Stranger Things Showrunners geven update over seizoen 4 en verontschuldigen zich voor vertraging

Stranger Things showrunners Matt en Ross Duffer geven een update over het langverwachte seizoen 4 en verontschuldigen zich voor hoe lang het duurt. Toen Netflix’s sensatie uit de jaren ’80 voor het laatst nieuwe afleveringen uitbracht, hadden de jonge helden van Hawkins opnieuw met succes voorkomen dat de Upside Down hun stad overnam. Helaas was de overwinning niet zonder opoffering, want Jim Hopper (David Harbour) leek te zijn omgekomen tijdens de climax. Sindsdien is bekend geworden dat Hopper nog leeft, zij het niet helemaal, want hij wordt nu vastgehouden in een Russische gevangenis.

Poepopruimer

Hoe leuk je hond ook is toch zijn er bijna geen baasjes die het leuk vinden om tijdens het wandelen de poep te ruimen. We hebben hier een handige poepschepper die het allemaal een stuk aangenamer maakt. Je handen blijven netjes en hiet is veel hygiënischer Bij de poepschepper krijg je ook poepzakjes en een dispenser zo heb je in 1 keer alles wat je nodig hebt!

Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar seizoen 4 van Stranger Things sinds seizoen 3 in première ging in 2019.

Hoewel het oorspronkelijke plan was om de serie begin 2021 te laten terugkeren, hebben productievertragingen veroorzaakt door de coronaviruspandemie seizoen 4 aanzienlijk uitgesteld.

De laatste grote update over de première van seizoen 4 van Stranger Things kwam van ster Finn Wolfhard, die fans waarschuwde dat het misschien pas in 2022 zou komen.

Netflix is ook stil gebleven over wanneer we een terugkeer naar Hawkins kunnen verwachten, zelfs ondanks het bevestigen van late 2021 returns voor shows zoals The Witcher en Cobra Kai.

Nu hebben fans weer een update met betrekking tot Stranger Things seizoen 4.

Als onderdeel van Netflix’s Geeked Week, spraken de Duffer broers fans toe in een video geplaatst op sociale media.

De twee filmden het segment op de set van Stranger Things, wat aangeeft dat er nog steeds aan gewerkt wordt.

“Het spijt ons dat het zo lang duurt voordat jullie het te horen krijgen,” zei Ross, “maar iedereen hier werkt heel, heel hard aan deze show, en we kunnen niet wachten tot jullie hem zien.” In de rest van de video stellen de Duffers nieuwkomer Amybeth McNulty voor, die Vicki speelt in seizoen 4.

Trixie koelmat blauw

Trixie Koelmaat Blauw is beschikbaar in verschillende maten. De koelmat ondersteund de regulering van de lichaamstemperatuur. Verkoelende werking bij fysiek contact. Werkt zonder koeling, stroom of water. Meerdere uren koeling.Schoonmaken is eenvoudig een doekje eroverheen en klaar. Koelmat Small 50x40 cm €14.90, Koelmat Large 90x50 cm €24.50, Koelmat XXL 110x70 cm €28.36!

Stranger Things seizoen 4 is tot nu toe aangeprezen als een donkerdere, meer volwassen richting voor de serie, en tal van nieuwe castleden zijn toegevoegd aan de serie, waaronder horror legende Robert Englund.

Het is niet duidelijk hoeveel van het seizoen nog moet worden gefilmd; in maart waarschuwde Gaten Matarazzo dat het nog lang niet klaar was.

Nu er nog een paar maanden zijn verstreken, is het mogelijk dat Stranger Things seizoen 4 zijn einde nadert.

Als dat het geval is, is een première in 2021 niet denkbaar.

Maar als er nog veel meer te filmen valt, zit Wolfhards voorspelling van 2022 er misschien niet ver naast.

Hoewel de coronavirus pandemie zeker een belangrijke reden is waarom Stranger Things seizoen 4 is uitgesteld, is het ook logisch dat dit de meest ambitieuze reeks van de serie tot nu toe zal worden.

Met de steeds groter wordende castlijst en de enger wordende toon, maakt Stranger Things zich op voor een epische reeks afleveringen.

De verwachtingen zijn nu al hooggespannen, dus misschien is het maar goed dat seizoen 4 zo lang op zich laat wachten.

Zo kunnen de Duffers en hun team de tijd nemen om de afleveringen te perfectioneren.

Hopelijk is dit lange wachten het uiteindelijk waard.

Pedigree Dentastix Medium Kauwstaaf - Gebitsverzorgende Hondensnack - 105 stuks

Pedigree® DentaStix™ zijn kauwstaven ontwikkeld door gebit experts van Pedigree® in samenwerking met dierenartsen gespecialiseerd in tandheelkunde. De speciale textuur en actieve ingrediënten zorgen voor een dagelijkse gebitsreiniging van je hond.
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Stranger Things Showrunners geven update over seizoen 4 en verontschuldigen zich voor vertraging

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)