Umbrella Academy Seizoen 3 Episode Titels en introductie van de Sparrows in aflevering 1

Netflix heeft de afleveringstitels voor The Umbrella Academy seizoen 3 vrijgegeven, en de juiste introductie van de Sparrow Academy. The Umbrella Academy is een Netflix originele serie gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Gerard Way en Gabriel Bá. De serie werd al snel een van de topseries van Netflix, waarin kijkers worden voortgestuwd door de Wereldreddende missie van de disfunctionele, superkrachtige Hargreeves broers en zussen.

Blijf Scrollen

Walibi België Bespaar €2 Per Toegangs Ticket!

Walibi waar je altijd sensatie zal vinden denk maar even aan de prachtige achtbanen voor de moedige bezoeker tot familiale fun. Met zijn 42 attractie zal je een sensationele dag beleven. Kom je samen met de kinderen zullen jullie samen een sensationele dag beleven. Walibi bied fun voor iedereen!

The Umbrella Academy werd verlengd voor een derde seizoen, de opnames zijn eerder dit jaar begonnen.

De anticipatie voor seizoen 3 is hoog, gezien de vele bommen die seizoen 2 op de kijkers gooide.

De grootste verrassing was natuurlijk toen veranderingen in de tijdlijn resulteerden in het ongedaan maken van de dood van Sir Reginald Hagreeves en Ben.

Wanneer de Hargreeves terugkeren naar het heden vanuit de jaren 1960, vinden ze de twee nog springlevend in een alternatieve tijdlijn waar Reginald The Sparrow Academy creëert in plaats van The Umbrella Academy.

Als onderdeel van hun Geeked Week, heeft Netflix de aflevering titels voor The Umbrella Academy seizoen 3 vrijgegeven en de Sparrow Academy’s introductie.

De eerste aflevering is getiteld “Meet The Family,” die de nieuwe Hargreeves familie zal introduceren met een korte glimp naar seizoen 2.

Het belooft een gespannen en emotioneel geladen familieontmoeting te worden als de Umbrella Academy het opneemt tegen hun Sparrow-parallellen.

Bekijk de rest van de titels van de afleveringen hieronder:

Blijf Scrollen

Aqualibi Bespaar 9% Per Ticket

Water, water en water dat is Aqualibi. Beleef sensationele ervaringen op zeven spannende glijbanen en dat allemaal in een exotische sfeer van de Caraïben. Met een bijhorende tropische temperatuur van 29 graden zal je helemaal genieten. Ook de allerkleinste kunnen hun hartje ophallen in de 700 m2 van Kiddie Bay een zone op maat van de kleintjes die nog niet kunnen zwemmen. Bezoek het waterpark en geniet van een bijzondere dag. Tickets bestel je door op de knop te klikken!

Naast een passende introductie van de Sparrow Academy en sparrow Ben, onthullen de andere titels van de afleveringen ook een beetje wat we in seizoen 3 kunnen verwachten.

Eén aflevering zal “Kugelblitz” heten, de naam die gegeven wordt aan een zwart gat dat ontstaat door straling.

Een zwart gat lijkt in lijn te liggen met de sciencefiction roots van de serie van tijdreizen, apocalyptische gebeurtenissen, en buitenaardse wezens.

“Auf Wiedersehen” is een andere afleveringstitel en betekent ‘vaarwel’ in het Duits, hoewel het nog steeds een mysterie is van wie er afscheid wordt genomen.

Ondertussen brengt “Wedding at the End of the World” het terugkerende thema van een op handen zijnde apocalyps en de herhaalde pogingen van de Hargreeves om die te stoppen.

De overige titels zijn onduidelijk en moeilijk te ontcijferen zonder context.

De titel van de laatste aflevering, “Oblivion”, heeft echter wel een bekende toon, wat suggereert dat seizoen 3 niet op een vrolijke noot zal eindigen.

Umbrella Academy Seizoen 3 Episode Titels en introductie van de Sparrows in aflevering 1 2

The Umbrella Academy seizoen 3 lijkt op de goede voet te beginnen om zich te meten met zijn geweldige eerste twee seizoenen.

De Sparrow Academy zal, uiteraard, een belangrijke rol spelen in de serie. Plus, de serie moet nog steeds de geheime buitenaardse identiteit van Sir Reginald Hargreeves, het vervolg van het verhaal van Lila Pitts, en de andere 36 kinderen geboren met speciale krachten brengen.

Tot nu toe laten de titels van de afleveringen hints achter van een bewogen introductie van Sparrow, een nieuwe apocalyps, de integratie van meer science fiction concepten, en misschien zelfs een aantal hartverscheurende afscheidsmomenten.

Seizoen 3 belooft intens, emotioneel en vol verrassingen te worden als de Hargreeves voor hun grootste uitdaging tot nu toe staan, terwijl ze familiegeheimen, disfunctioneren en apocalyps moeten navigeren.