Kate Walsh keert terug als Addison in Grey’s Anatomy seizoen 18

Kate Walsh zal terugkeren als Addison in Grey’s Anatomy seizoen 18. Grey’s Anatomy, gecreëerd door Shonda Rhimes, debuteerde in 2005 op ABC en wordt nu gezien als het langstlopende medische drama in de televisiegeschiedenis. Met Ellen Pompeo als Meredith Grey in de hoofdrol, heeft de serie al heel wat personages zien komen en gaan.

Dr. Addison Montgomery Shepherd, een neonatale chirurg en de vrouw van Derek, werd geïntroduceerd in de laatste scène van de finale van seizoen 1 en werd al snel een favoriet bij de fans. Na drie seizoenen verliet Addison Seattle voor Los Angeles, en Walsh speelde de hoofdrol in de succesvolle spin-off, Private Practice.

Opgelet vorige seizoenen nog niet gezien mogelijke spoilers!

Opgedragen aan werknemers in de gezondheidszorg, pakt seizoen 17 van Grey’s Anatomy de relevante verhaallijn van de coronavirus pandemie aan en bevat de verrassende terugkeer van personages uit vorige seizoenen in een droomachtige sequentie als Meredith vecht tegen de effecten van COVID-19.

Terwijl de medische serie bekende gezichten terugbracht, onthulde seizoen 17 de exits van Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti), Tom Koracick (Greg Germann), en Dr. Jackson Avery, gespeeld door lang castlid Jesse Williams.

Nu lijkt het erop dat het Grey Sloan Memorial Hospital een bekende dokter te pakken krijgt.

Zoals gemeld door TVLine, zal Walsh haar rol als Addison hernemen in seizoen 18 van Grey’s Anatomy voor meerdere afleveringen. Op dit moment is de verhaallijn van Addison nog niet bekend gemaakt.

Terwijl ze de hoofdrol speelde in Private Practice, verscheen Walsh in Grey’s Anatomy voor cross-over afleveringen en gastrollen, meest recentelijk in seizoen 8 voor de alternatieve realiteit aflevering getiteld “If/Then.”

Kate Walsh keert terug als Addison in Grey's Anatomy seizoen 18 1

Steun onze site, klik eens op een advertentie. Zo steun je de site en wij zijn je vooraf heel dankbaar!

Natuurlijk lijkt Grey’s Anatomy zich op te maken voor een gedenkwaardig seizoen 18. Onlangs werd bekend dat Kate Burton, die Merediths moeder Ellis Grey speelde, zal terugkeren voor meerdere afleveringen in het komende seizoen.

Addison heeft inderdaad een lange geschiedenis met Meredith en Amelia Shepherd, maar de terugkeer van Walsh zou kunnen betekenen dat er een veelbewogen reeks aan zit te komen, want Walsh heeft in het verleden verklaard dat een comeback van Addison niet ondenkbaar was, maar dat ze vond dat Addisons reis voltooid was.

Wat Grey’s Anatomy betreft, is het nog maar de vraag wanneer de serie zal stoppen.

De serie blijft draaien om Meredith Grey, en men kan verwachten dat de cast zal blijven afwisselen en originele personages zal blijven terugbrengen zolang de serie in de lucht blijft.

Voor nu kunnen fans van de serie zich verheugen op de terugkeer van Addison’s evenwicht, scherpzinnigheid en expertise in de zalen van het ziekenhuis.

Grey’s Anatomy begint seizoen 18 op 30 september.

Meer van Grey's Anatomy
Kate Burton keert terug als Meredith's moeder in Grey's Anatomy seizoen 18
Kate Burton keert terug als Meredith’s moeder in Grey’s Anatomy seizoen 18
Please follow and like us:
Kate Walsh keert terug als Addison in Grey's Anatomy seizoen 18 3
Pin Share