Walking Dead finale seizoen dropt eerste trailer, zal worden uitgezonden in drie delen tot 2022

The Walking Dead” dropte een volledige trailer voor zijn laatste seizoen, seizoen 11, tijdens een panel voor San Diego Comic-Con in Home op zaterdag. De trailer liet veel zombieuze actie zien, terwijl ook fanfavoriete personages zoals Daryl, Carol, Maggie, Gabriel, Ezekiel en Negan werden uitgelicht, naast vele anderen. Fans kregen ook een meer diepgaande blik op de schurkachtige Reapers en de Commonwealth.

Eerder werd aangekondigd dat seizoen 11 van de megahitserie op 22 augustus om 21.00 uur ET in première zou gaan, met de eerste juiste episodes die een week eerder op streamer AMC Plus worden uitgezonden. Het derde seizoen zal bestaan uit drie delen van acht afleveringen, of 24 afleveringen in totaal. Deel twee en drie van het laatste seizoen zullen in 2022 worden uitgezonden, de exacte premièredata volgen nog.

Tot slot hebben Laila Robins en Josh Hamilton zich bij de eerder aangekondigde Margot Bingham en Michael James Shaw gevoegd als nieuwe vaste seriegenoten voor seizoen 11.

Seizoen 11 van AMC’s vlaggenschip serie was oorspronkelijk bedoeld om uit te zenden in 2020, maar werd uitgesteld als gevolg van de pandemie. Zes extra afleveringen die deel uitmaakten van seizoen 10 werden in plaats daarvan uitgezonden. Tijdens het panel sprak showrunner Angela Kang over hoe de pandemie de manier veranderde waarop zij en het creatieve team van de serie de productie benaderden.

“Het is duidelijk dat de pandemie veel heeft veranderd aan de manier waarop we alles moesten doen, maar het was echt leuk om deze gerichte, intieme afleveringen te maken voor [seizoen] 10C. Seizoen 11, gaan we eruit met een knal. We gaan terug naar onze grote, grootse extravaganza’s met veel geweldige interacties tussen de mensen van wie we houden… Seizoen 11 gaan we er hard in met een aantal nieuwe verhalen en nieuwe personages. Ik ben echt opgewonden om het te delen met het publiek als het tijd is. “

Please follow and like us:
Walking Dead finale seizoen dropt eerste trailer, zal worden uitgezonden in drie delen tot 2022 1
Pin Share