Peacemaker HBO Max Serie speelt zich af in het heden en verleden

Waarschuwing: Dit artikel bevat spoilers voor The Suicide Squad.

Schrijver, regisseur James Gunn’s aankomende The Suicide Squad spinoff serie, HBO Max’s Peacemaker, zal zich afspelen in zowel het verleden als het heden. The Suicide Squad introduceert John Cena’s Christopher Smith, aka Peacemaker, als een “douchey versie van Captain America” wiens vader een soldaat was die hem trainde hoe te doden vanaf het moment dat hij geboren werd, wat in wezen hetzelfde achtergrondverhaal is als Bloodsport (Idris Elba). Bloodsport is echter het meer rationele type, terwijl de Peacemaker er niet om geeft hoeveel onschuldigen hij moet doden in de naam van de vrijheid.

Blijf Scrollen Voor Meer Over Peacemaker

Het duo en hun duellerende zeer gevaarlijke ego’s voegen zich bij Rick Flag (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Ratcatcher 2 (Daniela Melchior), Polka-Dot Man (David Dastmalchian), King Shark (Sylvester Stallone) in de missie om Project Starfish op Corto Maltese te vernietigen.

Tijdens de promotie van de film adviseerde Gunn het publiek om zich niet te hechten aan een bepaald personage, omdat The Suicide Squad een hoog aantal doden telt.

Toen werd aangekondigd dat Gunn een Peacemaker spin-off zou schrijven en vijf van de acht afleveringen zou regisseren, was het echter niet duidelijk of deze zich in het heden of het verleden zou afspelen.

Velen namen aan dat de serie een prequel zou zijn vanwege de vage synopsis die verwijst naar de oorsprong van Peacemaker.

Gunn sprak over zijn carrière, The Suicide Squad, en de aankomende Peacemaker serie. Hoewel de serie naar verluidt een oorsprongsverhaal is, werd de regisseur gevraagd hoe de post-creditscène van The Suicide Squad de serie opzet als een vervolg. Lees hieronder wat hij zei:

“Nu, door het verhaal, leer je waar Peacemaker vandaan komt.

Er is een moment in de film waar Bloodsport over zijn vader praat en hoe zijn vader was, en je gaat naar een shot van Peacemaker, en Peacemaker knikt.

Dat is de kiem van de hele “Peacemaker” serie. Dus we zien Peacemaker met zijn vader, die wordt gespeeld door Robert Patrick, waar hij vandaan komt, wat hij heeft gedaan, wat dat voor hem betekent, en waar hij heen gaat na dit alles.

Omdat hij geen slecht persoon is, hij is gewoon een slechte kerel. Hij lijkt een soort van onherstelbaar in de film.

Maar ik denk dat er meer achter hem zit. We hebben niet de kans gekregen om hem te leren kennen [in “The Suicide Squad”] op de manier waarop we sommige van de andere personages leren kennen.

En dat is waar de hele serie over gaat. Ik had op zijn minst acht afleveringen nodig om dat te doen.”

Peacemaker HBO Max Serie speelt zich af in het heden en verleden 1
John Cena Als Peacemaker

Het moment in The Suicide Squad waar Gunn naar verwijst ziet Bloodsport praten over hoe zijn vader hem strafte wanneer hij een taak niet tot een goed einde bracht; specifiek een tijd waarin Bloodsport een lange tijd in een met ratten gevulde krat moest doorbrengen – de oorsprong van zijn rattenfobie.

Naast dit moment krijgen de overlevende leden van Task Force X ook een band in de bar, La Gatita Amable, halverwege de film. In hetzelfde interview beschrijft Gunn deze ervaring als een van de eerste keren dat Peacemaker zich niet als een buitenstaander voelt.

Helaas geeft Peacemaker voorrang aan zijn verwrongen gevoel van patriottisme boven deze band om Amerika’s betrokkenheid bij Project Starfish te verdoezelen.

Na Rick Flag’s laatste woorden, “Peacemaker, wat een grap,” gaat Peacemaker achter Ratchercatcher 2 aan omdat hij “grondig” is.

Gelukkig komt Bloodsport net op tijd om Peacemaker door zijn eigen kogel te schieten. De post-creditscène van Suicide Squad onthult dat Peacemaker Corto Maltese heeft overleefd en nu zal samenwerken met John Economos (Steve Agee), Vigilante (Freddie Stroma) en Emilia Harcourt (Jennifer Holland) om de wereld te redden.

Peacemaker heeft ook Danielle Brooks (Orange Is the New Black) en Chukwudi Iwuji in de hoofdrol, en onderzoekt Peacemakers idealen, oorsprong en uiteindelijke opsluiting via flashbacks.

Ondanks dat Peacemaker zich tegen zijn teamleden keert, toont hij een redelijke mate van wroeging. Het zal interessant zijn om te zien hoe het personage zich ontwikkelt op HBO Max als de serie vermoedelijk leidt tot andere projecten.

PEACEMAKER HBO MAX SERIE SPEELT ZICH AF IN HET HEDEN EN VERLEDEN

Please follow and like us:
Peacemaker HBO Max Serie speelt zich af in het heden en verleden 2
Pin Share

One thought on “Peacemaker HBO Max Serie speelt zich af in het heden en verleden

Comments are closed.