in de hoofdrol als Lahela, een biraciale Hawaiiaanse tiener die ook een medisch wonderkind is. Net als Neil Patrick Harris’ oorspronkelijke tienerdokter in de ABC-serie 1989-1993 moet Lahela nog veel leren buiten het ziekenhuis; haar moeder (“Episodes”-co-ster Kathleen Rose Perkins), ook een dokter, probeert zich er niet mee te bemoeien, terwijl haar meer relaxte vader (Jason Scott Lee) en broers respectievelijk hun eigen steun en grapjes geven. Doogie Kamealoha, M.D.” werd bewerkt door Kourtney Kang, een alumnus van “Fresh Off the Boat”. Doogie Kamealoha, M.D.” belooft een eilandachtige smaak en een gezellige familiekomedie voor het jongere publiek van de streamer.

Scenes From a Marriage

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 3

(première 12 sept. om 21.00 uur op HBO)
Jessica Chastain en Oscar Isaac spelen de hoofdrollen in Hagai Levi’s remake van Ingmar Bergman’s miniserie uit 1973 over een echtelijke verbintenis die uit elkaar valt. De film is spraakzaam en intiem en begint met Mira en Jonathan die vragen beantwoorden van een onderzoeker over de genderdynamiek in hun relatie en ontspoort daarna. Net als de personages van Scarlett Johansson en Adam Driver in “Marriage Story”, heeft het koppel een jong kind en kinderverzorgingstaken te combineren. Levi, de maker van “The Affair” en “In Treatment”, heeft sommige van deze kwesties al eerder ontgonnen, maar duikt nog dieper in de martiale afgrond voor deze beperkte serie voor HBO. Chastain en Isaac zijn aantrekkelijke performers, maar het is een open vraag of kijkers die zich al claustrofobisch voelen na anderhalf jaar van pandemische beperkingen zich zullen willen binden aan zoveel echtelijke disfunctie.

Y: The Last Man

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 4

(première 13 sept. op FX op Hulu)
Het is een bewerking bijna zes jaar in de maak. Een dramaserie over de nasleep van een gebeurtenis op uitstervingsniveau die alle zoogdieren met een Y-chromosoom wegvaagde, behalve één man en één aap, gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Brian K. Vaughan en Pia Guerra, werd het voor het eerst in ontwikkeling gebracht bij FX in oktober 2015, kreeg het een pilotorder in april 2018 en een serieorder in februari 2019, met een verwachte première in 2020. Maar slechts een paar maanden na de aankondiging van de serieorder, vertrokken de showrunners, wat ongetwijfeld voor enige vertraging zorgde. Nog een paar maanden later kwam Eliza Clark aan boord en ging het echt van start. De serie volgt de man met de titel, Yorick (gespeeld door Ben Schnetzer), maar toont ook verschillende aspecten van de nu door vrouwen gedomineerde samenleving, waaronder pogingen om vast te houden aan de politieke structuur van de oude wereld, de strijd om te begrijpen waarom wat er gebeurd is gebeurd is en een flink aantal nieuwe subculturen die opduiken en proberen om dingen op hun eigen manier te doen. De hele tijd levert de show commentaar op gender, identiteit en hoe diepgeworteld patriarchale systemen kunnen zijn.

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

The Premise

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 5

(Gaat 16 sept. in première op FX op Hulu)
Van BJ Novak komt een nieuwe anthologie van vijf afleveringen waarin elke aflevering commentaar geeft op een ander deel van de cultuur van vandaag, van bondgenootschap en wereldvreemdheid tot wapengeweld, tot invloed van beroemdheden en sociale media, tot pesten. Hoewel elk onderwerp uiterst serieus is, hebben de verhalen een donker komische, en dus verdraaide, inslag. Omdat elke aflevering eenmalig is, kun je ze in elke volgorde bekijken en hoef je niet elke aflevering te bekijken. De cast van elke aflevering is ook uniek: Tracee Ellis Ross, Jermaine Fowler, Ayo Edebiri en Ben Platt spelen bijvoorbeeld de hoofdrol in de première, “Social Justice Sex Tape,” terwijl in latere afleveringen Jon Bernthal, Kaitlyn Dever, Daniel Dae Kim, Lucas Hedges, Lola Kirke en Eric Lange te zien zijn.

