Sex and The City Reboot haalt vier originele serie-acteurs terug

HBO’s aankomende Sex and the City reboot – officieel getiteld And Just Like That… heeft bevestigd dat het vier originele serie acteurs terug zal brengen. De serie, die liep van 1998 tot 2004, werd beschouwd als baanbrekend en zijn tijd ver vooruit in zijn weergave van vier vrouwen die te maken hebben met de ups en downs van het leven in New York City. Oorspronkelijk gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Candace Bushnell, is de nieuwe serie geheel eigen creatie.

Blijf Scrollen

Walibi België Bespaar €2 Per Toegangs Ticket!

Walibi waar je altijd sensatie zal vinden denk maar even aan de prachtige achtbanen voor de moedige bezoeker tot familiale fun. Met zijn 42 attractie zal je een sensationele dag beleven. Kom je samen met de kinderen zullen jullie samen een sensationele dag beleven. Walibi bied fun voor iedereen!

Na het afleveren van twee speelfilms waarin de avonturen van Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) centraal stonden, zijn franchise-bedenker Darren Star en regisseur Michael Patrick King niet geneigd om het concept te laten sterven.

De laatste keer dat SATC-fans de personages op het grote scherm zagen, was met Sex and the City 2 uit 2010, een film die vooral bekendstaat als een jammerlijke kritische mislukking.

Hoewel de film er niet in slaagde om de allure van de tv-serie en, in mindere mate, de eerste speelfilm te behouden, bleef de hoop dat er een derde film zou komen sterk aanwezig.

Uiteindelijk kwam er nooit een derde film, deels door de nogal ongemakkelijke (en enigszins publieke) ruzie tussen Parker en Cattrall.

Maar na jaren van gissen over een derde film, werd eindelijk de beslissing genomen om SATC terug op televisie te brengen.

And Just Like That… keert blijkbaar terug naar het New York van vandaag, waar Carrie, Charlotte en Miranda het allemaal druk hebben met hun leven als 50-jarige.

De opnames voor de nieuwe serie vorderen langzaam maar zeker, en deze zomer beginnen ze in NYC. Maar voor het zover is, moeten er nog wat castingproblemen opgelost worden.

Volgens The Wrap heeft And Just Like That… officieel nog vier sterren van de originele serie gecast.

Carrie’s beste vriend Stanford Blatch (Willie Garson), Charlotte’s man Harry (Evan Handler), Miranda’s man Steve (David Eigenberg) en Stanford’s man Anthony (Mario Cantone) zullen allemaal terugkeren in de nieuwe serie.

Fans van de originele SATC kunnen wel zeggen dat ze een beetje in tweestrijd waren over de terugkeer van de serie.

De serie, die in 2004 op bevredigende manier werd afgesloten, werd met de eerste film naar een hoger niveau getild, toen fans Carrie en Big (Chris Noth) eindelijk konden zien trouwen.

Maar zoals veel kijkers hebben geleerd in de jaren sinds SATC de hit werd die het was, is de oorspronkelijke serie niet noodzakelijkerwijs zo goed verouderd.

Of dat kan verholpen worden in een volledig nieuwe serie is moeilijk te zeggen, vooral omdat er zoveel veranderd is in de afgelopen 17 jaar sinds SATC uit de lucht ging.

Proberen om alles in één serie te proppen zou geforceerd kunnen overkomen, of erger nog, compleet ongeloofwaardig.

Blijf Scrollen

Mini Europe

Mini Europe zoal de naam laat vermoeden is het Europa in mini vorm. Met liefst 350 Europese monumenten en animaties maak je een hele reis door Europa. Van het midden in Londen met de Big Ben, Parijs met de Eifeltoren, Sacré Coeur en Arc de Triomphe. De toren van Pisa en ook België is aanwezig met de Grote Markt van Brussel, Het stadhuis van Antwerpen en de citadel van Dinant. Er is zoveel te bezichtigen in de zorgvuldig aangelegde perken van Mini Europe.

En dan is er natuurlijk nog de kwestie van Parker en Cattrall.

Hoe And Just Like That… om zal gaan met de overduidelijke afwezigheid van een van haar meest geliefde personages is een groot obstakel voor de serie.

Wat er ook gebeurt met de verklaring van Samantha’s vertrek, de fans hopen dat niet voor de meest grimmige mogelijkheid wordt gekozen.

In de originele serie werd een verhaallijn ontwikkeld waarin Samantha streed tegen borstkanker, dus hopelijk is haar And Just Like That… vertrek niet het gevolg van het afmaken van het personage.

Afgezien van die mogelijkheid, zal de terugkeer van SATC de fanatieke fans zeker enthousiast maken.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Sex and The City Reboot haalt vier originele serie-acteurs terug

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)