Dear White People Volume 4 Teaser onthult releasedatum en muzikaal slotseizoen

Dear White People heeft een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor deel 4. De Netflix komedie drama televisieshow volgt een aantal zwarte studenten aan de Winchester University terwijl ze kwesties met betrekking tot rassenverhoudingen in een hedendaags Amerikaans landschap onderzoeken. De serie is gebaseerd op de film die in 2014 met dezelfde naam werd uitgebracht. De schrijver/regisseur van de film, Justin Simien, is teruggekeerd om betrokken te zijn bij de serie.

Deel vier van de Netflix-serie werd al in 2019 aangekondigd. Vergelijkbaar met de vorige drie delen in de serie, zullen er in totaal 10 afleveringen in het nieuwe seizoen zitten. Toen de show twee maanden na de première van het vorige seizoen werd verlengd, werd ook bevestigd dat volume vier in feite de laatste aflevering van de serie zou zijn. Volume 3 bracht een aantal veranderingen in de show, wat er mogelijk toe heeft geleid dat het seizoen niet zo goed werd ontvangen als de vorige seizoenen.

Het YouTube-kanaal van Netflix heeft de teaser trailer van deel 4 vrijgegeven.

Het begint in het radiostation op de campus, waar ze zich voorbereiden om de lucht in te gaan.

Terwijl het het universitaire campusleven laat zien, staat er: “De enige manier om vooruit te komen is om het terug te gooien.

” Als de muziek begint, speelt het lied “This Is How We Do It”.

De trailer kondigt ook aan dat het laatste seizoen een musical zal worden.

Daarnaast kondigt het de premièredatum van 22 september aan. Zie hieronder voor de volledige clip:

Tal van niet-muzikale televisieshows hebben in de loop der jaren muzikale scènes of volledige afleveringen gebracht.

Titels als Scrubs tot American Horror Story hebben muzikale elementen in hun series gebracht.

Afhankelijk van de show en het doelpubliek, is het mogelijk dat het nog steeds past binnen de toon van het verhaal.

Het heeft echter ook het potentieel om de stroom van een televisieshow volledig af te werpen en de kijker uit het universum te trekken dat in de loop van het verhaal is opgebouwd.

Fans zullen blij zijn dat er eindelijk een teaser trailer is vrijgegeven voor Dear White People deel 4.

Echter, dit is niet een van het soort shows dat zich goed leent voor de stijl van musicals.

Bovendien is dit niet zomaar één aflevering, maar te oordelen naar het feit dat de teaser trailer het heeft over “the musical final season,” lijkt het erop dat het hele seizoen precies dat zal zijn.

Hoe dan ook, kijkers die geïnvesteerd hebben in de show zullen waarschijnlijk gaan kijken om te zien hoe de show wordt afgesloten.

Het derde seizoen wordt niet zo gunstig bekeken als de eerste twee, dus hopelijk slaagt deel 4 van Dear White People erin zijn fans te verrassen door op een sterke noot te eindigen.