Stranger Things Seizoen 4 HD Trailer tonen terugkerende personages

Netflix heeft nieuwe HD-beelden vrijgegeven van de trailer voor Stranger Things seizoen 4. De streaming serie werd oorspronkelijk uitgebracht in 2016. De serie is gemaakt door de gebroeders Duffer, die bestaat uit Matt en Ross Duffer. Het verhaal speelt zich af in Hawkins, Indiana in de jaren tachtig van de vorige eeuw, het verhaal begint wanneer een jonge jongen genaamd Will Byers (Noah Schnapp) op mysterieuze wijze verdwijnt in een bovennatuurlijke gebeurtenis en een jong meisje met psychokinetische krachten genaamd Eleven (Millie Bobby Brown) in het stadje verschijnt.

Drie seizoenen van de serie zijn tot nu toe uitgebracht op Netflix. Hoewel er geen exacte premièredatum is aangekondigd, zal de serie in 2022 op het streamingplatform verschijnen.

Meer over Stranger Things Seizoen 4 Blijf Scrollen

Het zal oppikken na het derde seizoen, waarin de eerste verkenning buiten Hawkins te zien zal zijn.

Detective Jim Hopper (David Harbour) lijkt te zijn gestorven in de strijd om Hawkins te redden, maar het einde van de laatste aflevering liet zijn overleving zien.

Hopper is nu echter opgesloten in een Russische gevangenis, wat zeker een centraal verhaal punt zal zijn in het vierde seizoen van de serie.

Het Netflix Geeked Twitter account postte een aantal nieuwe HD beelden rechtstreeks uit de trailer van Stranger Things seizoen 4.

De teaser trailer bevestigde de Stranger Things seizoen vier 2022 release datum en toonde een deel van wat fans van de serie kunnen verwachten.

De nieuwe beelden onthullen de personages die terugkeren uit het vorige seizoen.

Dit omvat Eleven die wordt geleid door mannen in pakken, een aantal van de jonge hoofdbemanning van Hawkins met zaklampen, een kaalhoofdige Hopper, en een paar van de hoofdpersonages die op hun fiets rijden.

Zie hieronder voor de HD trailer beelden:

Stranger Things Afbeeldingen Zien Blijf Scrollen

Eerder meldde Harbour al dat Stranger Things seizoen 4 zijn favoriet is. Hij ging verder met uit te leggen hoe het komende seizoen uitbreidt zowel de omvang en de schaal van de serie.

Nu het verhaal officieel voor het eerst Hawkins verlaat, zal de inzet zeker groter zijn dan ooit.

Sommige van de terugkerende personages zijn al in de serie sinds het eerste seizoen, terwijl anderen recenter zijn geïntroduceerd.

Nu Stranger Things vertraging heeft opgelopen door de pandemie met het coronavirus (COVID-19), is het spannend om deze personages weer in actie te zien.

De nieuwe HD-beelden die zijn vrijgegeven voor het vierde seizoen van Stranger Things geven een beetje een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van het komende seizoen.

Hoewel degenen die de teaser trailer hebben bekeken een beetje meer inzicht hebben in de context van deze beelden, is het geweldig om een beetje een kijkje te krijgen in de sfeer en de visuals.

Het is nog even wachten op het nieuwe seizoen, maar het is spannend om eindelijk een beetje content te krijgen van Stranger Things seizoen 4.

Stranger Things Seizoen 4

One thought on “Stranger Things Seizoen 4 HD Trailer tonen terugkerende personages

Comments are closed.