The Harder They Fall Trailer geeft eerste blik op Netflix nieuwe western

De eerste trailer voor de langverwachte zwarte westernfilm The Harder They Fall is uitgekomen. The Harder They Fall is het regiedebuut van Jeymes Samuel, een prominente Britse singer-songwriter en producer die ook bekend staat onder de artiestennaam The Bullitts. De film heeft een sterrencast met Jonathan Majors, Regina King, Idris Elba, LaKeith Stanfield, Delroy Lindo, Zazie Beetz, Edi Gathegi, R.J. Cyler, en meer.

Top Deal - Blijf Scrollen

Kärcher SC 4 EasyFix - Stoomreiniger

Sledestoomreiniger Geschikt voor: Voegen | Vloeren | Ruiten en spiegels | Keuken | Badkamer en toilet Stoomdruk: 3,5 bar Gebruikstijd: 40 min Reservoir: 1,3 l 2000 Watt. Pak hardnekkig vuil aan en geef bacteriën geen kans met behulp van de Kärcher SC 4 Easyfix stoomreiniger. Deze comfortabele stoomreiniger is binnen enkele minuten opgewarmd en is de ideale hulp bij het reinigen van bijvoorbeeld (badkamer)tegels, kookplaten en afzuigkappen. Een groot voordeel van reinigen met stoom is dat je geen gebruik meer hoeft te maken van diverse chemicaliën en dat stoom 99,99% van alle bacteriën in huis doodt.
€148.74

The Harder They Fall volgt de bandiet Nat Love (Majors) als hij zijn bende, zijn vroegere liefde Stagecoach Mary (Beetz), de opvliegende Bill Pickett (Gathegi) en de snelle Jim Beckwourth (Cyler) weer bij elkaar brengt om wraak te nemen op zijn vijand Rufus Buck (Elba).

Maar hoewel Buck net vrijgelaten is uit de gevangenis, is zijn posse-Cherokee Bill (Stanfield) en “Treacherous” Trudy Smith (King)-ook nog intact, en ze zijn niet gewend om te verliezen.

De film is geschreven door Samuel en Boaz Yakin, die in 2000 ook de film Remember the Titans regisseerden.

The Harder They Fall werd geproduceerd door Samuel, Lawrence Bender, James Lassiter, en Shawn “Jay-Z” Carter, en belooft een vurige soundtrack, waarschijnlijk met originele muziek van Jay-Z.

De eerste teaser trailer voor Netflix’s The Harder They Fall is gedropt, samen met een aantal first-look stills uit de film.

De trailer stelt niet teleur en toont een goede ouderwetse Western wraakverhaal van alle tijden.

Deze in New Mexico gedraaide film blijft trouw aan de traditionele western, maar met een paar stijlvolle aanpassingen.

Deze eerste blik omvat een effectieve en meeslepende soundtrack met belangrijke zwarte muzikanten en muziekgenres, zoals afrobeat-pionier Fela Kuti en reggae-artiest Barrington Levy. Bekijk de eerste blik hieronder:

The Harder They Fall Trailer geeft eerste blik op Netflix nieuwe western 1

Majors’ Nat Love is geïnspireerd op een echte zwarte cowboy en voormalige slaaf met dezelfde naam.

De echte Nat Love bleef op vrije voeten in de periode na de Burgeroorlog, zijn heldendaden maakten hem tot een van de beroemdste zwarte westernhelden.

Nat Love was een self-starter die als kind leerde lezen en schrijven, ook al was dat verboden, en zichzelf leerde hoe een uitstekend scherpschutter en cowboy te zijn.

Hij kreeg de bijnaam Deadwood Dick vanwege zijn uitstekende prestaties in een rodeo, waarin hij de meeste wedstrijdactiviteiten op zijn naam schreef.

Hij publiceerde in 1907 een autobiografie getiteld Life and Adventures of Nat Love, Better Known in the Cattle Country as ‘Deadwood Dick,’ by Himself; dit verzekerde zijn nalatenschap.

The Harder They Fall past in een nieuwe poging om de verhalen van oorspronkelijke zwarte en inheemse cowboys, zoals Nat Love, naar de voorgrond te halen in het westerngenre, dat historisch gezien aanzienlijk is witgewassen.

The Harder They Fall Trailer geeft eerste blik op Netflix nieuwe western 2
Please follow and like us:
The Harder They Fall Trailer geeft eerste blik op Netflix nieuwe western 6
Pin Share

One thought on “The Harder They Fall Trailer geeft eerste blik op Netflix nieuwe western

Comments are closed.