The Big Leap

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 6

(première 20 september om 21.00 uur op Fox)
Ongelukkige personages proberen mee te doen aan een balletcompetitie in deze mix van “Glee” en “Smash”, die veel hart heeft en precies de juiste hoeveelheid cynisme in de pilot om hartzeer en drama te suggereren. Simone Recasner krijgt de schijnwerpers als Gabby, een rondborstige danseres die we ontmoeten in de proloog van de serie, terwijl “Scandal” ster Scott Foley Nick Smart is, de afgestompte producer van de show; Teri Polo en Piper Perabo hebben ook hoofdrollen in de Fox serie die is geïnspireerd op een Britse reality show.

Ordinary Joe

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 7

(première 20 sept. om 22.00 uur op NBC)
James Wolk, een late acteur van “Watchmen” en “Mad Men”, speelt de rol van Joe Kimbreau, een jonge student die op het punt staat een belangrijke beslissing te nemen die de rest van zijn leven drastisch zal beïnvloeden. NBC’s “What If” drama verkent drie parallelle sporen die zijn leven neemt op basis van zijn acties op dat moment, en terwijl zijn carrière drastisch divergeert in elk, zijn er bepaalde gemeenschappelijke elementen: zijn college vriendin Jenny (Elizabeth Lail), toevallige ontmoeting Amy (Natalie Martinez) en beste vriend Eric (“Russian Doll” co-ster Charlie Barnett) zijn allemaal prominent aanwezig in Joe’s baan 10 jaar later. Na zoveel tumult in het afgelopen anderhalf jaar, kan de opzet aantrekkelijk zijn voor fans van shows zoals “This Is Us”, maar het valt nog te bezien hoe uitvoerende producenten Garrett Lerner en Russel Friend het verweven drama op een doorlopende basis zullen volhouden.

Our Kind of People

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 8

(première 21 september om 21.00 uur op Fox)
Dit Fox-drama van de drukbezette uitvoerend producent Lee Daniels belooft meer van de sappige intrige die hij leverde in “Empire”, behalve dat deze keer de setting Oak Bluffs is, een rijke zwarte enclave op Martha’s Vineyard. Karin Gist, een showrunner voor “Mixed-ish” met ervaring op Daniels’ “Star” naast “Grey’s Anatomy”, is uitvoerend producent samen met Daniels en schrijft de serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Lawrence Otis Graham. De hoofdrol is weggelegd voor Yaya DaCosta als Angela Vaughn, een alleenstaande moeder met een haarverzorgingslijn voor zwarte vrouwen, naast Morris Chestnut, Joe Morton en Nadine Ellis; de serie debuteert één dag voor Daniels’ reboot van “The Wonder Years” op rivaal ABC.

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

Foundation

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 9

(Gaat 25 september in première op Apple TV Plus)
Isaac Asimov’s science-fiction boek overspande decennia, volumes en generaties van fans, maar geen adaptaties – tot nu. Het uitgebreide epos over een geleerde die zijn leven lang zijn wiskundige theorieën en sociologie heeft ontwikkeld, tot het punt dat hij de toekomst van de bevolking kan voorspellen, komt naar Apple TV Plus van uitvoerend producent David S. Goyer en speelt Jared Harris in de beruchte rol van Dr. Hari Seldon, die in staat is om de val van de huidige heerschappij (het Empire) te voorspellen. Het eerste seizoen zal zich richten op de titulaire Foundation, die bestaat uit degenen die de taak hebben om de beschaving te redden, evenals de Broeders die momenteel de melkweg regeren en weigeren om die macht te laten gaan.

La Brea

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 10

(première op 28 september om 21.00 uur op NBC)
Wanneer een enorm gat in de grond midden in Los Angeles opengaat, vallen honderden mensen in een oerwereld, waar ze samen moeten zien te overleven, terwijl de rest van de bovengrondse wereld moet uitzoeken wat er is gebeurd. David Appelbaum, een veteraan van “The Enemy Within” en “NCIS: New Orleans,” creëerde dit special-effects zware aanbod van NBC, met een cast met onder andere “Justified” veteraan Natalie Zea, Eoin Macken, “Chicago P.D.” veteraan Jon Seda, Nicholas Gonzalez en Chiké Okonkwo. Zyra Gorecki, een van de eerste actrices met een geamputeerde onder de knie die een vaste rol heeft in een grote televisieserie, speelt ook mee in het drama.

