Riverdale Seizoen 5 Trailer onthult Josie’s terugkeer en Betty met een kettingzaag

Een nieuwe trailer is vrijgegeven voor deel twee van Riverdale seizoen 5, en onthult de terugkeer van Josie, Betty met een kettingzaag, en nog veel meer.

De CW drama ging op een mid-seizoen pauze aan het einde van maart, waardoor kijkers in spanning met tal van plotlijnen bleven zitten. Die verhaallijnen omvatten een aantal echt wilde en bizarre verhalen, zoals de neergang van Riverdale in een post-apocalyptische stad vol misdaad, het mogelijke ontwaken van cryptiden in het bos, en meerdere pogingen tot moord – de laatste in Riverdale’s gestage afdaling in absolute absurditeit.

Riverdale Seizoen 5 Trailer onthult Josie's terugkeer en Betty met een kettingzaag 1

Toen Riverdale seizoen 5 eind maart stopte, deed het dat met een aantal vrij grote cliffhangers.

Na een psychedelische schrijftrip, verdween Jughead uit de stadsbunker – mogelijk ontvoerd door de mysterieuze Moth Men.

Cheryl’s esdoorn bosjes werden in brand gestoken nadat ze weigerde om het eigendom aan Hiram Lodge te verkopen.

En in het Cooper huishouden leidde een groeiend web van duisternis en wantrouwen tot een gewelddadige confrontatie tussen Betty, Charles, Glen en Chic.

Uit de nieuwe Riverdale seizoen 5 trailer (vrijgegeven via het Riverdale YouTube-kanaal), lijkt het erop dat de serie de draad weer oppakt waar alle eerdere chaos ophield.

Er zijn cryptiden, mogelijke aliens, toespelingen op moord, en de langverwachte terugkeer van Josie en de Pussycats. Als de trailer een indicatie is, zou de rest van Riverdale seizoen 5 genoeg entertainment voor het publiek moeten brengen. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Riverdale Seizoen 5 Trailer onthult Josie's terugkeer en Betty met een kettingzaag 2

Hoewel het de afgelopen paar seizoenen tot een absurd niveau is gestegen, vertoont Riverdale geen tekenen van vertraging. The CW heeft de serie al verlengd voor een zesde seizoen, dat in november 2021 in première zal gaan. Na de tijdsprong die vroeg in Riverdale seizoen 5 plaatsvond, heeft de serie zich ook opengesteld voor een ton aan nieuwe plotlijnen, met personagedynamiek die na de tussenliggende jaren weer allemaal door elkaar is gegooid.

Josie’s terugkeer naar Riverdale zou een andere bijzonder spannende rimpel moeten zijn in het steeds veranderende web van relaties in de kern van de serie. Na een prominente rol in Riverdale, verhuisde Josie naar de spin-off serie Katy Keene, die werd geannuleerd na het eerste seizoen. Die annulering stuurt haar blijkbaar terug naar huis, waar ze opnieuw zal samenwerken met Archie, Jughead, Veronica, Betty en de rest van de crew. Relaties zijn in beweging, misdaden zijn op de voet, en het lot van de stad zelf hangt in de balans wanneer Riverdale seizoen 5 terugkeert naar The CW op 11 augustus.

Riverdale Seizoen 5 Trailer onthult Josie's terugkeer en Betty met een kettingzaag 3

One thought on “Riverdale Seizoen 5 Trailer onthult Josie’s terugkeer en Betty met een kettingzaag

Comments are closed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)