F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip

Een nieuwe F9: The Fast Saga clip toont de bemanning racend door een dodelijk mijnenveld. De film werd internationaal uitgebracht op 19 mei en heeft tot nu toe gemengde kritieken gekregen, met een positieve uitschieter. Met nog twee Fast and Furious films gepland voor de toekomst, maakt Fast and Furious 9 de weg vrij voor wat een absurd bombastische finale zou kunnen worden. De film is gepland voor een release in de VS op 25 juni.

Blijf Scrollen
F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip 58
Trust Mobile Primo - Powerbank 13.000 mAh - Zwart 2 aansluitingen Inclusief kabel geschikt voor smartphone | tablet | wearable Batterijcapaciteit: 13000 mAh Levertijd 2 dagen - € 17.99
F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip 59
MSI Optix G27CQ4 - WQHD Curved Gaming Monitor - 165hz - 27 Inch 1440p 165hz gaming monitor | Haalt het maximale uit je zware videokaart! | Ideaal voor next-gen gaming Levering 2 dagen - € 299 - Gratis verzending

Nadat The Fate of the Furious lauwer werd ontvangen dan sommige van de andere recente delen van de franchise, en na de kritische mislukking van Hobbs & Shaw, wordt F9 door velen voorzichtig gezien als een hoopvolle terugkeer naar de vorm.

Dat sentiment is geleid door de terugkeer van Sung Kang als fan-favoriete karakter Han en van regisseur Justin Lin, die de franchise leidde van Tokyo Drift tot Fast and Furious 6.

Hoewel de kritieken niet zo positief waren als in het verleden, zoals Fast Five, doet de nieuwe film het internationaal nog steeds goed volgens de box office-normen van het pandemie-tijdperk.

Amerikaanse fans kunnen alvast een blik werpen op Fast and Furious 9 voor de release via een nieuwe clip boordevol actie.

Universal heeft de beelden vrijgegeven als onderdeel van een promotionele samenwerking met Cameo, waarmee fans persoonlijke berichten van leden van de F9 cast kunnen winnen.

In de clip racen Dom, Tej, Ramsey en Roman met militaire voertuigen door een met landmijnen bezaaide jungle en proberen ze wanhopig de explosies in hun kielzog te ontwijken.

Het is precies het soort potsierlijke actie waar fans de serie om bekend staan en van houden, en het is een opwindende blik op wat komen gaat. Bekijk de F9-clip hieronder.

Blijf Scrollen
F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip 60
Dettol Multispray Cotton Voordeelverpakking Levertijd 2 dagen - € 17.94 - € 2.99 per stuk Gratis verzending
F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip 61
Bo-Camp Draagbaar Camping Toilet - 7 Liter - Grijs Ideaal toilet voor op de camping inclusief uitneembare emmer Voor 23u besteld morgen in huis - € 49.99 - Verzending gratis
Blijf Scrollen

Landmijnen zullen de minste zorgen van de Fast familie zijn in F9 – een film die ook supermagneten, spionagevliegtuigen, slechte broers en raketauto’s bevat.

De langlopende wapenwedloop van de franchise tegen zichzelf om meer en meer belachelijke actiescènes te creëren gaat op volle snelheid verder, waardoor sommige vragen rijzen over hoe Fast and Furious zichzelf nog twee films kan blijven overtreffen.

Maar als het verleden van de serie een indicatie is, zal Fast ongetwijfeld een manier vinden.

Enkele recente geruchten suggereren dat Universal geïnteresseerd is in een Fast and Furious en Jurassic World crossover film, waardoor het internet in vuur en vlam staat met speculaties over hoe zo’n absurd idee eruit zou kunnen zien.

Auto’s die over dinosaurussen springen? Dinosaurussen die auto’s besturen? Dinosaurus auto’s? De mogelijkheden zijn eindeloos en ronduit hilarisch.

Als er een crossover komt, zal dat natuurlijk nog jaren duren. Voor nu zal de belachelijkheid van F9: The Fast Saga genoeg moeten zijn om de fans tevreden te houden, en het ziet er meer dan goed uit voor die taak.

Please follow and like us:
F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip 62
Pin Share

One thought on “F9 Fast and Furious crew rijdt door een veld met landmijnen in nieuwe F9 filmclip

Comments are closed.