The Boss Baby 2 Trailer introduceert een nieuwe generatie van geheim agent baby’s

DreamWorks Animation geeft een nieuwe trailer vrij voor The Boss Baby: Family Business, die op 2 juli 2021 in première gaat in de bioscoop en op Peacock. De film is een direct vervolg op de 2017 box office smash, The Boss Baby, die Alec Baldwin in de hoofdrol had als het titelpersonage. Net als zijn voorganger wordt het vervolg opnieuw geregisseerd door Tom McGrath en geschreven door Michael McCullers.

Blijf Scrollen

Koeling mat voor huisdieren - 60 x 80 cm

The Boss Baby 2 Trailer introduceert een nieuwe generatie van geheim agent baby's 4

De praktische koeling mat is een verfrissende terugtocht voor hond & kat, vooral op warme dagen. De zelf cooling koeling pad bestaat uit een combinatie van schuim en “Cooling-Gel”.

Gratis Verzending €20.49

Hondenpoepzakjes - 600 stuks - Ecologisch

The Boss Baby 2 Trailer introduceert een nieuwe generatie van geheim agent baby's 5

Met een gemiddeld verbruik van zo’n twee zakjes per dag heb je met deze voordeelverpakking van 600 ecologisch verantwoorde poepzakjes een voorraad van ruim 10 maanden!

Gratis Verzending €20.50

Het originele The Boss Baby wordt verteld vanuit het oogpunt van een wild fantasierijke 7-jarige genaamd Tim die al snel ontdekt dat zijn nieuwe babybroertje, een ongebruikelijke Boss Baby is die thuiskomt gekleed in een pak en met een aktetas, eigenlijk een spion is op een geheime missie waarbij een epische rivaliteit tussen puppies en baby’s betrokken is.

In de film zijn ook de stemmen te horen van Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel en Tobey Maguire. Hoewel de film gemengde kritieken kreeg bij de release, wist The Boss Baby wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar binnen te halen en ontving het nominaties voor de Academy Awards en Golden Globes in de categorie Best Animated Feature.

Deze factoren maken het geen wonder dat de film heeft geleid tot een Netflix televisieserie genaamd The Boss Baby: Back in Business en een direct vervolg dat volgende maand uitkomt.

DreamWorks Animation heeft zojuist de tweede trailer gedropt op het Peacock Kids YouTube kanaal voor The Boss Baby: Family Business samen met een releasedatum van 2 juli 2021, die tegelijkertijd zal openen in de bioscoop en op Peacock. In tegenstelling tot de Netflix-televisieshow, zal de nieuwe film van DreamWorks Baldwin zijn rol als het titelpersonage zien hernemen, evenals de terugkeer van Kudrow en Kimmel als hun respectieve personages.

The Boss Baby: Family Business zal ook nieuwe stemmen in de cast hebben, met James Marsden als vervanger van Maguire’s personage uit de eerste film, en Jeff Goldblum als de stem van Dr. Erwin Armstrong. Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Blijf Scrollen

Pedigree Dentastix Medium Kauwstaaf

The Boss Baby 2 Trailer introduceert een nieuwe generatie van geheim agent baby's 6

Pedigree® DentaStix™ zijn kauwstaven ontwikkeld door gebit experts van Pedigree® in samenwerking met dierenartsen gespecialiseerd in tandheelkunde. De speciale textuur en actieve ingrediënten zorgen voor een dagelijkse gebitsreiniging van je hond. Gebitsverzorgende Hondensnack – 56 stuks. Koop 2 stuks krijg gratis verzending!

Nu besteld morgen in huis €20.49

Beeztees Quick Cooler Izi Koelmat - Blauw - 95 x 75

The Boss Baby 2 Trailer introduceert een nieuwe generatie van geheim agent baby's 7

De Beeztees Quick Cooler Koelmat Izi is een zelf activerende kant en klare koelmat die direct te gebruiken is. Met deze mat zorg je ervoor dat jouw hond voldoende verkoeling krijgt tijdens warme zomerse dagen. De lichaamsdruk van jouw hond zorgt ervoor dat de koelmat wordt geactiveerd, waarna het lichaam van je hond voor enkele uren koel blijft.

Gratis Verzending morgen in huis- € 33.24

Aangekondigd op 25 mei 2017, The Boss Baby: Family Business was oorspronkelijk gepland voor een release op 26 maart 2021, voordat het werd uitgesteld vanwege de coronavirus pandemie.

De eerste trailer voor het vervolg kwam afgelopen november uit, waarin volwassen versies van de broers uit de eerste film te zien waren.

De nieuwe trailer borduurt voort op het idee van de vorige trailer, en laat zien dat Tim’s dochter Tina eigenlijk een agent is voor BabyCorp op een missie en de broers een speciale formule geeft die hen terugbrengt naar de leeftijd die ze hadden in de eerste film.

De rest van de trailer benadrukt de hi-jinks in overvloed voor het vervolg en onthult de aanwezigheid van ninja-baby’s en gevangenis-peuters.

De trailer speelt ook licht in op de tijdgeest van de generaties Gen Z en millennials, terwijl er ook losse grappen worden gemaakt over babyboomers, wat kan leiden tot grappen die op het grote scherm moe aanvoelen.

Zoals eerder vermeld, kreeg de eerste The Boss Baby gemengde kritieken bij de release. Hoewel de critici de film prezen voor de animatie en de stemprestaties, vonden ze het plot nogal verwarrend en waren ze verdeeld over de humor van de film die vaak terugviel op de gebruikelijke “doody” grappen.

Uit beide vrijgegeven trailers voor The Boss Baby: Family Business, is het duidelijk dat de trend van de eerste film zich kan voortzetten in het vervolg, waarin vaak inventieve animatie en geweldige stemacteerprestaties worden afgezet tegen jeugdige grappen die sommige bioscoopbezoekers kunnen afschrikken.

One thought on “The Boss Baby 2 Trailer introduceert een nieuwe generatie van geheim agent baby’s

Comments are closed.