Media Epic Place Films Toegevoegd En Mogelijkheid Om Te Downloaden

Media Epic Place, we hebben verschillende filmtitels toegevoegd aan het aanbod. Bekijk hier welke films er zijn toegevoegd. We hebben ook een nieuwe functie namelijk de mogelijkheid om het downloaden van de titel en de ondertitels. Zo kan je de filmtitels downloaden en ze bekijken wanneer en waar je wil. Je kan ook een korte clip bekijken hoe je de titels kan downloaden en natuurlijk krijg je ook een overzicht van alle titels die we hebben toegevoegd. Voor nu zijn er meer dan 3000 titels beschikbaar zowel series als films.

De nieuwe functie om te downloaden is kortgeleden aan de mogelijkheden toegevoegd. Bij de titels die al langer aanwezig zijn zal je deze niet terugvinden. Wil je toch een titel downloaden kan je altijd via de groep Netflix Films & Series & Games een bericht achterlaten. Heb je een bericht achtergelaten dan doen wij het nodige zodat je jouw titel kan downloaden. Let op 97% van de titels komen in aanmerking om te downloaden spijtig genoeg zijn er sommige titels die niet de mogelijkheid hebben!

Media Epic Place Films

Bekijk de clip hoe te downloaden

Media Epic Place is volledig gratis en zo zal het ook blijven. Je kan ons steunen door ook eens op een advertentie te klikken! Klik op de advertentie laat het scherm laden en klik het daarna weer weg! Op deze manier steun je ons en we zijn je er echt dankbaar voor dat je zo helpt om de kosten van de site te beperken! Rijk gaan we hier niet van worden maar een beetje terug verdienen is altijd leuk!

Please follow and like us:
Media Epic Place Films Toegevoegd En Mogelijkheid Om Te Downloaden 1
Pin Share