Money Heist Seizoen 5 voegt nieuwe castleden toe

Money Heist heeft een aantal nieuwe castleden aangekondigd in de aanloop naar de première van seizoen 5. Money Heist, ook bekend als La Casa De Papel, is een misdaaddrama dat oorspronkelijk begon als een beperkte serie op een Spaans netwerk. Netflix verwierf echter de streamingrechten van de serie in 2017 en bracht de afleveringen wereldwijd uit.

De serie, die een crimineel meesterbrein, The Professor, en zijn team van acht individuen volgt terwijl ze de grootste heist in de geschiedenis proberen, was zo’n hit dat Netflix de serie verlengde met een verhoogd budget. Het eerste deel van het 5e en laatste seizoen van Money Heist gaat op 3 september in première.

Zoals gemeld door Variety, heeft Money Heist aangekondigd dat Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado, en José Manuel Sedar zich bij de cast van seizoen 5 zullen voegen.

Twee van deze castleden zullen rollen op zich nemen van personen die al diep geworteld zijn in de levens van twee huidige personages in de serie.

Criado zal Rafael vertolken, de zoon van Berlin (Pedro Alonso), en Silvestre zal René vertolken, de liefde van Tokyo’s (Ursula Corberó) die werd gedood tijdens een overval.

Ondertussen zal Sedar aanschuiven als Special Forces Commander Sagasta.

De uitbreiding van de cast van Money Heist is waarschijnlijk nodig omdat het zich voorbereidt op een explosief laatste seizoen.

Het seizoen zal in twee delen worden uitgebracht en zal de eindstrijd tussen de overvallers en het Spaanse leger omvatten.

Naast de intense actie, lijkt het erop dat seizoen 5 ook een aantal intense emotionele situaties zal verkennen als Berlijn en Tokio worden geconfronteerd met personen en geesten uit hun verleden.

Zowel Rafael als René zullen waarschijnlijk meer onthullen over de backstories van Berlijn en Tokio en kunnen de reden zijn waarom Corberó huilde bij het filmen van Money Heist seizoen 5.

Met intense actie en een diepe duik in het verleden, wordt Money Heist seizoen 5 misschien wel het grootste seizoen van de serie tot nu toe.

One thought on “Money Heist Seizoen 5 voegt nieuwe castleden toe

Comments are closed.