House Of Gucci Trailer toont Lady Gaga En Adam Driver Twisted Thriller

De officiële trailer voor House of Gucci is uit en onthult Ridley Scott’s aanstaande epos over de beroemde Italiaanse modefamilie en haar duistere verleden. De film bevat een ensemble-cast onder leiding van Lady Gaga als Patrizia Reggiani en Adam Driver als Maurizio Gucci, naast Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek en Reeve Carney. House of Gucci gaat op 24 november 2021 in première in de bioscoop, gevolgd door een streamingdebuut op Paramount+.

Gebaseerd op het boek van Sara Gay Forden uit 2001, The House of Gucci: Een sensationeel verhaal over moord, waanzin, glamour en hebzucht, vertelt Scotts film het verhaal van Patriza Reggiani die werd gearresteerd en uiteindelijk veroordeeld voor het bestellen van de moord op haar ex-man, Maurizio Gucci, in het midden van de jaren negentig. 

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Vanwege de enorme invloed en status van de familie in zowel de mode-industrie als de Italiaanse high society, was de zaak een enorm evenement met veel aandacht in de pers. House of Gucci onderzoekt de omstandigheden die hebben geleid tot de dood van Gucci, evenals de nasleep en het web van relaties eromheen.

In de officiële trailer van MGM is alle glitter, glamour en verwrongen duisternis van het Gucci-verhaal volledig te zien. Scott heeft een werkelijk verbluffende cast samengesteld om het boek van Forden tot leven te brengen, en Gaga is vooral boeiend in de beelden die in de trailer worden getoond. Er is seks, verraad, Gatsby-achtige feestjes en natuurlijk moord. Het is een wild verhaal dat eruitziet alsof het op adembenemende wijze door Scott zal worden geanimeerd. Bekijk hieronder de trailer van House of Gucci :

In veel opzichten lijkt House of Gucci op Scotts laatste grote film, All the Money in the World , die veel bijval kreeg, met name voor de uitvoering van Christopher Plummer. Beide films centrum rond real-life high-profile misdaden in de late 20 e eeuw, met al het geld in de wereld het verhaal van ontvoering John Paul Getty III. Ze hebben zelfs allebei Italië als prominente locatie. Met een beetje geluk zal House of Gucci net zo goed of zelfs beter blijken te zijn.

Voordat House of Gucci zelfs maar uitkomt kunnen fans van Scotts werk nog van een nieuwe film genieten The Last Duel die op 15 oktober in premiere gaat.

Scott keert in stijl terug met beide films die dit najaar debuteren. Op 83 jarige leeftijd is het geweldig voor filmfans om te zien hoe Scott epische werken voor de bioscoop blijft maken. House of Gucci komt op 24 november in de zalen.

One thought on “House Of Gucci Trailer toont Lady Gaga En Adam Driver Twisted Thriller

Comments are closed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)