Shazam 2 regisseur bevestigt dat het filmen is afgelopen met nieuwe setfoto

Shazam 2! Fury of the Gods regisseur, David F. Sandberg, heeft sociale media genomen om de laatste opnamedag van de film te vieren. De film uit 2023 is het langverwachte vervolg op Sandbergs deel uit 2019 in de DCEU. Het zal opnieuw Asher Angel en Zachary Levi zien die de rollen van Billy Batson en Shazam zullen waarnemen.

Er is heel weinig bekend over het plot van Shazam! Fury of the Gods op dit moment. Het is echter al wel bekend dat het vervolg zal gaan over de vele lijnen die zijn uitgezet in Shazam! Het vervolg zal de titulaire held en zijn nu superkrachtige pleegfamilie volgen terwijl ze de wereld beschermen tegen magische bedreigingen. In Shazam! Fury of the Gods, zullen ze het opnemen tegen Helen Mirren als Hespera en Lucy Liu als Kalypso. West Side Story ster, Rachel Zegler, komt ook naar de Shazam! wereld in een nog niet bekendgemaakte rol.

Na verschillende blikken achter de schermen van de productie van Shazam! Fury of the Gods, is de productie eindelijk tot een einde gekomen.

Om dit te vieren postte regisseur David F. Sandberg op Instagram een foto (een van de vele Shazam! setfoto’s van de afgelopen dagen) ter ere van de chaos die hij op de set heeft gecreëerd en het feit dat hij mag slapen nu hij klaar is met de opnames van de film.

Bekijk de foto hieronder:

Het plot van Shazam! Fury of the Gods blijft op dit moment nog stevig verborgen, maar de bovenstaande afbeelding geeft fans wel een aantal aanwijzingen over het soort film dat fans kunnen verwachten te zien.

Eerst en vooral zal de kracht van de superkrachtige wezens van de film waarschijnlijk volledig tentoongesteld blijven, want de foto toont Sandberg poserend in een vernielde slaapkamerset – die enkele visuele gelijkenissen vertoont met Billy Batson’s pleeggezin.

Of de vernieling werd veroorzaakt door één van de schurken van de film of door één van de jonge helden die hun krachten uitprobeerden, moet nog blijken.

Met de voltooiing van de hoofdopnamen, heeft Shazam! Fury of the Gods een belangrijke mijlpaal overschreden voor de productie in de tijd van Covid-19.

Het langverwachte vervolg werd in oktober 2020 stilgelegd vanwege de pandemie, maar nu het belangrijkste deel van de opnames is afgerond, kunnen Sandberg en zijn crew zich concentreren op de postproductie.

Er is altijd de mogelijkheid dat er enkele reshoots moeten gebeuren, maar nu de opnames zijn afgerond, zou Shazam! Fury of the Gods op schema liggen om de releasedatum van 2 juni 2023 te halen.