This Is Us maker onthult eerste aflevering van laatste seizoen

This Is Us-bedenker Dan Fogelman geeft de eerste afleveringstitel van het laatste seizoen. De dramatelevisieserie ging oorspronkelijk in première op NBC terug in 2016. Het verhaal volgt een echtpaar ouders en hun drie kinderen. Het verhaal speelt zich ook af in verschillende tijdskaders. This Is Us heeft een ensemble cast met Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, en vele anderen.

Het vijfde seizoen ging in première in 2020 als onderdeel van de seriebestelling voor seizoenen 4-6 terug in 2019. In mei 2021 werd aangekondigd dat het zesde seizoen het einde van de serie zou zijn. Het is de bedoeling dat het laatste seizoen in totaal 18 afleveringen zal bevatten. Het vijfde seizoen verkende het coronavirus (COVID-19) pandemie en liet zien hoe de familie omgaat met de druk van de real-life situatie. Misschien wel het grootste moment van de seizoensfinale is dat Kate (Chrissy Metz) in de toekomst gaat trouwen met Phillip (Chris Geere), dus het ziet ernaar uit dat het niet gaat werken tussen haar en Toby (Chris Sullivan).

Fogelman tweette een tease voor de eerste aflevering van This Is Us seizoen 6.

Hij verving de titel van de aflevering door speciale tekens en schreef “one down”.

Hij volgde de tweet echter op met een andere waarin hij opmerkte dat er enige verwarring is ontstaan over de afleveringstitel, waarbij hij benadrukte dat de symbolen niet de afleveringstitel zelf zijn.

Hij wilde het gewoon niet verpesten. Hij plaagde echter wel dat het het juiste aantal letters is, waardoor fans de kans krijgen om de titel van de aflevering te raden.

Zie hieronder de tweet van Fogelman:

In de loop van de serie is This Is Us zeer positief ontvangen. Websites met recensies geven constant hoge scores.

This Is Us is opgenomen onder de genomineerden voor Golden Globe Awards en Critics’ Choice Awards. De show is ook bekroond met vier Primetime Emmy Awards.

This Is Us is veelbesproken onder de liefhebbers van dit soort netwerkdrama’s. De show heeft zich geëngageerd om zijn diversiteit uit te breiden, waardoor het zich onderscheidt van de rest.

Nu seizoen 6 het einde van This Is Us markeert, zal dit bitterzoet zijn voor fans die van de serie hebben genoten.

Het is echter spannend om een hint te krijgen over de titel van de eerste aflevering. Ondanks het feit dat er in totaal tien symbolen zijn die elk een letter moeten voorstellen, zijn veel van de gissingen op Twitter slechts goed voor woorden van negen letters.

Gezien hoe het vijfde seizoen eindigde met de toekomstige bruiloft, zou de titel “The Engagement” heel logisch kunnen zijn.

Zelfs als Fogelman in eerste instantie sommige fans verwarde met de betekenis van deze afbeelding, is het een geweldige manier om kijkers enthousiast te maken voor het komende seizoen en te laten raden wat het mogelijk zou kunnen zijn.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over het volgende en laatste seizoen van This Is Us.

Please follow and like us:
This Is Us maker onthult eerste aflevering van laatste seizoen 1
Pin Share