The Umbrella Academy seizoen 3 is bijna klaar met filmen, volgens Elliot Page

The Umbrella Academy seizoen 3 is bijna klaar met filmen, gebaseerd op een update van Elliot Page. The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige stripserie en volgt de superkrachtige Hargreeves-broers en -zussen terwijl ze proberen te voorkomen dat het einde van de wereld plaatsvindt. De serie ging in 2019 in première op Netflix en werd al snel een van de populairste series, met seizoen 2 dat de streamingdienst in juli 2020 raakte. In november van 2020 werd de serie verlengd voor het derde seizoen.

De verwachtingen voor seizoen 3 zijn vrij hoog, omdat het de Sparrow Academy en de gevolgen van de tijdlijninterferentie van de Hargreeves zal verkennen. Netflix heeft onlangs The Umbrella Academy’s seizoen 3 aflevering titels vrijgegeven, waardoor kijkers worden geplaagd met hints van afscheid, apocalypses, bruiloften, en tijdreizen. Het meest van alles, het onthult een aantal ernstige familiedrama als Sir Reginald Hargreeves en Ben maken hun re-optreden, samen met de introductie van meer superkrachtige individuen in hun disfunctionele familie. Een release datum is nog niet gegeven, maar een ster onthulde dat het binnenkort zou kunnen zijn.

Steun de site en klik eens op een advertentie!

Page gaf op Instagram een korte The Umbrella Academy update waarin hij liet doorschemeren dat seizoen 3 misschien bijna klaar is met filmen. Page, die Vanya Hargreeves vertolkt, deelde een simpele selfie van zichzelf met een onderschrift waarin stond dat het filmen “bijna klaar” is. Hij gaf verder geen details, waardoor zijn volgers konden speculeren over hoe dicht het seizoen bij het einde van de opnames is. Bekijk zijn post hieronder:

De site is gratis steun ons klik eens op een advertentie

De mogelijkheid dat de opnames bijna klaar zijn is opwindend en geeft aan dat een releasedatum en trailer mogelijk kunnen volgen. Hoewel dit geen officiële update is over de voortgang van seizoen 3, is er niet al te veel reden om te twijfelen aan Page’s schattingen.

Het filmen is al enkele maanden aan de gang en dit is ook de tweede dergelijke update van Page.

Eerder deze maand plaagde Page de voortgang van Umbrella Academy seizoen 3 met een Instagram-verhaal dat zijn huidige verklaring echode dat het dicht bij het voltooien van het filmen is.

Twee van zulke updates zo dicht op elkaar laat het bijna lijken alsof Page de dagen aan het tellen is terwijl de verpakking steeds dichterbij komt.

Zijn opwinding documenteert dat er aanzienlijke vooruitgang wordt geboekt en dat het einde mogelijk snel nadert.

Als The Umbrella Academy seizoen 3 snel klaar is met filmen, geeft dat kijkers hoop op een releasedatum in 2022.

Als gevolg van de COVID-19 pandemie zijn veel series vertraagd en zijn de releasedata vrij onzeker.

Zo heeft seizoen 4 van Netflix Stranger Things aanzienlijke vertraging opgelopen en is de releasedatum nog steeds onbekend, ook al is het al twee jaar geleden dat het derde seizoen in première ging.

Het is dus erg moeilijk om in te schatten wanneer je het volgende seizoen van The Umbrella Academy kunt verwachten.

Hoewel de kijkers de castlijst van de nieuwe Sparrow Academy leden en de titels van de afleveringen hebben, is het waarschijnlijk dat ze snel meer zullen willen weten.

De serie heeft zich de afgelopen maanden vrij stil gehouden over het derde seizoen, waardoor Page’s update des te spannender is.

Als zijn schattingen juist zijn, komt er wellicht nog meer Umbrella Academy seizoen 3 nieuws aan.

One thought on “The Umbrella Academy seizoen 3 is bijna klaar met filmen, volgens Elliot Page

Comments are closed.