The Umbrella Academy seizoen 3 is bijna klaar met filmen

Ster van The Umbrella Academy, Elliot Page, tipte dat het filmen voor het derde seizoen van de superheldenserie bijna voltooid is. De Oscar-genomineerde acteur, die in december 2020 uit de kast kwam als transgender, is al sinds het debuut bij de serie. De finale van seizoen 2 genereerde mogelijk verwoestende gevolgen voor Page’s personage en de rest van de familie Hargreeves. Het eerste seizoen van The Umbrella Academy ging op 15 februari 2019 in première op Netflix, waarbij in de eerste maand meer dan 45 miljoen huishoudens afstemden om de serie te bekijken.

De serie werd onmiddellijk daarna verlengd voor een tweede seizoen en uitgebracht op 31 juli 2020. Na de positieve bijval van zowel critici als kijkers, verlengde Netflix de show voor een derde seizoen.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

The Umbrella Academy volgt het verhaal van de familie Hargreeves, een groep kinderen met bovennatuurlijke gaven, terwijl ze proberen een wereldwijde apocalyps te voorkomen.

De productie heeft Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Misfits ster Robert Sheehan, Aidan Gallagher, en Justin H. Min in de hoofdrollen.

Het langverwachte seizoen 3 heeft nog geen releasedatum, hoewel Page tipte dat er binnenkort een aangekondigd kan worden.

Op zijn Instagram-verhaal postte Elliot Page een foto van Sam Hachey en Kyle, de assistent-regisseurs op de set van The Umbrella Academy, die in de camera kijken met hun COVID-veilige maskers op.

Kyle was te zien met een shirt met ‘Protect Trans Kids’ geschreven over de transgender vlag, mogelijk ter ondersteuning van Page’s transgender reis.

Naast het uiten van zijn liefde en dankbaarheid voor de assistent-regisseurs, plaatste Elliot ook een onderschrift bij de foto waarin hij aankondigde dat seizoen 3 van The Umbrella Academy bijna is afgerond. Bekijk het Instagram verhaal hieronder:

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Er is veel discussie geweest over de vraag of Page, die zich als transgender identificeert en het hij/zij-voorwerp gebruikt, door zal gaan met de rol van Vanya Hargreeves.

Het lijkt erop dat Page de rol graag wil blijven spelen. Veel acteurs zijn ook vertrouwd met het spelen van personages met een genderidentiteit en seksuele geaardheid die sterk verschilt van die van henzelf, met een veelheid van individuen die zich identificeren als heteroseksueel die homoseksuele personages spelen – bijvoorbeeld Timothee Chalamet en Armie Hammer in Call Me By Your Name.

Daarom is het niet ongewoon dat transgenderacteurs beginnen of doorgaan met het spelen van cisgenderpersonages.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Zonder dit soort vertegenwoordiging zou de industrie niet divers genoeg zijn of zou men eerder heteronormativiteit vieren dan LGBTQ+ stemmen te ondersteunen en te versterken.

Met de toevoeging van The Sparrows in het derde seizoen van The Umbrella Academy kunnen kijkers alleen maar hopen dat er nog meer gelijke vertegenwoordiging komt. Of, op zijn minst, een spectaculaire krachtmeting tussen de Sparrows en het centrale team van helden.

One thought on “The Umbrella Academy seizoen 3 is bijna klaar met filmen

Comments are closed.