Money Heist Seizoen 5 karakterposters voor de professor en zijn bende

Netflix heeft vier nieuwe posters vrijgegeven van enkele personages uit het vijfde en laatste seizoen van hun hitserie. Money Heist seizoen vijf zal worden opgesplitst in twee delen en fans wachten ongeduldig. Netflix heeft de marketing voor het eerste deel van seizoen opgevoerd met de onthulling van de all-out oorlog van de bankrovers en geheimzinnige beelden over het lot van hun leider The Professor.

Money Heist (ook bekend als La Casa de Papel in zijn geboorteland Spanje) is een immens populaire Spaanstalige serie op Netflix. Het volgt het mysterieuze karakter van The Professor, gespeeld door Álvaro Morte. In de serie rekruteert hij verschillende mensen en criminelen om zich bij zijn team aan te sluiten en zo de grootste bankovervallen ter wereld te kunnen plegen.

De teamleden dragen elk een masker dat gebaseerd is op Salvador Dalí, en dragen verschillende codenamen die gebaseerd zijn op grote wereldsteden. 

Enkele van de leden zijn “Tokyo” (gespeeld door Úrsula Coberó), “Rio” (Miguel Herrán), “Berlijn” (Pedro Alonso), en “Denver” (Jaime Lorente). Deze overvallen zijn gevaarlijk, maar zorgvuldig gepland, wat veel drama en spanning in de serie brengt.

Netflix heeft meer afbeeldingen vrijgegeven voor het vijfde seizoen van Money Heist. De posters die ze hebben vrijgegeven zijn van de vier belangrijkste personages de professor, Rio, Tokyo en Denver.

Deze vier personages zijn altijd al de favoriete geweest. De posters zijn voor de echte fans van de serie weer een glimp van hun favoriete personages voor het eerste deel van het laatste seizoen wordt uitgebracht.

De posters onthullen de aankomende oorlog waarin de makers van de serie voluit zijn voor gegaan. Bekijk de personageposters hieronder en je hoeft je niet in te houden om ze aan je verzameling toe te voegen.

Deze korte blikken op het nieuwe seizoen zullen de fans van deze serie zeker opwinden.

De inzet is nog nooit zo hoog geweest voor alle personages in het team van The Professor, en deze posters laten dat zien. Rio, Tokyo, en Denver zijn in een geteisterde achtergrond, geen twijfel van de enorme strijd die zal plaatsvinden tijdens het seizoen.

De poster van The Professor is ook interessant, want het brengt wat te zien was in de trailer van seizoen 5.

Hij is vastgebonden door inspecteur Alicia Sierra (gespeeld door Najwa Nimri Urrutikoetzea), wat niet een staat is waarin fans hem vaak hebben gezien.

Netflix lijkt echt alles uit de kast te halen voor het laatste seizoen van Money Heist.

Fans kunnen een oorlog verwachten zoals er nog nooit eerder is gebeurd in de serie.

Hoewel nog niemand weet wat er met de personages zal gebeuren, is het duidelijk dat niet één van hen veilig is voor het dreigende gevaar waarin ze zich allemaal bevinden.

Deel één van het vijfde en laatste seizoen komt op 3 september uit op Netflix, deel twee komt op 3 december.

2 thoughts on “Money Heist Seizoen 5 karakterposters voor de professor en zijn bende

Comments are closed.