CSI: Vegas

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 11

(première 6 oktober om 22.00 uur op CBS)
Meer dan twee decennia nadat het originele “CSI” een franchise lanceerde, het formaat van het uitgezonden misdaaddrama nieuw leven inblies en wetenschap cool maakte, gaat het Eye-netwerk terug naar waar het begon. De nieuwe show is een voortzetting van “CSI” en brengt geliefde personages terug, waaronder Gil Grissom (William Petersen), Sara Sidle (Jorja Fox) en David Hodges (Wallace Langham), terwijl ze de nieuwste technologie en de kneepjes van hun vak gebruiken om het bewijsmateriaal de weg te laten wijzen naar het oplossen van een zaak. De show zal ook een nieuwe golf van personages introduceren, waaronder het nieuwe hoofd van het misdaadlab Maxine Roby (Paula Newsome), medisch onderzoeker Hugo Ramirez (Mel Rodriguez) en ten minste twee nieuwe techneuten (gespeeld door Matt Lauria en Mandeep Dhillon). In een tijd waarin politiewerk onder veel (noodzakelijk) toezicht staat en wetenschap ook vaak in twijfel wordt getrokken, heeft deze show misschien een hoge opdracht voor de boeg, maar dat is een deel van de reden waarom er al zo veel ogen op zijn gericht.

Legends of the Hidden Temple

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 12

(première op 10 oktober om 20.00 uur in The CW)
Met de komiek Cristela Alonzo als presentatrice van de reboot van Nickelodeons avontuurlijke spelshow uit de jaren 1990, zou deze serie de perfecte mix van plezier en nostalgisch escapisme moeten bieden. In de oorspronkelijke show moesten kinderen fysieke opdrachten uitvoeren en triviavragen beantwoorden, maar de nieuwe versie is voor volwassenen en zal niet op een geluidstoneel worden gehouden. Vier teams zullen beginnen, maar slechts één zal overeind blijven, sterk en slim genoeg om de beruchte Olmec’s Tempel binnen te gaan en een verloren schat terug te vinden.

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

The Wonder Years

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 13

(première 22 september om 20.30 uur op ABC)
Nog een nieuwe herfstserie geproduceerd door Lee Daniels, deze ABC reboot draait het script van de late jaren 1980 met de focus op een middenklasse zwarte familie die leeft in Alabama rond 1968 in plaats van een blanke familie in generieke suburbia in datzelfde tijdperk. Vanaf het begin confronteert de vernieuwde serie rechtstreeks de raciale kwesties van die tijd, maar er zijn ook vertrouwde elementen aanwezig: Een 12-jarige jongen op de drempel van de puberteit (Elisha Williams’ Dean) is het middelpunt, het wordt verteld door een beroemde volwassen acteur (Don Cheadle in plaats van Daniel Stern), en Dean heeft een Winnie-achtig vrouwelijk liefdesobject in Milan Ray’s Keisa Clemmons. Originele “Wonder Years” ster Fred Savage is uitvoerend producent en regisseerde de pilot, geschreven door collega uitvoerend producent Saladin K. Patterson, en ABC is van plan om de nostalgie voor deze serie verder op te pompen met optredens van andere originele “Wonder Years” sterren op haar woensdagavond aanbod op 13 oktober. Gebaseerd op de pilot, staat de serie echter op zichzelf.

Dopesick

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 14

(Gaat 13 oktober in première op Hulu)
Geïnspireerd door een gelijknamige bestseller uit de New York Times uit 2018, legt “Dopesick” nauwgezet vast hoe Purdue Pharma OxyContin ontwikkelde en op de markt bracht als een niet-verslavend opioïde terwijl het bewijs van het tegendeel zich in het hele land opstapelde. De serie met in de hoofdrollen Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Rosario Dawson en Michael Stuhlbarg glijdt heen en weer tussen een Appalachen mijnbouw gemeenschap en de zalen van de macht in D.C., en laat effectief zien hoe gecompromitteerd de medische gemeenschap en de overheid zijn om misbruik van Big Pharma tegen te gaan. Het is verbazingwekkend dat de film op Hulu verschijnt weken nadat Purdue failliet ging door een massale faillissementsregeling die de familie Sackler, die het bedrijf controleert, grotendeels vrijpleit van opioïde aansprakelijkheid.

I Know What You Did Last Summer

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 15

(première 15 oktober op Amazon Prime Video)
Lois Duncan vertelde voor het eerst het verhaal van een groep tieners die betrokken waren bij een hit-and-run en die gestalkt werden voor hun geheim in 1973. In 1997 werd Duncan’s verhaal aangepast tot de eerste in een slasher film franchise. Maar nu, bijna 25 jaar later, heeft Sara Goodman het verhaal nog een keer verdraaid, voor het hedendaagse jonge-volwassen publiek. Terwijl veel van de basisprincipes blijven, met een groep vrienden die thuiskomen van een feestje en iemand vermoorden op een verlaten stuk weg en een jaar later geterroriseerd worden door een geheime getuige, zijn de persoonlijke connecties met het slachtoffer en de creatieve manieren waarop deze schuldige tieners zullen sterven opgevoerd. De show mengt de langzame, psychologische horror van het leven met een schuldig geweten met een aantal zeer bloederige gevolgen, die zorgen voor schrik op meerdere niveaus.

