Money Heist seizoen 5 BTS video onthult nieuwe beelden van de laatste afleveringen

Netflix heeft een video achter de schermen vrijgegeven met nooit eerder vertoonde beelden van de laatste afleveringen van Money Heist. De Spaanstalige serie, ook bekend als La Casa de Papel, bereidt zich voor op de release van het vijfde en laatste seizoen in twee delen, met de eerste set afleveringen die op 3 september verschijnt. De Professor (Álvaro Morte) en zijn groep Salvador Dalí gemaskerde criminelen proberen hun meest riskante overval tot nu toe te plegen. Of op zijn minst, levend uit de Bank van Spanje te komen.

Het vijfde seizoen van Money Heist zal explosiever zijn dan ooit. In de trailers wordt een totale oorlog tussen de criminelen en het Spaanse leger aangekondigd als ze proberen al het goud van het land te stelen.

Helaas vertoont het plan van de professor barsten. Dit laat Toyko (Úrsula Coberó), Rachel/Lisbon (Itziar Ituño), en de rest van de bende om zichzelf te verdedigen, en de dood van hun vreemden-turned-familie te wreken die hun leven verloren voor het plan.

Vooruitlopend op de langverwachte première, onthulde Netflix een nieuwe video met beelden achter de schermen onder leiding van Pedro Alonso, die Berlin speelt in Money Heist.

Berlin is dan wel overleden in seizoen 2, maar blijft centraal staan in het verhaal als de broer van de professor en het brein achter de huidige overval.

Alonso laat de marketing shoot zien, die gevuld is met veel wapens en de totale vernietiging van de set.

En ondanks het duistere karakter van zijn personage, is hij een grappenmaker die de set rondgaat “om zijn castmaten lastig te vallen”, aldus Coberó.

Bekijk de volledige achter-de-schermen video hieronder:

Berlin is sinds zijn debuut een gecompliceerd personage gebleven in Money Heist. Je zou kunnen stellen dat de kijkers gecompliceerde relaties hebben met alle criminelen met codenamen die geïnspireerd zijn op grote steden.

Echter, Berlin is echt de meest complexe en herbergt veel duistere geheimen. De YouTube-video toont ook Rio (Miguel Herrán), Denver (Jaime Lorente), Stockholm (Esther Acebo), en nog veel meer, klaar voor de oorlog.

Ook maakt de centrale antagoniste Alicia (Najwa Nimri) een korte verschijning.

Money Heist fans zullen zich moeten voorbereiden om afscheid te nemen van de rag-tag groep criminelen met wie ze via het scherm een diepe relatie hebben ontwikkeld.

Netflix spreidt het afscheid door de laatste vijf afleveringen op 3 december uit te brengen, maar dat zal moeilijk worden.

Aangezien de serie vertrouwt op cliffhangers en voortdurende vragen, is het tijd voor Netflix om alle losse eindjes aan elkaar te knopen en te bepalen of de Money Heist-bende succesvol zal zijn, of zal sterven tijdens het proberen.

Meer Van Films Epic Place

One thought on “Money Heist seizoen 5 BTS video onthult nieuwe beelden van de laatste afleveringen

Comments are closed.