Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021

Media Epic Place, er zijn nieuwe titels toegevoegd van verschillende series en films. Het was hoogtijd om nieuwe titels toe te voegen. Je kan de titels hier bekijken met extra informatie. Bezoek Media Epic Place voor meer films en series zowel nieuwe titels als titels van vroeger. We geven je ook nog een link mee waar je te weten komt hoe je gratis Peacock en Netflix Usa kan bekijken gewoon hier klikken voor meer informatie. 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 1
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 2

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 3

Magic City

Ike Evans is een koning in Miami dankzij zijn hotel waar vele beroemdheden komen logeren. Het een en ander verandert echter als de Castro rebellen Cuba overnemen in 1959. Wanneer de maffia intrekt, zal ook hij met hen moeten onderhandelen.

2012|Drama|50 min

Seizoenen 2 – Afleveringen 16

 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 4

Ragnarok

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

2020|Drama|45 min

Seizoenen 2 – Afleveringen 12

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 5

Sweet Tooth

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

2020|Drama|45 min

Seizoenen 2 – Afleveringen 12

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 6

Katla

Een jaar nadat een subglaciale vulkaan uitbarst, komen mysterieuze elementen uit de prehistorie tevoorschijn uit het smeltende ijs, met onvoorziene gevolgen.

2021|Drama|45 min

Seizoenen 1 – Afleveringen 8

 
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 7
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 8

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 9

The 100

100 jaar in de toekomst is de aarde verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is.

2014|Action & Adventure|43 min

Seizoenen 7 – Afleveringen 107

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 10

Vikingen

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar’s band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.

2013|Action & Adventure|44 min

Seizoenen 6 – Afleveringen 89

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 11

The Handmaid's Tale

De nabije toekomst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) heerst een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commanders, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

2017|Drama|50 min

Seizoenen 4 – Afleveringen 46

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

In 2030 vertelt Ted aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het begon toen Ted’s beste vriend, Marshall, vertelt dat hij zijn vriendin Lily tot huwelijk gaat vragen. Vanaf dat moment beseft Ted zich dat hij ook op zoek moet naar de ware liefde.

2005|Komedie|22 min

Seizoenen 9 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 12
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 13

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 14

Young Royals

Prins Wilhelm past zich aan het leven aan op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska, maar zijn hart volgen blijkt uitdagender dan verwacht.

2021|Drama|45 min

Seizoenen 1 – Afleveringen 6 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 15

Dragon Ball Super

Nu Majin Boo een half jaar eerder is verslagen, keert de vrede terug op aarde, waar Son Goku (nu een radijsboer) en zijn vrienden nu een vredig leven leiden. Er verschijnt echter een nieuwe dreiging in de vorm van Beerus, de God van Vernietiging. Beerus wordt beschouwd als het meest angstaanjagende wezen in het hele universum en staat te popelen om te vechten tegen de legendarische krijger die wordt gezien in een profetie die decennia geleden is voorspeld en bekend staat als de Super Saiyan God. De serie vertelt de gebeurtenissen uit de twee Dragon Ball Z-films, Battle of Gods en Resurrection ‘F’, voordat ze verder gaan met een origineel verhaal over de verkenning van alternatieve universums.

2015|Action & Adventure|24 min

Seizoenen 1 – Afleveringen 31 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 16

Ghost Whisperer

De pasgetrouwde Melinda Gordon probeert de doden te helpen communiceren met dierbaren, maar soms zijn de berichten die ze ontvangt intens en verwarrend. De meeste van Melinda’s inspanningen omvatten het oplossen van conflicten die voorkomen dat de geesten overgaan.

2005|Drama|60 min

Seizoenen 5 

 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 17

Westworld

Het futuristische pretpark Westworld is een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden die “Hosts” worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die “Nieuwkomers” (of ook “Gasten”) worden genoemd. De Nieuwkomers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent honderd verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen.Maar dan beginnen de robots plotseling verontrustend gedrag te vertonen…

2016|Sci-Fi & Fantasy|60 min

Seizoenen 3

 
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 18
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 19

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 20

Bosch

Bosch is een rechercheur van de afdeling moordzaken in Los Angeles. Hij wordt achtervolgd door een incident van twee jaar geleden, waarbij hij mogelijk een verdachte zou hebben gedood, en waarvoor hij voor de rechtbank moet verschijnen. Tegelijkertijd onderzoekt hij enkele moorden, waaronder die op een jongetje waarvan het skelet wordt gevonden in het bos. Het jongetje blijkt al in 1989 of eerder te zijn vermoord en zo verschrikkelijk te zijn mishandeld (meer dan veertig gebroken botten, deels weer genezen, deels recenter bij zijn overlijden), dat zijn exacte leeftijd niet goed meer valt vast te stellen.

2015|Drama|45 min

Seizoenen 7

 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 21

Manifest

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

2018|Drama|42 min

Seizoenen 3

 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 22

Fringe

Fringe draait rond FBI agente Olivia Dunham, de gestoorde professor Dr. Walter Bishop en zijn zoon Peter, die worden belast met een aantal vreemde zaken die over de hele wereld gebeuren. Al die vreemde gebeurtenissen zijn blijkbaar op de een of andere manier aan elkaar gelinkt: er is duidelijk ‘een patroon’ te herkennen dat over alle zaken heen loopt. Het patroon kan tevens gelinkt worden aan Massive Dynamic, een firma die een aantal patenten houdt op een aantal nieuwe technologieën en enkele mysterieuze onderzoeken doet. Alle zaken draaien rond Fringe science, een tak van de wetenschap die zeer speculatief en omstreden is. Voorbeelden van deze tak van de wetenschap zijn levitatie, telepathie en onzichtbaarheid.

2008|Drama|46 min

Seizoenen 5

 

Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 22

JAG

JAG is een Amerikaans juridisch drama-tv-programma met een apart militair thema, gemaakt door Donald P. Bellisario en geproduceerd door Belisarius Productions in samenwerking met Paramount Network Television. Het eerste seizoen werd gecoproduceerd met NBC Productions. Oorspronkelijk opgezet als een Top Gun meets A Few Good Men, werd de pilot-aflevering van JAG voor het eerst uitgezonden op NBC op 23 september 1995; maar de serie werd later geannuleerd op 22 mei 1996 na het eindigen van de 79e in de kijkcijfers, waardoor één aflevering ongewijzigd bleef. Rivaliserend netwerk CBS pakte de serie op voor een vervanging in het middenseizoen, beginnend op 3 januari 1997. Het besluit van CBS om JAG uit te zenden bleek een goede zet te zijn, aangezien JAG verschillende seizoenen in de kijkcijfers klom en negen extra seizoenen in de lucht was. JAG bracht bovendien de hitserie NCIS voort, die op zijn beurt weer een hit, NCIS: Los Angeles, afsloot. In totaal werden 227 afleveringen geproduceerd gedurende 10 seizoenen en was JAG tijdens zijn 5e seizoen te zien in meer dan 100 landen wereldwijd. JAG was zo populair dat het begin 1999 in syndicatie terechtkwam en het wordt nog steeds regelmatig herhaald.

1995|Action & Adventure|60 min

Seizoenen 10

 
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 24
Please follow and like us:
Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021 25
Pin Share

One thought on “Media Epic Place Toegevoegde Films En Series 14 Juli 2021

Comments are closed.