The Witcher Seizoen 2 Trailer Eerste beelden van Henry Cavill’s terugkeer als Geralt

Netflix debuteert een nieuwe The Witcher seizoen 2 teaser trailer met de eerste blik op de terugkeer van Henry Cavill’s titulaire hoofdrolspeler, Geralt of Rivia. De serie is gebaseerd op de gelijknamige romans van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski en concentreert zich op Geralt als hij rondreist door het middeleeuwse land bekend als The Continent en het opneemt tegen bovennatuurlijke vijanden. Het eigendom werd bekend bij het Amerikaanse publiek in de late jaren 2000 met CD Projekt Red’s veelgeprezen videogameserie gebaseerd op de romans.

Blijf Scrollen

Persil Gel Sensitive - Vloeibaar Wasmiddel - Gevoelige Huid en Baby - Voordeelverpakking - 6 x 20 wasbeurten

Persil Sensitive Gel, is een vloeibaar wasmiddel, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het vloeibare wasmiddel zorgt voor een heerlijke hygiënisch schone was. Persil Sensitive is geschikt voor de witte, gekleurde en fijne was en je kunt het gebruiken voor alle textielsoorten.
Bespaar 60%

Na een slecht ontvangen film- en tv-adaptatie in het thuisland van de romans, Polen, begon de ontwikkeling van een nieuwe Witcher op Netflix als een film voordat een leidinggevende bij het streaming platform aandrong op een serie in plaats daarvan.

Met Cavill die eind 2018 tekende, debuteerde de serie eind 2019 met solide recensies en sterke kijkcijfers voor Netflix, en landde snel een seizoen 2 bestelling, evenals de geanimeerde spin-off film Nightmare of the Wolf en live-action prequel beperkte serie Blood Origin.

Hoewel aanvankelijk gehinderd door Cavill’s on-set blessure en COVID-19-gerelateerde productievertragingen, werd het volgende hoofdstuk eindelijk in april afgerond en bouwt het streamingplatform aan de hype voor zijn komst.

Na de aankondiging van een speciale virtuele conventie samen met CD Projekt Red, heeft Netflix een nieuwe The Witcher seizoen 2 teaser trailer getoond.

Verborgen tussen cryptische flitsen van de gevaren die komen voor het personage is de eerste blik op de terugkeer van Cavill’s Geralt. Bekijk de teaser hieronder:

Blijf Scrollen

Walibi België Bespaar €2 Per Toegangs Ticket!

Walibi waar je altijd sensatie zal vinden denk maar even aan de prachtige achtbanen voor de moedige bezoeker tot familiale fun. Met zijn 42 attractie zal je een sensationele dag beleven. Kom je samen met de kinderen zullen jullie samen een sensationele dag beleven. Walibi bied fun voor iedereen!

Dit is niet de eerste korte teaser die het streaming platform heeft vrijgegeven voor het langverwachte seizoen 2, maar het is misschien wel degene die de fans in extase zal brengen met de terugkeer van Cavill’s Geralt.

Plot details worden nog steeds onder de pet gehouden over wat er verwacht kan worden van het volgende hoofdstuk, hoewel Witcher showrunner Lauren Schmidt Hissrich eerder al geplaagd heeft dat de verschillende personages meer interacties met elkaar zullen hebben in vergelijking met de niet-lineaire verhaallijn die seizoen 1 omvatte.

Nu de personages en het universum goed zijn neergezet met behulp van de bewerking van korte verhalen die zich voor de hoofdromans afspelen, zal seizoen 2 zich waarschijnlijk gaan verdiepen in het hoofdverhaal.

Met dat gezegd zijnde, is er nog wat tijd te wachten voor fans om meer te weten te komen over The Witcher seizoen 2.

Maar met het speciale WitcherCon-evenement dat Netflix en CD Projekt Red in juli organiseren en dat belooft exclusieve onthullingen te brengen voor zowel de serie als de videogamefranchise, zullen degenen die beide uitgaven van het materiaal hebben gevolgd niet lang hoeven te wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft.

The Witcher seizoen 2 is momenteel gepland om in première te gaan later dit jaar op Netflix.

The Witcher Seizoen 2 Trailer Eerste beelden van Henry Cavill's terugkeer als Geralt 1
Please follow and like us:
The Witcher Seizoen 2 Trailer Eerste beelden van Henry Cavill's terugkeer als Geralt 2
Pin Share

One thought on “The Witcher Seizoen 2 Trailer Eerste beelden van Henry Cavill’s terugkeer als Geralt

Comments are closed.