Masters of the Universe Revelation Trailer onthult epische He-Man remake

Netflix heeft de eerste teaser trailer voor Kevin Smith’s Masters of the Universe gedebuteerd: Revelation, de geanimeerde vervolgserie op de iconische jaren ’80-serie. Na het laatste gevecht tussen He-Man en Skeletor, draait het verhaal om Teela als ze op zoek gaat naar het vermiste Sword of Power om het einde van het universum te voorkomen. De serie heeft een ensemblecast met onder andere Chris Wood in de titelrol naast Mark Hamill, Sarah Michelle Gellar, Liam Cunningham, Lena Headey, Diedrich Bader, Alicia Silverstone, en Stephen Root.

Robijn Color 3 in 1 Wascapsules – 3 x 29 wasbeurten – Halfjaarbox

Dixan Fresh Lavender Gel – 4 x 40 wasbeurten

Robijn Klein & Krachtig Color – 2 x 40 wasbeurten

 

De ontwikkeling van de op volwassenen gerichte animatieserie werd eind 2019 aangekondigd toen Netflix onthulde dat het werkte aan twee He-Man-projecten, waaronder een familiegeoriënteerde CG-animatieserie, vergelijkbaar met zijn Emmy-winnende She-Ra and the Princesses of Power.

Het streamingplatform zou opnieuw samenwerken met Powerhouse Animation Studios om de serie tot leven te brengen na eerder te hebben samengewerkt met het in Texas gevestigde bedrijf voor zijn Castlevania-serie.

Het publiek heeft met smart op de serie gewacht dankzij talloze teases van Smith zelf en het moment nadert snel.

Met nog ruwweg anderhalve maand te gaan tot de komst van de serie, heeft Netflix de eerste teaser onthuld voor Masters of the Universe: Revelation. Op de melodie van Bonnie Tyler’s iconische Footloose track, “Holding Out for a Hero,” biedt het eerste beeldmateriaal een blik op het verhaal boordevol actie. Bekijk de teaser trailer hieronder:

Persil Color Gel Vloeibaar Wasmiddel – Voordeelverpakking – 6 x 20 wasbeurten

Persil Color Gel Vloeibaar Wasmiddel

4x Ariel Vloeibaar Wasmiddel Color 2475 ml Aantal wasbeurten 180 Vloeibaar

Color Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel – Gekleurde Was – 100 wasbeurten

Aangezien plotdetails tot nu toe meestal onder de pet werden gehouden, biedt de eerste trailer al een heleboel inzicht in wat Revelation zal verkennen.

Van een tijd waarin Eternia is vernietigd tot He-Man’s iconische Sword of Power dat verdwenen is, de voortzetting van Filmnation’s jaren ’80 serie heeft veelbelovende evoluties voor zijn personages en universum, zelfs terwijl Smith belooft dat de serie zijn centrale held niet opnieuw zal uitvinden.

En als je Hamills versie van de beruchte lach van Skeletor hoort, hoor je het stembereik dat fans gewend zijn van de stemacteur van de Joker.

De animatie in de trailer is ook effectief om het publiek op te hitsen, en laat een solide overgang zien van de meme-waardige stijl van zijn voorganger naar het intensere geanimeerde formaat.

De reboot van de live-action film mag dan in het slop zitten na het vertrek van Noah Centineo uit de rol, de wereld van He-Man staat wel weer voor de deur, want Masters of the Universe: Revelation zal debuteren in de eerste vijf afleveringen en een aftershow special op 23 juli. En met een tweede deel in de maak naast de CG serie en de deur open voor een crossover met She-Ra, zijn Eternia en zusterplaneet Etheria nog lang niet verdwenen.

Robijn Klein & Krachtig Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel – 2 x 40 wasbeurten

Robijn Stralend Wit – VloeibaarWasmiddel – 2 x 40 wasbeurten

Color Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel – Gekleurde Was 100 wasbeurten

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Masters of the Universe Revelation Trailer onthult epische He-Man remake

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)