Smart Guy ’90s Sitcom Reboot in ontwikkeling

Disney jaren ’90 sitcom Smart Guy krijgt een reboot die momenteel in ontwikkeling is. Terwijl de sitcom werd geproduceerd door Disney, liep het aanvankelijk op het Warner Bros. kanaal van 1997 tot 1999. Tahj Mowry, broer van Sister, Sister’s Tia en Tamera Mowry, speelde in Smart Guy als T.J. Henderson, een eigenzinnige, 10-jarige genie die van de basisschool naar de middelbare school sprong. In de serie speelden ook John Marshall Jones, Jason Weaver, Essence Atkins, en Omar Gooding.

Blijf Scrollen
Smart Guy '90s Sitcom Reboot in ontwikkeling 4
Onze Best Verkochte & Beveiligde Babyfoon van DHH Security© van Elite Quality, WiFi Security Camera, Motion en Geluid Detectie, Nachtvisie, Two-Way Audio, iOS + Android App Besturing, SD Card + Cloud Storage, Draadloze Beveiligingscamera 33,99 € - Voor 23u59 besteld morgen in huis!
Smart Guy '90s Sitcom Reboot in ontwikkeling 5
BEST VERKOCHT! - Digitale LCD Fietscomputer - Kilometerteller Fiets - Waterdicht - 2021 Model - Bedraad - Compact Design - Fietsklok - Wielrennen - Snelheidsmeter Fiets - Mountainbike Accesoires - Veel4sale - € 20.05 - Voor 23u59 besteld morgen in huis!

Smart Guy ster Mowry bevestigde aan ET dat er een reboot in ontwikkeling is.

Mowry deelde dat het in de zeer vroege stadia van planning is, en hij heeft ontmoetingen gehad met het creatieve team om het via Zoom te bespreken.

Mowry hoopt dat de reboot de oorspronkelijke fans zal aanspreken en tegelijkertijd iets “fris en nieuws” zal toevoegen aan de geliefde serie.

Wat de cast betreft, wil Mowry dat de hele originele cast terugkeert, maar hij kan het niet garanderen.

Hij impliceerde zwaar dat hij zal terugkeren in de hoofdrol van T.J. Henderson en dat de serie zich nu zal richten op hoe T.J. erin geslaagd is om als volwassene door de wereld te navigeren.

"Er zijn veel Zoom-vergaderingen en gesprekken over geweest, dus de bal is aan het rollen. Het is gewoon een kwestie van tijd en timing, maar we hebben er een mogelijk thuis voor. We hebben een schrijver, en ik heb het gevoel dat ik met een frisse kijk ben gekomen op hoe we dat terug kunnen brengen met de hele cast en iets dat fris en nieuw is. Maar ook iets dat de diehard fans nog steeds dat nostalgische aspect zal geven."

Smart Guy '90s Sitcom Reboot in ontwikkeling 6
Blijf Scrollen
Smart Guy '90s Sitcom Reboot in ontwikkeling 7
NIVEA SUN Dry Touch Transparante Zonnespray SPF 50 - 200 ml Verfrissende en transparante zonnebrand spray die water resistant is € 10.75 - voor 23u59 besteld morgen in huis Adviesprijs € 20.99 je bespaart 49%

Mowry onthulde in zijn citaat dat een schrijver zich bij dat creatieve team heeft aangesloten.

Daarnaast deelde hij dat hij de reboot heeft voorgesteld aan netwerken en streamingplatforms en een “mogelijk thuis” heeft gevonden voor het.

De serie heeft afleveringen uitgezonden op The WB, Disney Channel, BET, en MTV2, dus de Smart Guy reboot zou kunnen eindigen op een van de moedernetwerken van die kanalen, HBO Max, Disney+, of Paramount+.

Voor nu, kunnen kijkers de originele Smart Guy serie inhalen door het te streamen op Disney+.

One thought on “Smart Guy ’90s Sitcom Reboot in ontwikkeling

Comments are closed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)