Disney Plus onthult Star Wars Visions eerste blik en release datum

Disney Plus heeft een eerste blik onthuld op zijn nieuwe anime anthology serie, “Star Wars: Visions,” die naar het platform komt. Tijdens Anime Expo Lite op zaterdag, kondigde Disney Plus de zeven Japanse anime studio’s aan die achter de korte films in de serie zitten: Kamikaze Douga, Geno Studio (Twin Engine), Studio Colorido (Twin Engine), Trigger, Kinema Citrus, Science Saru en Production IG.

Disney Plus onthult Star Wars Visions eerste blik en release datum 1

Family Card de kaart die je extra korting geeft op je online aankopen

Ik leerde zelf kortgeleden deze kaart kennen en heb me dan ook lid gemaakt omdat de kaart volledig gratis is en ik toch aankopen doe online. Als deze kaart me dan nog extra laat besparen waarom zou ik het dan niet doen. Kijk hieronder de afbeelding waar je kan zien dat ik al bespaard heb op mijn aankoop online!

 

Rijk ga ik er zeker niet van worden, maar als ik zonder iets wat kan besparen vind ik het wel goed. De kaart is volledig gratis, je bent niet verplicht om aankopen te doen. Al wat je moet doen klik hiernaast op de afbeelding meld je aan en als je een aankoop doet bij een aangesloten webshop bespaar je extra.

Er zijn al meer dan 1000 webshops aangesloten en dagelijks komen er meer webshops bij zodat het aanbod nog meer uitbreid!

Elke studio gebruikt zijn eigen kenmerkende animatie- en vertelstijl om zijn eigen visie op het “Star Wars”-universum te geven. Hier zijn de namen van alle negen afleveringen en de bijbehorende studio’s:

  • Kamikaze Douga – “The Duel”
  • Geno Studio (Twin Engine) – “Lop and Ochō”
  • Studio Colorido (Twin Engine) – “Tatooine Rhapsody”
  • Trigger – “The Twins” and “The Elder”
  • Kinema Citrus – “The Village Bride”
  • Science Saru – “Akakiri” and “T0-B1”
  • Production IG – “The Ninth Jedi”

“Als een eerste formele onderneming in anime, draagt elke ‘Star Wars: Visions’ short een unieke Japanse sensibiliteit, die in veel opzichten overeenkomt met de toon en geest van Star Wars storytelling,” verklaarde Disney Plus in een persbericht op zaterdag.

“Vanaf het begin hebben de verhalen die in het Star Wars-sterrenstelsel worden verteld de Japanse mythologie en de films van Akira Kurosawa tot hun vele invloeden gerekend, en deze nieuwe visies zullen dat culturele erfgoed verder verkennen via de unieke animatiestijl en het perspectief van elke anime-studio.”

Disney Plus onthult Star Wars Visions eerste blik en release datum 3
Disney Plus onthult Star Wars Visions eerste blik en release datum 4

Samen met de namen van elke studio en aflevering, gaf Disney Plus de fans ook een speciale kijk in de creatie van “Star Wars: Visions” met een drie minuten durende video. Bekijk de teaser hieronder.

Star Wars Visions zal debuteren op Disney Plus 22 September 2021 zo heeft Disney officieel bevestigd!

Disney Plus onthult Star Wars Visions eerste blik en release datum 5

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)