Brie Larson pronkt met haar kracht in nieuwe Captain Marvel 2 trainingsvideo

Brie Larson heeft haar intensieve Carol Danvers-workouts laten zien in een nieuwe trainingsvideo voor Captain Marvel 2 . Officieel genaamd The Marvels , zal het vervolg het personage van Larson bevatten naast Teyonah Parris’ Monica Rambeau en Iman Vellani’s Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel. Captain Marvel 2 staat momenteel gepland voor een bioscooprelease op 11 november 2022, direct na Black Panther: Wakanda Forever .

Hoewel de eerste Captain Marvel in première ging op een van de meer matte kritische recepties in de MCU-geschiedenis, werden Larsons uitvoering en versie van Carol Danvers geprezen. De Kong: Skull Island- ster volgde haar Marvel Studios-debuut op met een ondersteunende rol in Avengers: Endgame , waar ze Captain Marvel stevig vestigde als een van de machtigste personages in de hele MCU. Carol is sinds het einde van fase 3 niet meer te zien in de franchise, maar veel verhaallijnen van fase 4 — zoals de introductie van Monica Rambeau in WandaVision — zullen aansluiten bij het verhaal van Captain Marvel 2 .

Volgens een nieuwe trainingsvideo die Larson op Twitter heeft gepost , neemt ze haar MCU-terugkeer al heel serieus. In de clip is te zien hoe Larson enorme gewichten optilt tijdens een garagetraining met de hulp van haar trainer, waarbij ze de spierkracht laat zien die ze heeft opgebouwd om de mantel van Captain Marvel opnieuw aan te trekken. Met verschillende “Marvel”-personages die in The Marvels verschijnen , zal Carol Danvers zichzelf tot het uiterste moeten drijven als ze de sterkste wil blijven – iets wat Larson duidelijk begrijpt. Bekijk hieronder de video van Larson:

Het is geen geheim dat Captain Marvel de meeste andere personages in de MCU met één hand zou kunnen verslaan. Haar vertoon van pure kracht is haar visitekaartje geworden en Larson kanaliseert die superheldenenergie duidelijk in haar voorbereiding om de rol in The Marvels opnieuw te spelen . Hopelijk kan de nieuwe film Carol Danvers een boeiender persoonlijk verhaal geven dat bij haar immense superkrachten past – iets waar de franchise tot nu toe niet in is geslaagd.

Natuurlijk, met nieuwe en nog krachtigere vijanden die het Marvel-universum binnenkomen in fase 4, moet Carol misschien net zoveel moeite in haar training steken als Larson momenteel doet. Loki zette Kang the Conqueror op als de volgende grote slechterik voor de serie, en het herstel van het multiversum zou kunnen betekenen dat een groot aantal klassieke stripsuperschurken naar het grote scherm zou stijgen om de Avengers en hun bondgenoten te bedreigen. Gelukkig laat Larsons nieuwste trainingsvideo zien dat Carol de taak meer dan aan zou moeten als Captain Marvel 2 op 11 november 2022 uitkomt.

Please follow and like us:
Brie Larson pronkt met haar kracht in nieuwe Captain Marvel 2 trainingsvideo 1
Pin Share