Shadow And Bone vernieuwd voor seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat de seriebewerking van Shadow and Bone doorgaat met seizoen 2, het streamingplatform heeft het drama verlengd voor een seizoen 2. Gebaseerd op de eerste twee boeken van Leigh Bardugo’s Grishaverse, draait het verhaal om een cartograaf die ontdekt dat ze het magische vermogen heeft om licht op te roepen.

Shadow And Bone vernieuwd voor seizoen 2 op Netflix 1

De openbaring van haar capaciteiten zorgt voor nieuwe spanningen tussen een paar naties. Met de hulp van generaal Kirigan, een Grisha met het vermogen om duisternis te beheersen, moet Alina haar krachten gebruiken om een regio van ondoordringbare duisternis te vernietigen die het land al honderden jaren heeft bezoedeld

Het samenspel voor het Netflix drama omvat Jessie Mei Li, Archie Reneaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Ben Barnes, en Zoë Wanamaker. 

Ontwikkelingen voor het project werden versneld bij Netflix nadat het begin 2019 de rechten op de romanserie had verworven. 

Bird Box Eric Heisserer werd bevestigd om te creëren, schrijven, showrun en executive produceren naast Shawn Levy en zijn 21 Laps Entertainment Banner, die een first-look deal heeft met het streamingplatform. 

Shadow and Bone debuteerde in april met lovende kritieken van critici en publiek, wat zich ook lijkt te hebben vertaald naar de kijkcijfers.

Bijf Scrollen

Koeling mat voor huisdieren - 60 x 80 cm

Shadow And Bone vernieuwd voor seizoen 2 op Netflix 2

De praktische koeling mat is een verfrissende terugtocht voor hond & kat, vooral op warme dagen. De zelf cooling koeling pad bestaat uit een combinatie van schuim en “Cooling-Gel”.

Gratis Verzending €20.49

Hondenpoepzakjes - 600 stuks - Ecologisch

Shadow And Bone vernieuwd voor seizoen 2 op Netflix 3

Met een gemiddeld verbruik van zo’n twee zakjes per dag heb je met deze voordeelverpakking van 600 ecologisch verantwoorde poepzakjes een voorraad van ruim 10 maanden!

Gratis Verzending €20.50

Iets meer dan een maand na het debuut van de serie op het platform, heeft Netflix een video-aankondiging vrijgegeven dat Shadow and Bone is vernieuwd voor seizoen 2. 

In de aankondiging deelt een deel van de hoofdcast dat er een nieuw seizoen in de maak is voor het fantasydrama en worden de fans bedankt voor het feit dat het eerste seizoen een hit is geworden. Bekijk de video aankondiging hieronder:

Zonder te vergeten dat Heisserer en Bardugo naar verluidt gedachten hebben besproken voor een seizoen 2 vooraf aan de première van de serie, waren fans hoopvol dat deze plannen werkelijkheid zouden kunnen worden.

Please follow and like us:
Shadow And Bone vernieuwd voor seizoen 2 op Netflix 4
Pin Share