Wedding Crashers 2 script is geschreven, Vaughn en Wilson in gesprek om terug te keren

Een nieuw script voor Wedding Crashers 2 is geschreven, met Owen Wilson en Vince Vaughn in gesprek om terug te keren. In David Dobkin’s raunchy romcom Wedding Crashers uit 2005, spelen Wilson en Vaughn eindeloze vrijgezellen die onuitgenodigd naar bruiloften sluipen op zoek naar vrouwen. Wedding Crashers was een hit die wereldwijd bijna 300 miljoen dollar opbracht en zorgde ervoor dat fans vroegen om een vervolg.

Blijf Scrollen - Dag Tickets Met Korting

De mogelijkheid van een nieuwe film is in de loop van de jaren meerdere keren geopperd en weer laten vallen door verschillende mensen die betrokken waren bij het origineel.

In 2014 zei Dobkin dat hij met een idee was gekomen voor een vervolg met Wilson en Vaughn waarin een rivaliserende bruiloftscrasher betrokken zou zijn.

Isla Fisher, die Vaughn’s verliefde romantische gek speelt in de film, onthulde later dat de originele sterren in gesprek waren voor een vervolg dat er nooit is gekomen.

Onlangs, afgelopen november, bevestigde Vaughn dat hij en Wilson “serieus” aan het praten waren over een vervolg dit keer.

Vaughn heeft er door de jaren heen voor gewaakt geen onhaalbare beloftes te doen en is openhartig gebleven over de status van het project, dus zijn bevestiging was een opwindende ontwikkeling.

Collider bevestigt dat er wel degelijk een Wedding Crashers 2 script bestaat, maar dat er in dit stadium nog geen concrete deal is met een studio of acteurs om het vervolg te ontwikkelen.

Het rapport volgt op een eerste tweet van gebruiker @Jasonosia die een screenshot bevatte van een vermelding die suggereerde dat de streamingdienst HBO Max het project al had opgepikt voor ontwikkeling.

New Line Cinema, de studio die Wedding Crashers produceerde, heeft de tweet als “onjuist” weerlegd.

De studio heeft op dit moment nog geen akkoord gegeven voor het vervolg.

Blijf Scrollen

PlayStation Plus 12 maanden Network Kaart

Je bespaart 27%

Met deze PS Plus kaart ben je een jaar voorzien van PlayStation Plus dé plek van ‘s werelds grootste community van next-generation spelers. Betaalkaarten zijn niet nodig, dit is een eenmalige aanschaf en wordt niet automatisch verlengt.

Vanish Oxi Action Colour Safe Base Poeder

Je bespaart 40%

Vanish Oxi Action Colour Safe Base Poeder maakt korte metten met vlekken in je dagelijkse kleding waarvan je dacht dat ze niet meer zouden verdwijnen.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Anonieme bronnen die dicht bij het project staan, wilden niet onthullen wie de scenarioschrijver is van deze nieuwste versie, noch details over het plot.

Degenen die in dit stadium betrokken zijn bij het vervolg, zijn naar verluidt echter fans van de premisse.

In oktober van 2020 onthulde Vaughn dat Dobkin een “eigentijds” idee had voor een vervolg waar hij enthousiast over leek te zijn, wat de genese van dit script kan zijn geweest.

Dobkin is al locaties aan het verkennen om de film te filmen, een goed teken dat de regisseur optimistisch is over het potentieel om de film te maken.

De gesprekken over een terugkeer van Wilson en Vaughn zijn nog in een vroeg stadium, hoewel de sterren technisch gezien al enige tijd in gesprek zijn met de regisseur.

Wedding Crashers 2 script is geschreven, Vaughn en Wilson in gesprek om terug te keren 3

Dat Dobkin, Vaughn en Wilson in de loop der jaren zijn blijven praten over ideeën voor een vervolg, is een veelbelovende aanwijzing dat de regisseur en de sterren aan het project verbonden zijn.

Fisher en Jane Seymour hebben ook gezegd dat ze zouden terugkeren voor een vervolg, en Seymour zegt dat Christopher Walken ook zou terugkeren.

Dit is lang niet de eerste keer dat een Wedding Crashers-vervolg in het nieuws is, dus de meeste fans weten dat ze niet moeten hopen dat onbewezen geruchten werkelijkheid zullen worden.

Aan de ene kant heeft de lange saga van de gestagneerde ontwikkeling van Wedding Crashers 2 het vertrouwen verminderd dat er een vervolg zal komen.

Aan de andere kant hebben veel van de hoofdrolspelers uit de eerste film nog steeds hun interesse getoond in het maken van een vervolg en lijken ze geïnteresseerd om ervoor te zorgen dat de film recht doet aan het origineel.

In tegenstelling tot eerdere discussies over een vervolg, bevat deze laatste poging hopelijk een script met de potentie om dat te doen.

One thought on “Wedding Crashers 2 script is geschreven, Vaughn en Wilson in gesprek om terug te keren

Comments are closed.