Money Heist Seizoen 5 Trailer toont de uiteindelijke ondergang van de professor

Een nieuwe trailer voor seizoen 5 van Netflix’s Money Heist laat doorschemeren dat de Professor (Álvaro Morte) misschien eindelijk zijn gelijke heeft ontmoet. Het vijfde seizoen van de Spaanse serie, ook bekend als La Casa de Papel, zal worden opgesplitst in twee delen met elk vijf afleveringen. Deel één wordt uitgezonden op 3 september en ziet er even explosief uit als altijd.

Een nieuwe trailer vrijgegeven door Netflix toont de bloedige strijd tussen de bankrovers en het Spaanse leger. De Bank van Spanje verandert in een totale oorlogszone, maar de Money Heist-ploeg sterft liever dan zich over te geven. Het meest schokkende moment is wanneer inspecteur Alicia Sierra (Najwa Nimri Urrutikoetzea) de professor in zijn schuilplaats aantreft en hem tot zijn schrik “schaakmat” verklaart. Bekijk de volledige trailer van seizoen 5 van Money Heist hieronder:

En voor het eerst in de geschiedenis van de serie, heeft de professor geen ontsnappingsplan.

In een schokkende scène wordt de professor aan een ketting opgehangen nadat hij zijn medesamenzweerders, die nu zijn familie zijn geworden, heeft verteld dat hij misschien nooit meer met hen zal spreken.

Toyko vertelt de trailer en maakt duidelijk dat de bende al 100 uur gevangen zit in de bank, en dat hun paranoia zichtbaar is.

Er zijn veel tranen na het verlies van hun goede vrienden en de dreiging om te sterven, maar ze zullen voor niets stoppen om er levend uit te komen.

Zelfs Berlin (Pedro Alonso), die stierf in het tweede seizoen, verschijnt in flashbacks.

De nieuwe trailer laat doorschemeren dat het eerste deel van seizoen 5 van Money Heist de bloedigste strijd tot nu toe zal worden.

De rode jumpsuit dragende criminelen zetten voor een laatste keer hun Salvador Dali maskers op als ze het opnemen tegen het infiltrerende leger.

En zonder de professor die op de achtergrond aan de touwtjes trekt, lijkt Lisbon de rol van leider op zich te nemen om de vermoeide bende klaar te stomen voor een laatste gevecht.

En terwijl kijkers slechts tot volgende maand hoeven te wachten op deel één, zullen de laatste momenten van Money Heist pas op 3 december op Netflix in première gaan.

https://films.epicplace.info/63228/netflix-titels-voor-augustus-2021/

https://films.epicplace.info/63207/netflix-titels-verdwijnen-augustus-2021/

Please follow and like us:
Money Heist Seizoen 5 Trailer toont de uiteindelijke ondergang van de professor 1
Pin Share