Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie

Beelden van Money Heist seizoen 5 teasen het einde van de Netflix-serie. Money Heist is een misdaaddrama dat oorspronkelijk in mei 2017 in première ging op het Spaanse netwerk Antena 3. Kort daarna verwierf Netflix de rechten op de serie, en Money Heist vond een nieuw, wereldwijd publiek op het platform. Dit bracht Netflix ertoe om de serie te vernieuwen voor seizoenen 3 en 4, met debuut in 2019 en 2020.

Blijf Scrollen

Flamingo Grondpin met 7,5 meter hondenriem

Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie 1

Deze aanleglijn is perfect om jouw hond bewegingsvrijheid te geven zonder risico te lopen dat hij wegloopt. Deze set bestaat uit een looplijn van 7,5 meter welke handig aan de grondpin bevestigd kan worden.

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis € 25

Rund Kauwstaafjes 100st Roll Sticks 5" 7-8 mm

Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie 2

Weka Runder Kauwstaafjes is een 100% natuurlijke kauwsnack. Deze heerlijke beloning voor je hond helpt bij het voorkomen van tandplak. Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis € 13.55

Money Heist seizoen 5 zal de laatste van de show zijn, met deel 1 dat in september 2021 uitkomt en deel 2 volgt in december. Half mei bevestigde Netflix dat het filmen van de komende afleveringen was afgerond. Een trailer voor seizoen 5 verscheen kort daarna.

Zoals de naam al doet vermoeden, volgt Money Heist twee verschillende overvallen waarbij zowel de Koninklijke Munt van Spanje als de Bank van Spanje betrokken zijn.

De serie draait om de organisator van de overvallen, bekend als The Professor, en om degenen die hij rekruteert.

De serie is geprezen door zowel het publiek als de critici, waarbij velen de inventieve verteltechnieken aanhaalden.

Nu seizoen 5 van Money Heist nadert, zijn velen benieuwd wat de serie in het laatste hoofdstuk voor de personages in petto heeft.

Gelukkig heeft Netflix nu een hint gegeven van wat er komen gaat met een aantal nieuwe beelden.

Ze teasen gespannen momenten in Money Heist seizoen 5 en lijken vooruit te lopen op een bevredigende conclusie van de serie. Bekijk de nieuwe beelden hieronder:

Blijf Scrollen

Pedigree Dentastix Medium Kauwstaaf

Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie 3

Pedigree® DentaStix™ zijn kauwstaven ontwikkeld door gebit experts van Pedigree® in samenwerking met dierenartsen gespecialiseerd in tandheelkunde. De speciale textuur en actieve ingrediënten zorgen voor een dagelijkse gebitsreiniging van je hond. Gebitsverzorgende Hondensnack – 56 stuks. Koop 2 stuks krijg gratis verzending!

Nu besteld morgen in huis €20.49

Beeztees Quick Cooler Izi Koelmat - Blauw - 95 x 75

Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie 4

De Beeztees Quick Cooler Koelmat Izi is een zelf activerende kant en klare koelmat die direct te gebruiken is. Met deze mat zorg je ervoor dat jouw hond voldoende verkoeling krijgt tijdens warme zomerse dagen. De lichaamsdruk van jouw hond zorgt ervoor dat de koelmat wordt geactiveerd, waarna het lichaam van je hond voor enkele uren koel blijft.

Gratis Verzending morgen in huis- € 33.24

Netflix’s tweet met de beelden waarschuwt het publiek om “zich voor te bereiden op de eindstrijd,” dus het klinkt alsof Money Heist niet rustig zal vertrekken wanneer het later dit jaar wordt afgesloten.

De personages lijken klaar voor een gevecht, en het is waarschijnlijk dat ze niet allemaal vrijuit zullen gaan.

Het lijkt erop dat kijkers kunnen uitkijken naar het soort spannende momenten die ze verwachten van de actievolle serie nu het einde nadert.

Er is altijd veel druk geweest op shows om hun series tot een goed einde te brengen.

Maar nu meer shows van tevoren weten dat het laatste seizoen hun laatste zal zijn, verwacht het publiek dat de hele laatste reeks afleveringen resultaten oplevert.

Zo’n langdurig afscheid geeft kijkers meer tijd om afscheid te nemen, maar legt ook meer druk op de cast en crew van de serie.

Gelukkig, gebaseerd op wat er al bekend is over Money Heist seizoen 5, lijkt het erop dat het publiek een spannend einde kan verwachten dat alles bevat waar ze van zijn gaan houden in de serie.

Hopelijk is dat precies wat er gebeurt als de nieuwe afleveringen deze herfst verschijnen.

Please follow and like us:
Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie 11
Pin Share

One thought on “Money Heist Seizoen 5 Eerste beelden beloven spannende conclusie

Comments are closed.