Queens

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 16

(première 19 oktober om 22.00 uur op ABC)
Het idee van vier vrouwen van in de 40 die hun meidengroep uit het 1990-tijdperk terug samenbrengen werd al aan de wereld voorgesteld via “Girls5eva” van Peacock, maar dat waren vier blanke vrouwen die popdeuntjes zongen en grappen maakten. Deze uitzending van een uur volgt vier gekleurde vrouwen (gespeeld door Brandy, Naturi Naughton, Eve en Nadine Velazquez) die ooit aan de top stonden in de hip-hop maar eruit vielen, deels omdat romantische relaties de groep in de weg zaten. De pilootaflevering gaat snel, wat impliceert dat elke aflevering boordevol muziek en drama zal zitten, en hopelijk het gat van “Empire” in de harten van tv-fans zal opvullen.

Blijf Scrollen Voor Meer Titels

Invasion

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 17

(Gaat 22 oktober in première op Apple TV Plus)
Dit uur durende drama over een buitenaardse invasie overspant de hele wereld, zowel qua verhaal als qua opnamelocaties, waardoor het er eentje is om naar te kijken, alleen al vanwege zijn grootschaligheid. De show is afkomstig van Simon Kinberg en David Weil, met in de hoofdrollen Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Firas Nassar, Shiori Kutsuna en Tara Moayedi. De personages wisselen van perspectief om de levensveranderende gebeurtenis vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Colin in Black and White

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 18

(Gaat 29 oktober in première op Netflix)
Colin Kaepernick en Ava DuVernay hebben samen deze Netflix-serie gemaakt over de vormende middelbare schooljaren van de voetballer en activist voor sociale rechtvaardigheid in de Central Valley van Californië. Kaepernick vertelt de zesdelige serie, met Jaden Michael in de rol van de jonge Colin, die werd geadopteerd door een blank koppel, vertolkt door Nick Offerman en Mary-Louise Parker. De jongen groeide op tot een voormalige quarterback voor de San Francisco ’49ers en een brandpunt in Amerika’s culturele oorlogen toen hij knielde tijdens het volkslied in 2016 om te protesteren tegen politiegeweld. DuVernay zal regisseren, samen met Kenny Leon, Robert Townsend en anderen.

Dexter: New Blood

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 19

(première op 7 november om 21.00 uur op Showtime)
Acht jaar nadat “Dexter” zijn seriemoordenaar verliet om zijn leven te leiden als houthakker, keert de serie terug om hem (en het publiek) een beetje meer afsluiting te geven. Toen zette hij zichzelf in ballingschap na het verlies van zijn zus (Jennifer Carpenter), de zoveelste in een rij van mensen om wie hij gaf die werden gedood omdat ze dicht bij hem stonden. Hij was van plan om zijn Dark Passenger te begraven en een rustig, eenzaam leven te leiden. Minder dan tien jaar later gaat hij uit met een politiechef uit een klein stadje (Julia Jones) en slaagt hij erin niet te doden – zelfs geen hert. Maar de dingen veranderen wanneer de banden die hij probeert te smeden op de proef worden gesteld door meedogenloze buitenstaanders, wanneer hij lucht krijgt van een grotere dreiging in het gebied, en wanneer zijn nu-tienjarige zoon (Jack Alcott) opduikt in zijn nieuwe stad.

Hawkeye

Meest Verwachte Nieuwe Herfst 2021 TV Series Van Impeachment tot Colin in Black and White 20

(Gaat 24 november in première op Disney Plus)
Na een korte pauze keert Marvel Studios terug naar Disney Plus met weer een nieuwe live-action serie gebaseerd op zijn populaire Marvel Cinematic Universe-personages. Deze keer staat Jeremy Renner’s Clint Barton centraal, samen met Hailee Steinfeld’s Kate Bishop, die wordt opgeleid om de titulaire mantel van Clint over te nemen. In deze vierde Marvel-reeks zal ook Florence Pugh haar “Black Widow”-rol van Jelena Belova hernemen. Hoewel Marvel berucht is voor het geheimhouden van plotpunten, is de verwachting dat deze serie in de voetsporen zal treden van de vorige drie, met een combinatie van diepgewortelde karakterverkenning en -groei met larger-than-life stunt-, actie- en visuele-effectscènes.