De nieuwste trailer van Fortnite laat fans raden wat het thema van seizoen 7 is

Fortnite ontwikkelaar en uitgever Epic Games heeft nog een teaser trailer vrijgegeven voor de game’s aankomende Chapter 2 Season 7 die fans nog verder laat gissen naar wat het thema voor het volgende seizoen van de game is. De populaire battle royale game heeft zojuist zijn laatste week van Epic en Legendary quests voor het huidige seizoen vrijgegeven, waardoor spelers een laatste kans hebben om hun achterstand in te halen en zoveel mogelijk ervaring voor hun Battle Pass te krijgen om de laatste niveaus vrij te spelen.

De nieuwste trailer van Fortnite laat fans raden wat het thema van seizoen 7 is 1

Fortnite begon het thema van seizoen 7 eerder deze week te teasen toen UFO’s spelers begonnen te ontvoeren in-game.

Andere spelers hebben video’s gedeeld waarin de ontvoeringen te zien zijn, waarbij de speler wordt gevangen in een lichtstraal uit de lucht voordat hij in de lucht wordt getild en wordt gedematerialiseerd.

De ontvoerde spelers worden vervolgens genezen tot 100 gezondheid en schilden voordat ze op een willekeurige locatie op het eiland worden gedropt.

Het Fortnite Twitter account plaatste onlangs een nieuwe teaser video die het interieur van een buitenaards ruimteschip laat zien en drie zwevende items die door een trekstraal lijken te zijn verzameld en nu in observatie zijn.

De drie items omvatten een Fishstick speelgoed, een pak melk, en een onbekende futuristische wapen. De Tweet is opgemaakt in de vorm van een observatielogboek, geschreven vanuit het perspectief van de aliens die de voorwerpen van het eiland hebben opgehaald.

De beschrijving van het logboek, dat is getiteld “Catalog Entry #437-887”, verwijst op humoristische wijze naar het pak melk in het midden van de teaser, maar maakt geen melding van de twee andere voorwerpen.

Blijf Scrollen

Kubb - Familiespel

De nieuwste trailer van Fortnite laat fans raden wat het thema van seizoen 7 is 2

Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Kubb is een spel voor buiten, en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Er wordt bijna altijd op gras gespeeld, zand, strand of sneeuw zou ook kunnen.

XXL Opblaasbare Unicorn

De nieuwste trailer van Fortnite laat fans raden wat het thema van seizoen 7 is 3

Onze opblaasbare unicorn is de baas en grootste van al onze inflatables, dat toont hij ook door zijn XXL formaat van

Het futuristische wapen in de teaser is hoogstwaarschijnlijk een nieuw wapen dat in het spel zal worden geïntroduceerd wanneer Season 7 lanceert, terwijl het pak melk, met een afbeelding van Jonesy op de zijkant, waarschijnlijk een nieuw consumeerbaar item is.

Wat het Fishstick-speeltje betreft, is de betekenis of het doel ervan vrij onduidelijk, maar het item zou mogelijk een nieuw decoratief item kunnen zijn, ofwel een rugbling of een onderdeel van een volledig nieuwe categorie cosmetica.

De Tweet vermeldt wel dat een “volledige gegevensupload” zal worden gemaakt op 8 juni 2021, wanneer Seizoen 7 naar verwachting zal worden gelanceerd.

Met Seizoen 7 van Fortnite slechts een paar dagen verwijderd van de verwachte lancering, kunnen fans meer teasers en aankondigingen van de studio verwachten.

Epic Games heeft zelfs fysieke ansichtkaarten naar sommige fans gestuurd die een mysterieus telefoonnummer bevatten om verdere opwinding op te bouwen voor de vreemde, buitenaardse thema’s van Fortnite Chapter 2 Seizoen 7.

One thought on “De nieuwste trailer van Fortnite laat fans raden wat het thema van seizoen 7 is

Comments are closed.