Money Heist Seizoen 5 beelden tonen een gewelddadige strijd met het Spaanse leger

Netflix heeft nieuwe beelden vrijgegeven van het vijfde en laatste seizoen van Money Heist, ook bekend als La Casa del Papel, hintend naar een gewelddadige showdown in de laatste afleveringen van de show. De serie, die begon als een beperkte tweedelige show op de Spaanse kabel-tv, is uitgegroeid tot een van de meest populaire internationale shows van Netflix. Seizoen 5 van Money Heist zal dienen als het einde voor de professor (Álvaro Morte) en zijn trouwe clan van rag-tag criminelen als ze proberen om hun tweede en meest ambitieuze heist tot nu toe te voltooien.

Walibi België Bespaar €2 Per Toegangs Ticket!

Walibi waar je altijd sensatie zal vinden denk maar even aan de prachtige achtbanen voor de moedige bezoeker tot familiale fun. Met zijn 42 attractie zal je een sensationele dag beleven. Kom je samen met de kinderen zullen jullie samen een sensationele dag beleven. Walibi bied fun voor iedereen!

Money Heist is meer dan een typisch misdaaddrama – het vervaagt de grenzen tussen wie als de goeden en de slechten worden geclassificeerd.

De bende criminelen die de namen van grote steden dragen, begonnen als vreemden, maar werden al snel een familie, vooral na de succesvolle overval op de Koninklijke Munt van Spanje in de eerste twee seizoenen.

Silen Oliveira/Tokio (Úrsula Corberó) fungeert als hoofdpersoon, vergezeld door Aníbal/Río (Miguel Herrán), Daniel/Denver (Jaime Lorente), Mónica/Stockholm (Esther Acebo), Mirko/Helsinki (Darko Perić) en Arturo (Enrique Arce).

Seizoen 4 eindigde met een cliffhanger toen de groep politie-inspecteur die crimineel werd Raquel/Lisbon (Itziar Ituno) uit de gevangenis redde.

En Netflix bereidt zich voor op een tweedelig laatste seizoen, dat op 3 september en 3 december van dit jaar wordt uitgezonden en waarin zal blijken of ze er al dan niet in zullen slagen de Bank van Spanje van al haar goud te beroven.

Money Heist Seizoen 5 beelden tonen een gewelddadige strijd met het Spaanse leger 1

Netflix onthulde tijdens Dag 2 van zijn Geeked Week stream (15:30ish in de video) drie nieuwe foto’s die fans een glimp geven van wat ze kunnen verwachten, inclusief wie de belangrijkste rivaal zou kunnen zijn tijdens seizoen 5.

Eén foto toont Spaanse militaire bewakers die klaar staan om het vuur te openen op de Bank van Spanje. Serie nieuwkomer José Manuel Seda speelt de hoofd soldaat in de tweede afbeelding hieronder.

Zijn karakter is nog steeds een mysterie, maar als hij buiten het leger staat, is de kans groot dat hij de nieuwe antagonist van de crew is.

Money Heist Seizoen 5 beelden tonen een gewelddadige strijd met het Spaanse leger 2

Aqualibi Bespaar 9% Per Ticket

Water, water en water dat is Aqualibi. Beleef sensationele ervaringen op zeven spannende glijbanen en dat allemaal in een exotische sfeer van de Caraïben. Met een bijhorende tropische temperatuur van 29 graden zal je helemaal genieten. Ook de allerkleinste kunnen hun hartje ophallen in de 700 m2 van Kiddie Bay een zone op maat van de kleintjes die nog niet kunnen zwemmen. Bezoek het waterpark en geniet van een bijzondere dag. Tickets bestel je door op de knop te klikken!

Op de andere foto poseert Río met een aanvalsgeweer, klaar om wraak te nemen op iedereen die hem onrecht heeft aangedaan.

Een derde still toont drie bankrovers die zich achter een bunker verdedigen met een bazooka.

De foto’s herinneren de fans eraan dat de inzet hoog is en dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen, zelfs als het plan van de professor slaagt.

En vergeet niet dat deze keer hun identiteit niet langer een mysterie is voor het publiek, aangezien de criminelen beroemdheden zijn geworden in hun eigen recht in heel Spanje.

Een overhaaste ontsnapping naar een verlaten eiland met al het geld van de wereld is niet echt een optie.

In de eerste vier seizoenen heeft Money Heist laten zien dat het in staat is om kijkers te boeien met intense plotpunten en ze een diepe band te laten voelen met een aantal echt duistere criminele meesterbreinen.

En mysterie en onbeantwoorde vragen is de M.O. van de serie.

Netflix heeft een grote verantwoordelijkheid om fans een bevredigend laatste seizoen te geven en toch de lucht van mysterie te behouden die de serie zo boeiend maakt.

En op basis van de eerste trailer lijkt het erop dat seizoen 5 van Money Heist echt wil afmaken wat het in 2017 is begonnen.

Please follow and like us:
Money Heist Seizoen 5 beelden tonen een gewelddadige strijd met het Spaanse leger 6
Pin Share