The Umbrella Academy seizoen 3 sluit opnames af met Cast video

De Umbrella Academy showrunner heeft een nieuwe video gemaakt om het einde van de productie van seizoen 3 te vieren. Netflix’s hit bewerking van Gerard Way’s gelijknamige comic book serie vertelt het verhaal van de superpowered Hargreeves broers en zussen als ze zich herenigen om de waarheid over de mysterieuze dood van hun vader te ontdekken, en tegelijkertijd proberen om de wereld te behoeden voor een onvermijdelijke apocalyps.

Onder leiding van Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, en Mary J. Blige, is The Umbrella Academy een streaming succes geweest voor Netflix, met het tweede seizoen dat de zesde meest bekeken show van 2020 werd. Vanwege het succes van de serie werd The Umbrealla Academy seizoen 3 besteld in november 2020.

Na de vele bommen die seizoen 2 op de kijkers gooide, is de anticipatie voor seizoen 3 over het algemeen hoog geweest. Het filmen van de serie begon eerder dit jaar en sindsdien wachten fans op hints over de verhaallijn rond de Sparrow Academy en de repercussies van de Hargreeves’ inmenging in de tijdlijn.

Tot nu toe zijn er nog geen details bekend over het derde seizoen, hoewel de sterren van The Umbrella Academy in de loop van de maanden wel wat updates hebben gegeven over de status van de productie van de serie.

Vorige week bevestigde Page nog dat het filmen van The Umbrella Academy seizoen 3 zijn einde naderde, en nu lijkt het erop dat de cast de eindstreep heeft gehaald.

The Umbrella Academy showrunner Steve Blackman postte een video op Instagram waarin hij bevestigt dat de productie van seizoen 3 is afgerond.

In de beelden laten de acteurs van de serie zien hoe opgetogen ze zijn over de voltooiing van de serie, waarbij Page specifiek vermeldt dat hij ” opgewonden” is omdat hij “niet kan wachten” tot de fans naar het nieuwe seizoen kunnen kijken.

Er zijn niet echt Easter eggs in de clip, hoewel er wel optredens zijn van Justin H. Min en Colm Feore, wiens personages, Ben en Reginald, hun dood ongedaan maakten in The Umbrella Academy seizoen 2 finale.

Na de gebeurtenissen van seizoen 2, zal The Umbrella Academy seizoen 3 zich afspelen in een alternatieve tijdlijn. Het is niet overduidelijk hoe de dingen zullen uitpakken, maar het derde seizoen zal aftrappen met een gespannen en sentimentele ontmoeting tussen The Umbrella Academy en hun Sparrow-tegenhangers.

Dit is ook onthult in The Umbrella Academy seizoen 3 aflevering titels, die Netflix onthulde in juni. De titels zijn over het algemeen dubbelzinnig en moeilijk te ontcijferen, hoewel sommige liefhebbers er iets zinnigs uit hebben kunnen opmaken, wat erop wijst dat seizoen 3 zal terugkeren naar de sci-fi wortels van zijn bronmateriaal van tijdreizen, apocalyps, en buitenaardse wezens.

Er zal mogelijk ook een bruiloft zijn en een personage zal een emotioneel afscheid nemen, maar de details voor deze plotlijnen zijn beslist mager.

Wat er nu gaat gebeuren met de Hargreeves broers en zussen zullen de fans waarschijnlijk pas weten als seizoen 3 in première gaat. In de loop der jaren is The Umbrella Academy erin geslaagd om terughoudend te blijven over plotdetails voor komende seizoenen, dus er is geen reden om aan te nemen dat dit ook deze keer niet het geval zou zijn.

Toch kunnen fans het een en ander te weten komen over seizoen 3 wanneer de promotiecampagne, inclusief teasers en trailers, van start gaat. En dat zal niet lang meer duren, want het filmen is al afgelopen.

Wat de releasedatum betreft, die kunnen we ergens begin volgend jaar verwachten, aangezien de serie momenteel tijd in de postproductie moet doorbrengen om zijn eersteklas VFX en visuals in orde te krijgen.