Netflix Lucifer seizoen 6 trailer onthult nieuwe engel op Lucifer’s troon en de Apocalyps

Netflix heeft de volledige trailer van Lucifer seizoen 6 vrijgegeven, waarin de officiële releasedatum in september wordt herbevestigd en wordt onthuld hoe de hitserie zal eindigen. De serie is een groot succes sinds Netflix het oppikte nadat het werd gecanceld door Fox, met seizoenen 4 en 5 die alom worden gezien als de beste tot nu toe. Lucifer zal eindelijk tot een goed einde komen aan het einde van seizoen 6, en het lijkt erop dat fans nog een hoop hebben om naar uit te kijken.

Lucifer seizoen 5 eindigde met een climactische krachtmeting tussen Lucifer en Michael die Hemel en Hel overspande, uiteindelijk eindigend met een overwinning voor Lucifer, Chloe, en de rest van de helden van de serie. 

Lucifer’s offer om Chloe te redden verlost hem in de ogen van de Hemel en bewijst dat hij het waard is om God te worden, waarmee een aantal grote machtsverschuivingen en onthullingen in seizoen 6 in gang worden gezet.

Met de duivel zelf klaar om de nieuwe God te worden, hebben fans uitvoerig gespeculeerd over hoe de serie zou kunnen eindigen.

Dankzij de nieuwe Lucifer seizoen 6 trailer van Netflix, kunnen die fans nu een volledige blik krijgen op wat er komen gaat.

Het laatste seizoen zal in première gaan op 10 september 2021, en het lijkt erop dat het zal verdergaan waar seizoen 5 ophield, met Lucifer die worstelt met persoonlijke dilemma’s en zich voorbereidt op zijn heerschappij als God.

Natuurlijk zijn er ook nog steeds genoeg krachten in het spel die hem willen doden en hem van dat lot afhouden.

Bekijk de trailer van Lucifer seizoen 6 hieronder.

Hoewel er veel gebeurt in de nieuwe trailer van Lucifer seizoen 6, wordt het verhaal goed in mysterie gehuld gehouden.

De verschuiving in bovennatuurlijke machtsdynamiek lijkt een aantal apocalyptische gebeurtenissen in gang te hebben gezet, die Lucifer en de bende zullen moeten stoppen.

De schrijvers van de serie hebben al eerder hun intenties uitgelegd om in het laatste seizoen een post-happily-ever-after verhaal te vertellen, wat een aantal interessante narratieve mogelijkheden zou moeten bieden.

En met slechts 10 afleveringen lang – de minste sinds seizoen 4 – zal Lucifer seizoen 6 behoorlijk gefocust moeten zijn in het afwikkelen van alle losse eindjes.

Natuurlijk is de nieuwe Lucifer seizoen 6 trailer ook gevuld met alle excessen, feesten, komedie en kleurrijke locaties die fans zijn gaan verwachten.

Er zijn veel grimmige beelden van zowel de Hemel als de Hel, een verrassende tropische vakantie gevuld met dansen en zuipen, en zelfs een Looney Tunes-stijl geanimeerde excursie die er hilarisch uitziet.

Het zal voor velen triest zijn om Lucifer te zien eindigen, maar als de trailer een indicatie is, zal het er uit gaan met een knal wanneer seizoen 6 op 10 september op Netflix verschijnt.

10 september 2021 is niet meer zo ver weg het zal dus aftellen zijn naar D-Day voor het laatste seizoen van een van Netflix populairste series.

Benieuwd naar het laatste seizoen dan ben je zeker niet alleen, duizenden fans wachten vol ongeduld op het laatste seizoen.