Doom Patrol Seizoen 3 Trailer wordt spannend met robots, gorilla’s en meer

De trailer voor seizoen 3 van Doom Patrol toont robots, gorilla’s, en meer. Doom Patrol ging oorspronkelijk in première op DC Universe en is een van de weinige series die de overstap maakt van de nu ter ziele gegane streamingdienst naar HBO Max. De serie was oorspronkelijk ook een spin-off van Titans, maar heeft in twee seizoenen een heel eigen identiteit gekregen. Gebaseerd op het gelijknamige stripboek, volgt DC’s Doom Patrol een team van buitenbeentjes met superkrachten die elk hun gaven krijgen na individuele tragedies.

De eerste leden van het team die geïntroduceerd worden zijn Crazy Jane (Diane Guerrero), Elasti-Woman (April Bowlby), Negative Man (Matt Bomer), en Robotman (Brendan Fraser), en Cyborg (Joivan Wade) komt er later bij.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

In seizoen 1 worden de meeste van deze leden behandeld door Chief (Timothy Dalton), een arts en de leider van het team, die later gevangen wordt genomen door Mr. Nobody (Alan Tudyk), wat de Doom Patrol dwingt om samen te komen om hem te redden. De dochter van Chief, Dorothy Spinner (Abigail Monterey), voegt zich bij het team tijdens het tweede seizoen, die onbedoeld de bedreiging introduceert die bekend staat als Candlemaker, ingesproken door Lex Lang.

Nu, de eerste volledige blik op seizoen 3 van Doom Patrol is hier in een officiële teaser trailer van HBO Max. Zoals verwacht, geeft de trailer niet te veel prijs terwijl het hint naar de spannende avonturen die het superkrachtige team van outcasts zal gaan beleven. De trailer gaat verder waar het einde van seizoen 2 ophield, het pretpark waar Dorothy Candlemaker confronteert, en gaat verder met de eerste live-action blik op de nieuwe tegenstanders van de Doom Patrol in Brain en zijn gorilla assistent, Monsieur Mallah. Bekijk de trailer hieronder:

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Het lijkt erop dat er geen tekort aan schurken zal zijn om de Doom Patrol te beconcurreren in seizoen 3, want Madam Rouge wordt ook verwacht om haar verwachte debuut te maken, vertolkt door Michelle Gomez, bekend van The Chilling Adventures of Sabrina en Doctor Who. Seizoen 2 werd helaas onderbroken door de COVID-19 pandemie en eindigde met een enorme cliffhanger toen Dorothy Candlemaker opriep. Dit was vooral een kwelling voor de fans omdat het lot van de show zelf, samen met dat van de Doom Patrol, in de lucht hing. In september vorig jaar werd aangekondigd dat HBO Max de nieuwe thuisbasis van de show zou worden.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Er is waarschijnlijk geen beter moment voor een seizoen 3 van Doom Patrol dan op de hielen van de release van The Suicide Squad op HBO Max, wanneer de interesse in het kijken naar ongelijksoortige groepen van maffe superhelden die bizarre avonturen aangaan, schijnbaar op een all-time high is. Doom Patrol zou misschien een groter publiek kunnen vinden wanneer het derde seizoen in première gaat met 3 volledig nieuwe afleveringen op 23 september.

Please follow and like us:
Doom Patrol Seizoen 3 Trailer wordt spannend met robots, gorilla's en meer 1
Pin Share

One thought on “Doom Patrol Seizoen 3 Trailer wordt spannend met robots, gorilla’s en meer

Comments are closed.