Nicolas Cage is radioactief in nieuwe Prisoners Of The Ghostland trailer

De eerste trailer voor de aankomende actiethriller, Prisoners of the Ghostland , is uitgebracht, met ster Nicolas Cage in strak leer met een samoeraizwaard. Met Sofia Boutella ( Atomic Blonde ) , Nick Cassavetes ( Face/Off ) en Bill Moseley ( Halloween 2007), volgt de film een ​​beruchte crimineel (Cage) die de taak heeft om Bernice (Boutella), de ontvoerde dochter van een rijke krijgsheer. Prisoners of the Ghostland wordt geregisseerd door Sion Sono en is de tweede keer dat Cage en Cassavetes samen in een film verschijnen sinds Face/Off uit 1997 .

Onlangs heeft RLJE Films de eerste trailer voor Prisoners of the Ghostland uitgebracht , waarmee het publiek wordt geplaagd door een glimp op te vangen van de gekke, gewelddadige en hilarische door het Westen geïnspireerde wereld van Samurai waarin de film zich afspeelt.

Nadat Cage de taak heeft gekregen om Bernice op te sporen, is hij vastgebonden. in een leren pak uitgerust met strategisch geplaatste bommen, die een gruwelijke dood verzekeren als hij haar niet zou terugkrijgen in de vijf dagen die hem waren toegewezen. Bij het betreden van het onheilspellende “Ghostland”, lijkt het erop dat Cage te maken zal krijgen met sekteachtige groepen outlaws en zelfs het bovennatuurlijke om zijn missie te voltooien en verlossing te vinden. Bekijk de trailer hieronder:

Cage heeft de afgelopen jaren een soort comeback gemaakt en verscheen voortdurend in vreemde, door auteurs aangestuurde films die rijp zijn voor een cult-aanhang, waaronder films als Mandy , Color Out Of Space en, meest recentelijk, het veelgeprezen Pig . Prisoners of the Ghostland lijkt geen uitzondering te zijn en is, in Cage’s eigen woorden, ” The wildest movie [he’s] ever made.” Cage’s nieuwste aanbod lijkt klaar om meer van de gekte te leveren die zijn fans verwachten en het lijkt alsof het ook creatieve actie, unieke wereldopbouw en een meeslepende cast van ondersteunende personages kan bevatten. Prisoners of the Ghostland verschijnt op 17 september in de bioscoop en on-demand.