Sex Education Seizoen 3 Fake Release Datum Gaat Het Internet Rond

Sex Education Seizoen 3 een valse release datum gaat viraal over het internet dat de serie zijn seizoen 3 naar Netflix zou komen in oktober 2021. Er is nog geen officiële datum bevestigd wanneer de serie zou terug komen met seizoen 3. Waarom gaat er dan een bericht rond op het internet dat verklaren we zo goed mogelijk en ja zelfs voor een paar centen zijn sommige niet beschaamd om Fake News te verspreiden!

Voordelige Dag Tickets!

De post waar het nu over gaat komt van Netflix Updates. Ze zijn voornamelijk actief op Facbook (Via de tag Netflix Diaries) en Twitter. Ze posten voornamelijk fan foto’s van series en films. Spijtig genoeg zijn ze bekend om posters te maken met data om te beweren dat een titel weldra uitkomt.

Hieronder plaatsen we de fake post waarin wordt vermeld dat Sex Education Seizoen 3 zou verschijnen op Netflix in oktober 2021. Het bericht is volledig fake omdat het van dezelfde activa gebruikt maakt uit seizoen 2. Spijtig genoeg worden toch vele fans voor gek gehouden die denken dat het bericht juist is.

Klik je nu op het bericht dat linken ze naar een andere Netflix Fansite NetflixLife gerund door Fansided. Ze sturen je door naar het grote seizoen 3 preview van Sex Education. Je kan dan het hele bericht uitpluizen, maar je zal nergens een specifieke release datum vinden. In de preview wordt vermeld dat de serie met seizoen 3 misschien in oktober 2021 zou kunnen arriveren. 

Voordelige Dag Tickets!

Als je kijkt naar de NetflixLife link is er een kleine tag toegevoegd aan het einde. Daardoor kan de persoon die het bericht gemaakt heeft wat verdienen voor de bezoekers die worden doorgestuurd. Je kan dit vergelijken met een affliliate regeling.

Eens het bericht gepost wordt hopen de makers dat die bericht viraal gaat en zo hopen ze dat mensen op de link klikken die dan worden doorgestuurd naar de site. Telkens iemand op de link klikt genereren ze verkeer en daarvoor krijgen ze dan een kleine vergoeding.

Laat ons duidelijk zijn het is niet NetflixLife die hier aan meedoet of daar de schuld van draagt. Het is trouwens verboden en wordt niet aanvaard om mensen te misleiden om ze zo door te sturen. De volledige verantwoordelijkheid en het misbruik is toe te schrijven aan zij de de post met fake news maken en verspreiden.

In februari 2021 was er ook al zo een post van de zelfde makers. Voor deze post ging Netflix zelf verhaal halen en gaf commentaar op de post. De post bracht toen een release datum voor U Seizoen 3. Nu helemaal onrealistich is het niet, het is een voorspelling maar voor deze berichten is er nog geen officiële bevestiging wanneer deze titels zullen verschijnen op Netflix.

Voordelige Dag Tickets!

Je kan natuurlijk zeggen dat dit allemaal onschuldig is toch zou je ervan schrikken hoeveel fans er teleurgesteld zijn als ze merken dat er helemaal geen echte release datum is of wordt vermeld.

We zijn van mening dat het toch schade oplevert voor de sites die goed entertainment nieuws willen brengen.

Zelfs Netflix vind het heel vervelend omdat sommige Fans echt opgewonden zijn dat hun serie eraan komt of het nieuwe seizoen. Je zou er van schrikken hoeveel Netflix wordt gecontacteerd door boze fans.

Fake News en mensen die het verspreiden zijn enkel uit om op een misleidende manier geld te verdienen. Sites die het wel goed voorhebben zullen nooit aan zulke activiteiten meedoen.

Het afgelopen jaar was een moeilijk jaar en sommige titels zijn aangekondigd geweest en later weer verplaatst geweest. Dat is wat in tijden van een pandemie en de lockdowns het stilleggen van opnames kan gebeuren. Het misleiden van mensen daar doen we niet aan mee we vinden het trouwens verschrikkelijk voor de fans van een serie of film die vaak teleurgesteld achter blijven.

We blijven Sex Education volgen en als er meer nieuws is en een release die officieel bevestigd is dan houden we je zeker op de hoogte.