Sweet Girl 2: Isabela Merced wil een vervolg maken

In navolging van de première van Sweet Girl op Netflix wil Isabela Merced een vervolg maken. Sweet Girl met in de hoofdrollen Merced en Jason Momoa maakte zijn debuut op Netflix 20 augustus 2021. Kort na de première van de film was het duidelijk dat deze film een hit zal worden. De thrillerfilm volgt Ray Cooper (Momoa) in zijn zoektocht naar gerechtigheid nadat een farmaceutisch bedrijf de dood van zijn vrouw aanjaagt door een potentieel levensreddend medicijn van de markt te halen.

Cooper wordt gevolgd in zijn zoektocht door zijn tienerdochter, Rachel (Merced). Hoewel de film slecht werd ontvangen door de voorspelbare en cliché plot, konden zowel Merced als Momoa bogen op aansprekende prestaties. Momoa gaf een meeslepend emotioneel optreden, terwijl Merced met haar zelfvertrouwen en vastberadenheid liet zien een echte heldin te zijn.

In een interview met ComingSoon, onthulde Merced dat ze geïnteresseerd is in het maken van een Sweet Girl vervolg.

Merced was vol lof over het stuntteam waarmee zij en Momoa hebben samengewerkt voor de film.

Het team, 87eleven, heeft aan talloze actiefilms gewerkt, en Merced was blij dat ze dezelfde ervaringen had als enkele van haar favoriete actrices in actiefilms.

Hoewel ze niet weet of er een vervolg komt, hoopt ze van harte dat er een vervolg komt gezien het plezier dat ze heeft beleefd aan het werken met 87eleven en het uitvoeren van haar eigen stunts.

Bekijk haar verklaring hieronder:

[Ik speel] alleen sterke karakters. Het was zo leuk omdat ze veel van de actiescènes deden en ik heb altijd van actiefilms gehouden. Dit stuntteam in het bijzonder, ze heten 87eleven en ze werkten aan enkele van mijn favoriete actiefilms aller tijden. Dus ik voelde me echt als, ‘Oh mijn God, ik ben Charlize. Charlize Theron in Atomic Blonde. Alsof dit echt gebeurt. Het was geweldig. Ik kan niet wachten. Misschien komt er een vervolg, hopelijk is er tijd voor meer actie. Maar ik hoop echt dat het snel komt en met hetzelfde stuntteam, want ze waren gewoon absoluut geweldig en maakten alles zo leuk. Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad met mijn eigen stunts te doen.

Het is bemoedigend dat Merced zulke positieve gevoelens en opwinding heeft over haar rol in Sweet Girl, gezien het feit dat het een beetje buiten haar typische rollen viel.

Ze groeide op bij Nickelodeon en speelde daarna in films als Instant Family en Dora and the Lost City of Gold, en veel van haar werk bestond uit gezinsvriendelijke inhoud en komedies.

Maar haar rol in deze actiefilm en de uitvoering van haar eigen stunts illustreren echt haar potentieel in andere filmgenres.

Zowel Merced als Momoa’s rollen in Sweet Girl waren anders dan wat ze gewend zijn, en het illustreert hun talent dat ze de uitdaging aangingen en erin slaagden.

Zelfs als Sweet Girl 2 er niet komt, zullen we waarschijnlijk meer van Merced zien als ze blijft groeien als actrice.

Please follow and like us:
Sweet Girl 2: Isabela Merced wil een vervolg maken 2
Pin Share

One thought on “Sweet Girl 2: Isabela Merced wil een vervolg maken

Comments are closed.